duminică, 6 noiembrie 2011

Capitolul 2

Capitolul 2


  Din perspectiva Luanei
   Trrrr! se auzea un sunet  enervant.
-Gata,gata,am inteles mesajul!
M-am ridicat din pat la insistentele ceasului  ce parca  pandea orice moment sa ma scoata din minti.Era 6:00am,am iesit binisor din camera si am intrat in cea a lui Soll,pentru ai pune ceasul sa sune,nu de alta,dar e foarte lenesa si nu vreau sa ratam ziua de shopping.Dupa ce i-am pus pus ceasul sa sune exact peste o ora m-am intors in camera mea cu un zambet imens pe fata gandindu-ma la reactia pe care o va avea Soll.
Din perspectiva lui Soll
Trrrr! se auzea cel mai enervant sunet din lume care la prima vedere sau primul auz seamana cu cel produs de clopotelul de la scoala,doar ca cele doua imi aduceau stari de spirit total diferite.Pe cel produs  de alarma cesului il uram deoarece imi strica cele mai bune momente,cele in care eram invaluita in caldura patului,iar pe cel produs de clopotelul scolii il adoram pentru ca anunta terminarea unei ore sau si mai bine a scoliii.Simplu nu?
Trrrr! Ma intrerupse din visare nenorocitul ala de sunet.
-Taci! Am spus eu inca invaluita in asternutul moale si catifelat al patului.
Trrrr! Imi facu in ciuda din nou ceasul.
Dandu-mi patura de pe cap i-am zis amenintatoare:
-Ai mare noroc ca nu esti al meu,si nu vreau sa stric nimic din casa bunicilor,asa ca bucura-te!Daca imi apartineai,erai de mult facut bucatele,ai inteles! Am continuat eu nervoasa.
Nedorind sa ii mai dau vreo satisfactie nenorocitului m-am ridicat din pat gandindu-ma cat de patetic puteam sa arat fiindca vorbeam cu un obiect…ei mai am si eu momentele mele.Scapandu-mi un mic chicotit am pornit spre baie pentru a-mi face ritualul de dimineata,iar apoi trebuia sa imi aleg tinuta pentru ,,ziua perfecta”.Halal! nu  stiu de ce,dar presimt ca ziua asta nu o sa fie atat de perfecta.
Dupa 20 de minute ieseam din baie si ma indreptam spre dressing gandindu-ma ce tinuta sa aleg si cum sa o fac pe Luana sa platesca pentru isprava ei cu alrma ceasului.Da!!! stiu ca ea a facut-o.De ce? Nici ca poate exista un raspuns mai simplu,dupa cate o stiu a facut asta fiindca ii era teama ca o sa ii
stric ziua de shopping cu somnul meu ,,exagerat”.Ei si ce ?! mie imi place sa dorm mai mult,e vreo problema?! 




Pusa in fata faptului implinit sau in cazul acesta in fata dressingului,am optat pentru o tinuta lejera,de vara formata dintr-un tricou larg alb cu dungi gri, o pereche de pantaloni scurti de blug,niste sandale joase aurii,iar ca acesorii am ales o pereche de ochelari de soare,un ceas maro ce se lega cu mai multe curele,un lantisor auriu si o genta maro ce avea pe ea un fluturas colorat in mai multe nuante.In ceea ce priveste parul si machiajul,am ales ceva cat se poate de simplu.Parul mi l-am indreptat,machiajul cat mai natural in nuante de  maro si negru,iar pentru buze am ales un gloss de culoare deschisa.




Dupa ce m-am  imbracat si machiat am pornit spre camera Luanei.Ajunsa la usa acesteia am ciocanit incet la usa.
-Da! se auzi o voce de dincolo de usa.
-Pot sa intru? am rostit eu pe un ton jos.
-Sigur,imi raspunse aceeasi voce.
Am deschis usa si am intrat,iar persoana ce mi se arata in fata ochilor se intrecuse pe ea insasi.Luana statea in fata oglinzii si se holba la reflexia ei,ce-I drept arata superb.



Luana optase la fel ca mine pentru o tinuta lejera,cu exceptia sandalelor.Ea purta o bluzita putin transparenta ce avea un imprimeu maro,o pereche de pantaloni maro superbi,iar in picioare purta o pereche de pantofi maro cu toc si ca accesorii avea o geanta maro cu rosu ce se potrivea perfect intregii tinuta si o pereche de ochelari de soare.
-Arati superb! am spus eu intr-un final
-Stiu si tu arati minunat,ma complimeta Luana
-Merci! Luana,ce o sa faci mai tarziu cu sandalele astea,am continuat eu .
-Aaaaa! Ce vrei sa spui? Intreba aceasta nedumerita.
-Pai sandale cu  toc la shopping nu prea merge,mai ales ca tu esti o impatimita a modei  si cum alergi din magazin in magazin,nu te vad bine.Am spus eu.
-Aaaa! Asta ma descurc ,nu-ti face griji.Zise Luana.
-Cum zici tu,dar eu abia astept sa te vad palnagdu-te ca te dor picioarele,deabia pe la jumatatea reprizei de cumparaturi.Spunand acestea mi-a scapat un chicotit.
-Ce prietena am si eu!,continua Luana razand.
-Bine ,acum hai jos la bucatarie! Nu mai sti ca Anne ne-a promis prajiturele cu ciocolata pentru dimineata asta,am zis incantata.




In timp ce coboram scarile un miros parca ne chema spre bucatarie.Fiind pe la jumatatea scarilor eu si Luana am simtit mirosul si me-am trezit amndoua alergand pe scari si tipand:
-Fursecuri!!!!
Am alergat repede spre bucatarie si acolo pe masa era o farfurie plina cu cele mai delicioase fursecuri pe care le-am mancat in toata viata mea.
Instantaneu  Luana si cu mine ne-am repezit la farfurie si am luat cate unul,erau putin cam fierbinti ,dar ce mai conta atata timp cat mancam fursecuri.
Anne impreuna cu bunica si bunicul au intrat in bucatarie razand.Ei se pare ca au urmarit toata scena de mai devreme.
-Fetelor,ce-i cu graba asta? A intrebat Anne razand
-Da chiar asa,adauga bunica razand.In acelasi timp bunicul era aproape pe jos de ras.
-Nu inteleg ce-i asa de amuzant,a zis Luana in timp ce isi mai indesa un fursec in gura.
-Da ce-i asa amuzant? Nu ati mai vazut doua fete moarte dupa fursecuri cu ciocolata? Zicand acestea am urmat gestul Luanei de mai devreme.
Cei trei oameni din fata noastra vazandu-ne,i-a pufnit rasul si mai tare,radeau in hohote si ce mai ras,unul de ala contagios.Si asa ne-am trezit toti cinci  razand ca niste nebuni ,dar maratonul nostru de ras a fost intrerupt de sofer care ne-a anuntat ca este aproape ora 10 si daca dorim sa plecam acum spre mall.Normal ca raspunsul nostru a fost un da din toata inima,abia asteptam sa mergem la cumparaturi.
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Intr-o jumatate de ora am ajuns,iar soferul cum a parcat noi am si iesit din masina si ne-am indreptat spre intrarea in mall.Primul magazin in care am intrat a fost unul de costume de baie de unde am achizitionat trei costume de fiecare.





In timp ce ieseam din magazin mi-am amintit de intamplarea ce a avut loc in interiorul acestuia,si anume:In timp ce au si Luana ne admiram in oglinda fiind imbracate in costume de baie,trei tipi au inceput sa fluiere si sa bata in geamul magazinului.Mie personal mi s-a parut penibil,dar Luana zice ca este un lucru tare cand te admira cineva si tin sa o citez,,E tare cand te admira niste tipi,mai ales unii ca aceia fiindca nu artau deloc rau".In sinea mea in intrebam ce ar zice Bogdan daca ar auzi-o...mmm probabil ca ar scoate foc pe nas si fum pe urechi.
Fiind cu gandul la asta nu am observat ca intrasem intr-un magazin cu articole de noapte,de la pijamale la papucei pufosi si asa mai departe.Am pierdut si aici cam o ora,iar apoi ne-am indreptat spre un magazin cu rochii.Dupa aproximativ 7 ore pierdute la mall eram estenuate atat noi cat si soferul care toata ziua carase la pungi de cumparaturi.


















Era ora 17:00pm,iar eu si Luana ne indreptam spre o cafenea din mall cand am auzit un strigad.
-Aaaaa, nu se poate!tipa Luana care se oprise in fata unui zid uitandu-se la ceva
-Ce s-a intamplat? Ti-ai rupt tocul?Ai vazut o noua colectie de pantofi? am intrebat eu ingrijorata.
-Nu si mai bine! zise Luana cu o voce incantata
Nu prea observasem inainte,dar acum majoritatea oamenilor care treceau pe langa noi ne priveau ciudat din cauza Luanei.
M-am apropiat cu multa curiozitate de zidul la care se uita Luana si am ramas socata.Prietena mea nu privea altceva decat un afis,pe care era poza celui mai insuportabil om, Eric Pierce si bomba bombelor,avea concert aici in oras saptamana viitoare.
-Luana! am tipat eu la ea,dar fara succes
-Luana,trezeste-te! mi-am incercat norocul din nou

-Ohh Doamne,nu pot sa cred!am auzit vocea fericita a Luanei
-Luana,hai sa margem!
-Bine,dar trebuie sa cumparam bilete,m-a atentionat aceasta.
-Oooo nu! sper ca nu te astepti sa merg cu tine nu ? am zis eu intrigata
-Oooo ba da! zise luana cu un zambet diabolic.
-Sti ce hai sa mergem acasa!am continuat eu iritata
-Bine,bine, dar tot o sa mergi cu mine la concert!ma avertiza aceasta
-Da cum sa nu,mai vedem noi!
-Asa e mai vedem noi!

Dupa inca o mica ciondaneala am plecat spre masina  si acolo am avut parte de o mare surpriza.Ce credeti?! soferul dormea cu capul pe volan si inca ce mai somn,o jumatate de ora ne-am chinuit sa il trezim,iar dupa ce am reusit ne-am urcat repede in masina si am pornit spre casa caci si maine va fi o zi in care trebuie sa fac fata ochilor de catelus ai  Luanei.Stiu ca nu v-a renunta pana nu ma va convinge sa merg cu ea la concertul celui mai ingamfat,insuportabil si arogant tip de pe planeta.




~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Ei iata si capitolul 2 cu putina intarziere,trebuia sa postez aseara,dar am avut ceva probleme cu calculatorul :-ss X_X.Eu sper sa va placa,nu e la fel de lung ca celalalt,dar e interesant.Si le multumesc celor care imi citesc ficul X.O.X.O. Laura








14 comentarii:

  1. Ohhh am uitat, scz pt greselile de ortografie,dar nu am avut timp sa il corectez.X.O.X.O. Laura

    RăspundețiȘtergere
  2. Superb :X
    Imi place:)
    Debia astept si cap urmator.
    Vreau sa devina din ce in ce mai interesant :*
    Cand pui urmatorul cap?
    PS:Imi place.Sper sa devina palpitant,periculos etc.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ooo o sa devina,stai sa apara Eric in peisaj...atunci e punctul culminant. ms :*

    RăspundețiȘtergere
  4. scz nu prea am mai avut timp,o sa incerc sa il pun cat de curand :*

    RăspundețiȘtergere
  5. superb,imi place capitolul:x:x:x:xador inbracamintea si ador pantofii aceea cu toc:))

    RăspundețiȘtergere
  6. :* prea frumos prea tare e super ficul :)

    RăspundețiȘtergere
  7. (Andreea- si mie imi plac pantofii cu tot,sunt superbi,dar gandeste-te cum ar fi sa mergi incaltat in asa ceva o zi intreaga. Obositor :))

    Va multumesc fiindca va faceti timp sa imi cititi nebuniile :*:*
    X.O.X.O LAURA

    RăspundețiȘtergere
  8. Am zis ca ma gasesti pe aici dar nu am mai comentat :( SCUZE !
    Grozav capitol !
    Felicitari !
    Bravo!
    Foarte bine !

    RăspundețiȘtergere
  9. Te-am gasit!!! Hi hi hi! :))
    Ma bucur ca iti place :)

    RăspundețiȘtergere