sâmbătă, 26 noiembrie 2011

Capitolul 4

Surpriza! Doua capitole intr-o zi e o noua realizare :)) Daca m-am apucat la capitolul 3 am zs de ce sa nu il scriu si pe al 4-lea. So Enjoy!
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
Capitolul 4 


 A doua zi de dimineata Solagee fu trezita de sunetul unui camion.Curioasa s-a indreptat spre geam si a observad ca zgomotul provenea din fata casei vecine,care dupa cum stia Soll era nelocuita.Mmmm avem vecini noi,se gandi ea.Nemaireusind sa doarma s-a indreptat spre  camera Luanei sa vada daca aceasta inca doarme.De indata ce banuielile i  s-au confirmat si si-a vazut prietena dormind  bustean  s-a intreptat spre living pentru a se uita la TV.Dupa o jumatate de ora  de butonat ,Soll gasi un film destul de interesant,dar atentia ii fu distrasa de sunetul soneriei.
-Anne-striga Soll-poti sa te duci tu sa vezi cine e!
Ding-dong se auzi a doua oara soneria.
-Imediat domnisoara ,se auzi vocea lui Anne,iar in secunda urmatoare acesta trecea mai mult alergand pe langa living pentru a deschide.
Apoi urmara cateva minute de liniste ceea ce I s-a parut ciudat lui Soll,dar nu s-a obosit sa se ridice sa vada de ce era atat de liniste.In secunda urmatoare Soll o auzi pe Anne intrand in living  vorbind cu cineva.Deoarece era cu spatele nu a vazut cine e si nici nu le dadea atentie pana ce vocea lui Anne a intrerupt-o:
-Domnisoara,puteti va rog sa o chemati pe doamna Popescu, nu vreau sa o deranjez eu fiindca e posibil sa se supere,nu e obisnuita sa fie deranjeata dimineata,iar dumneavoastra din moment ce ii sunteti ca o nepoata, v-a face o exceptie.Ii spuse Anne lui Soll care era inca cu spatele.
-Sigur-zise Soll-iar in momentul cand se ridica sa o priveasca pe Anne privirea ei ramase blocata la persoana de langa aceasta.
-Anne…-zise Soll,vorbele ramanandu-I  in aer-
-Domnisoara v-a simtiti bine?-sopti Anne ingrijoarata  vazand ca Soll ramasese blocata-
-Aaa ,am uitat sa vi-l prezint pe domnul,ce zapacita sunt!.Continua Anne.
-Domnisoara el este domnul Eric,nepotul doamnei si domului Popescu,care a venit tocmai din SUA.Spuse ea.
Solagee inghiti in sec privindu-l cu ura pe Eric,iar apoi zise:
-Anne…amm cred ca ar trebui sa …amm… ma duc sa o anut pe bunica cum ai zis si tu.Reusi Soll sa spuna,iar apoi porni repede pe scari.
O data ce Soll se intorsese si plecase,Eric ramasese blocat uitanduse dupa ea.Anne vazand acest lucru isi drese glasul si ii spuse:
-Va rog nu stati in picioare,luati loc! Il indemna aceasta.
Eric auzind acestea ii zambi femeii din fata lui ,iar apoi se aseaza pe canapea exact in locul in care statuse Soll cu nici 3 minute urma.
-Doriti ceva? Il intreba politicos Anne.
-Nu multumesc,as prefera sa imi astept bunicii.Zise Eric ingandurat.
-Cum doriti.Acum daca ma scuzati,am ceva treaba la bucatarie.O sa vina intr-un minut bunicii dumneavoastra care apropo o sa fie tare incantati sa va vada,de cateva zile numai de dumneavoastra vorbesc.
-Multumesc.Zise Eric politicos.
Odata ce Anne a plecat spre bucatarie de la etaj se auzira pasi si in nici un minut domnul si doamna Popescu coborau scarile.
-Eric scumpule.Il intampina doamna Popescu imbratisandu-l.
-Ma bucur ca ai ajuns voinicule.Ii spuse domnul Popescu imbratisandu-l la randul sau.
-Haide in bucatarie,Anne a pregatit micul-de-jun.Dargule le anunti tu pe fete?
-Sigur.Zicand acestea domnul popscu se facu nevazut ,urcand  scarile.

PVE

M-am trezit foarte de vreme deoarece nu am putut dormi toata noaptea.Intreaga noapte gandul meu a zburat la fata de aseara.Din moment ce nu am dormit am avut timp sa imi fac un plan si anume:Daca o sa o mai intalnesc vreodata o sa fac tot posibilul sa fie cu mine.Nu numai ca era frumoasa si desteapta,dar cel mai mult mi-a ataras atentia faptul ca m-a refuzat,nu e ca si cum i-as fi cerut sa se culce cu mine si m-a refuzat,dar stiam ca daca imi incercam farmecul pe ea m-ar fi respins
Deci mi-am fixat aceasta idee in cap,,Daca o sa o intalnesc o sa o cuceresc,orice ar fi”
Cu spereanta ca o voi revedea din nou am pornit si spre noua casa.Am mers singur deoarece Andrew si Zack nu se trezisera asa ca le-am lasat un mesaj cu adresa locuintei noastre pentru aceasta vara.Toate hainele,care nu erau multe ,precum si instrumentele mele muzicale se aflau in camionul ce mergea in spatele meu.Dupa o jumatate de ora am ajuns  la locul stabilit,iar casa era uimitoare.Nici  prea mica incat sa ne certam pe spatiul personal,dar nici prea mare incat sa ne ratacim in ea.Avea 2 etaje fiind dotata cu 4 dormitoare  fiecare cu baie personala,o bucatarie,un living urias,o camera in care aveam sa imi depozitez instrumentele muzicale,o camera pentru distractii  ca un un mini-cinema,o gradina superba ,o piscina si un garaj impresionant de mare.













Daca aceasta casa mi se parea perfecta cea de langa mine era uriasa si din cate am inteles apartinea bunicilor mei,asa imi zisese mama.Super o sa am o vara excelenta,avandu-i ca vecini pe bunicii mei ce o sa ma supravegheze 24 ore din 24.Dupa ce  instrumentele mele muzicale au fost duse in camera special amenajata pentru ele si hainele mele duse in camera mea  am rasuflat usurat si m-am asezat pe canapeaua din living.Linistea mea nu a durat foarte mult deoarece  a fost intrerupta de menajera angajata de bunica.Si cand ma asteptam sa gasesc si eu o puicuta  draguta,blonda de preferinta am gasit o femeie in varsta.Parea spionul perfect angajat de bunica,stiti un spion sub acoperire care la primul rateu Buff ma spunea lui`buni.
-Buna ziua!.Ma saluta femeia.
-Buna ziua! -Am zis eu  mecanic-Cum te numesti ? Am continuat.
-Corina.Imi raspunse femeia.
-Aham,Corina eu acum o sa ma duc sa imi vad camera si apoi ma duc sa imi vizitez bunicii care locuiesc altaturi,sunt sigur ca te-a anuntat bunica.
-Da ,doamna Popescu mi-a spus.
-Ok ,ne mai vedem…aaa o sa mai vina doi prieteni de ai mei.Cred ca si asta sti.
-Da,am aflat.
-Bine eu ma duc sa imi vad camera.La revedere!
-La revedere!
Am urcat scarile si am pornit pe coridor spre ultima camera.


Intrand am ramas placut impresionat,culorile predominante erau maro alb si crem.Mmm perfecta  pentru mine,foarte lumioasa avand doua ferestre una pe peretele unde era amplasat patul,iar alta pe peretele opus patului.Mmm ciudat fereastra opusa patului era fata in fata cu o fereastra de la casa vecina,cea a bunicii mele.
Dupa ce am terminat de admirat si baia m-am indreptat spre dressing . Mi-am ales o pereche de blugi negri,un tricou gri mulat pe corp si o pereche de tenesi negri.Trecandu-mi inca o data mana prin par am iesit din camera,am coborat scarile si iesind din noua mea casa m-am indreptat spre cea a bunicii

Am sunat o data si am asteptat…nimic,am sunat a doua oara si imediat in fata mea a aparut o femeie ce avea in jur de 40 de ani,cred ca era menajera.M-a  poftit bucuroasa inauntru stiind deja cine sunt,iar apoi m-a condus spre living de unde se auzea un TV mergand.Intrand in living am observat pe cineva care statea pe canapea.Era o fata,parul ei blond ii curgea in valuri dezordonat pe umeri,imediat in mintea mea mi-am zis ca aceasta fata v-a fi alinarea mea pentru  a o uita pe cea de aseara.Avem si noroc deoarece era tot blonda,exact ca ea. Visarea mea a fost intrerupta de cuvintele femeii de langa mine :
- Domnisoara,puteti va rog sa o chemati pe doamna Popescu nu vreau sa o deranjez eu fiindca e posibil sa se supere,nu e obisnuita sa fie deranjeata dimineata,iar dumneavoastra din moment ce ii  sunteti ca o nepoata ,v-a face o exceptie.
-Sigur –zise fata de pe canapea ridicandu-se-
Cand s-a ridicat si am vazut-o am ramas socat,era ea.Fata de seara trecuta si arta wow chiar daca era in pijamale si ce mai pijamale.Purta o pereche de pantaloni scurti gri si un maieu roz cu gri,ii veneau foarte bine facand-o sa arata al naibii de sexy. Ei se pare ca rugamintile mele au fost ascultate,mi-am zis in gand.
-Anne…-zise,cuvintele ramanandu-i in aer- cred ca era la fel de socata ca si mine neasteptandu-se sa ma reintalneasca.
-Domnisoara v-a simtiti bine? Intreba vizibil ingrijorata menajera,iar mai apoi tot ea a continuat:
-Aaa ,am uitat sa vi-l prezint pe domnul,ce zapacita sunt! Domnisoara el este domnul Eric,nepotul doamnei si domului Popescu,care a venit tocmai din SUA.
Frumusetea din fata mea a ramas cu gura cascata,mi-a aruncat o privire plina de ura,iar apoi s-a balbait:
-Anne…amm cred ca ar trebui sa …amm… ma duc sa o anut pe bunica cum ai zis si tu.Apoi a pornit grabita pe scari,eu ramand sa o admir in timp ce mergea.Doamne! ce bine arata,ce picioare si ce corp am gandit eu in timp ce ma treceau fiori. Cred ca si menajera pe care o chema Anne din cate am inteles a vazut ca am ramas blocat asa ca si-a dres vocea si mi-a zis:
-Va rog nu stati in picioare,luati loc!
M-am asezat mecanic pe canapea zambindu-I femei,iar apoi am realizat ca stateam exact in locul in care statuse acel inger blond cu nici 3 minute in urma. Visarea mea a fost intrerupta  iar de Anne care m-a intrebat :
-Doriti ceva?
-Nu multumesc,as prefera sa imi astept bunicii.Am raspuns ingandurat.
-Cum doriti.Acum daca ma scuzati,am ceva treaba la bucatarie.O sa vina intr-un minut bunicii dumneavoastra,o sa fie tare incantati sa va vada,de cateva zile numai de dumneavoastra vorbesc.Ma anunta Anne.
I-am multumit inca o data,iar apoi a plecat.Am auzit pasi la etaj si in nici un minut coborau bunicii mei.Cum m-au vazut au sarit sa ma salute si sa ma imbratiseze.
-Eric scumpule.Imi spuse bunica imbratisandu-ma.
-Ma bucur ca ai ajuns voinicule.Imi zise bunicul imbratisandu-ma.
-Haide in bucatarie,Anne a pregatit micul-de-jun.Dargule le anunti tu pe fete?Zise bunica.
La cuvantul fete m-am si entuziasmat stiind ca o voi revedea din nou,dar mai era o fata si ce cauta aici ?Cu aceste intrebari  am intrat in bucatarie,iar bunicul mormaind un ,,sigur” s-a facut nevazut pe scari.

PVS

 Nervoasa am urcat scarile si m-am indreptat spre camera bunicilor.Am batut incet la usa si imediat bunica a scos capul pe usa.
-Bunic-o a sosit nepotul vostru. Am soptit
-E aici! Dragule,haide a sosit Eric! A zis  bunica fericita apoi a disparut impreuna cu bunicul pe scari.
Nu imi venea sa cred,arogantul ala era nepotul sotilor Popescusi in acelasi timp varul Luanei.Cu gandul asta am intrat val -vartej in camera Luanei trantind usa.Aceasta auzind sunetul a sarit speriata din pat.
-Aaaa, nu razboi,nu se mai poarta culorile alea de anul trecut !. A strigat speriata Luana.
-Linistete-te am zis nervoasa,inca nu e al treilea razboi mondial,dar o sa fie in curand.
-De ce? Ce s-a intamplat? A intrebat Luana.
-Ghici cine a aparut la usa casi acum  10 minute.
-Pai nu stiu,stai sa imi iau globul de cristal poate aflu-zise Luana sarcastica-de unde vrei sa stiu!
-Bine,bine scuze tu nu ai nici o vina.-Am adaugat eu-. Deci azi dimineata la usa casei asteia a aparut nici mai mult nici mai putin decat varul tau.
-Varul meu?! Zise Luana debusolata.
-Da varul tau si sti cin e? am intrebat nervoasa simtind cum furia pune stapanire pe mine.
-Nu.Spuse Luana facandu-se mica-mica,fiindca eu daca aveam nervi trebuia sa te feresti.
-Eric! Eric Pierce! Am tipat eu.
-Ce ?! NU se poate! Dar  asta e minunat!Tipa Luana fericita.
-Nu nu e minunat! E oribil!Un cosmar!
-Haide Soll ca nu-I  atat de rau,de fapt-se gandi Luana putin-daca e varul meu nu o sa mai pot sa ma dau la el,dar cui ii pasa am un var celebru super dragut Yeiii.Incepu Luana sa cante si sa topaie ca un copil mic.
Cand ma pregateam sa mai zic ceva impotriva varului ei,am fost intrerupte de un ciocanit la usa.
-Hei,fetelor Maria zice sa coborati la micul-de-jun,o sa fie prezent si Eric.A adaugat bunicul inchizand usa  in urma lui.
-Super.Yeiii.Incepu Luana din nou sa cante si sa topaie.
-Haide fana inraita ce esti tu! I-am zis eu Luanei.
-Hei nu sunt fana inraita,doar ca o sa imi cunosc varul ,care e super celebru si dorit de toate fetele.
-Aproape toate.Am adaugat eu iritata.
-Bine,Bine! Aproape.Acum haide jos! Spunand astea Luana m-a luat de mana si m-a tarat  pana la parter.

PVE
Stateam a masa in bucatarie si ascultam cum  bunica  si bunicul imi povesteau cat de dor le-a fost de mine si ca ultima data ma vazusera cand aveam 3 ani.
In acest timp in bucatarie au mai intrat doua persoane,mai exact doua fete.Una dintre ele era ingerasul ala blond care era imbracat tot in acele pijamale ce o faceau sa arate atat de sexy,iar cealalta era o fata mai scunda decat ingerul blond cu parul castaniu si un zambet imens pe fataimbracata tot in pijamale.S-au asezat amandoua la masa salutand:
-Buna dimineata!.A spus fata cu parul castaniu radiind de fericire.
-Buna scumpo .A salutat-o bunica imbratisand-o.
-Buna draga mea.A zis si bunicul.
-Buna dimineata.Am salutat-o si eu la randul meu pe fata aceea.
-Buna dimineata.A zis ingerasul blond.
-Buna dragut-o –spuse bunicul-dar de ce esti asa abatuta. Continua acesta.
-Luana nu a vrut sa imi dea si mie o doza de fericire din dulapul ei secred-zise ea sarcastica uitandu-se la fata  cu parul castaniu.
Toti am inceput sa radeam,iar apoi bunica a adaugat:
-Fetelor,el este Eric.
-Incantata! –a zis fata aceea micuta-eu sunt Luana.Si mi-a intins mana,iar eu i-am prins-o intr-o stransoare ferma.
Ingerasul blond statea fix in fata mea,iar eu vazand ca nu zice nimic am intrebat-o:
-Iar tu esti?...
-Ea e Solagee.-I-a luat-o inainte Luana-E cea mai buna prietena a mea.
La auzul numelui ei m-a trecut un fior.Si pe buna dreptate I se potrivea numele.
-Incantat,Eric .M-am prezentat eu intinzandu-I mana.Ea a intins mana cu sfiala aruncandu-mi o privire plina de ura.La atingerea mainii ei mii de furnicaturi mi-au  strabatut corpul,dar magia nu a durat mult caci si-a retras mana.
-Deci sa mancam!.A spus Luana vazand tensiunea dintre noi.
-Da!  A adaugat bunica.
Am mancat in liniste dupa care Luana m-a asaltat cu intrebari.
-Si cum te simti aici?
-Bine,e foarte frumos.
-Da stiu…apropo,mi-a placut concertul de aseara.Adauga Luana.
-Zau?! Am zis surprins-se pare ca vara mea era cel mai mare fan al meu,citeam asta in privirea ei-
-Da a fost super,si lui Soll i-a placut.Nu-I asa Soll ? A intrebat uitandu-se spre fata din dreapta ei.
-Da a fost destul de frumos,in afara de tipetele fanelor,care apropo m-au surzit de tot.Trebuia sa le auzi,,Aaaa Eric te iubesc!”,,O sa ma casatoresc cu tine! “,,Sunt numai a ta!” si tot asa.
Cand am vazut-o cum imita tipetele pitigaiate ale fanelor m-a pufnit rasul si nu numai pe mine,asa am ajuns cu toti sa radem pe saturate.Incepea sa imi placa tot mai mult fata asta si atunci mi-am zis din nou ,,Trebuie sa fie a mea!”.
Cand am terminat de mancat am mai stat putin la taclale,iar apoi am plecat spre casa mea pentru a ma schimba in ceva mai comod deoarece bunicii ne ma invitasera pe mine si prietenii mei la piscina.Am intrat in casa si i-am gasit pe cei doi in camera cu mini-cinema-ul vizionand un film 3D
-Hey!I-am salutat.
-Hei Eric!Au raspuns in cor.
-Baieti bunicii mei ne-au invitat la piscina.
-Pe bune? A intrebat Zack. Venim acum,hai sa margem sa ne schimbam!
-Bine,ne vedem in living in 10 minute ok ? am spus eu.
-Perfect! Au raspuns in cor din nou,apoi au urcat spre camerele lor ,eu urmandu-I in de aproape.
Dupa ce mi-am luat o pereche de pantaloni scurti,slapii o camasa foarte subtire si ochelarii de soare am coborat la parter unde ma asteptau Andrew si Zack care erau imbracati la fel de comod ca mine.
-Hey,am uitat-am inceput eu- mai tineti minte ca aseara v-am spus ca am intalnit o fata ce mi-a atras atentia si care este perfecta pentru aceea provocare.
-Da normal cum putem uita caderea ta sentimentala.A adaugat Andrew razand.
-Andrew taci!- Am spus nervos-Deci-am continuat- am gasit-o pe acea fata in cel mai neasteptat loc.
-Nu-mi spune. A zis tot Andrew.
-E prietena verisoarei mele si locuieste in casa bunicilor mei.
-Nu pot sa cred! -Au exclamat in cor-
-Frate,norocul tine cu tine.
-Ba nu tine,fiindca ma priveste cu aceeasi ura in privire.
-Oooo,si  tu devi tot mai atras de ea nu ?
-Da! am recunoscut invins.
-Eric-a incepu Zack- fata asta te innebuneste,nu te-am mai vazut asa niciodata.
-Stiu,daca ati vedea-o cum arata  si cum se misca mia-ti da dreptate.
-Atunci ce mai asteptam ,hai sa o cunoastem! A propus Andrew.
-Ok am spus.
Si asa am iesit toti trei din casa si ne-am indreptat spre casa vecina.Ajungand la piscina am simtit cum  ochii mei ajung pe podea la fel ca cei ai prietenilor mei.
In fata noastra statea Sollage impreuna cu verisoara mea,care nu arata deloc rau,dar Soll era de-a dreptul superba purta un costum de baie rosu dintr-o singura  piesa ce ii venea de parca fusese creat special pentru ea.

La fel ca si Solagee,Luana purta tot un costum rosu cu ajutorul caruia se vedea mai mult din corpul acesteia.
I-am dat un ghiont lui Andrew care seuita  cand la Solagee cand la Luana.Pot sa jur ca am vazut curgandu-I si putina saliva.Zack pe de alta parte o sorbea din priviri pe vara-mea.
Mi-am facut curaj si am pornit spre piscina,deoarece fetele incepeau sa observe ca ne holbam.
-Hey ,le-am zis eu.
-Buna Eric! Ma saluta Luana.
Am stat si am privit-o pe Soll,sperand sa ma salute si ea,insa doar mi-a zambit si atunci am simtit cum imi vine sa sar pe ea sa o sarut.
Nu am observat ca Andrew si Zack ni se alaturasera, realizand asta  abia cand Andrew mi-a dat un ghiont sa ii prezint.
-Aaaa fetelor ei sunt prietenii mei ,Andrew-am facut semn spre el- si Zack.
-Buna eu sunt Luana.A sarit aceasta sa sa se prezinte.
-Iar eu sunt Solagee-a spus ingerasul blond- adresandu-le prietenilor mei un zambet seducator,pentru care eu m-as fi aruncat si in piscina.
Dupa ce ne-am cunoscut mai bine am petrecut intreaga zi la piscina vorbind ,razand si inotand.Si eu in majortatea timpului privind fiecare miscare a lui Solagee,fiindca ma  fascina pur si simplu . In tot acest timp prin minte mi-a trecut un singur gand ,,Fata asta o sa fie moartea mea”
 ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
Scuze pentru eventualele greseli,sper sa va placa Enjoy!p.s Mai sus aveti o melodie frumoasa by Eric :X eu zic ca se potriveste cat de cat capitolului . x.o.x.o



8 comentarii:

  1. foarte frumos si vad ca ai multa imaginatie din moment ce faci partile asa de lungi :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Dupa 2 saptamani de pauza mi-a venit si mie imaginatia :)) bine capitolele le-am scris in 2 zile...dar am stat sa ma gandesc mult la ele :)) ms :*

    RăspundețiȘtergere
  3. E magnific imi place la nebunie abia astept urmatorul capitol

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi place fiecare cap de-al tau :x
    Sunt superbe ;*
    Spor la scris :)
    Astept cu drag urmatorul cap :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte frumos:x:x:Ximi place de Soll...mai alesc cand e sarcastica :))

    RăspundețiȘtergere
  6. :)) Multumesc! E sarcastica si o sa mai fie :)
    x.o.x.o Laura

    RăspundețiȘtergere