vineri, 13 ianuarie 2012

Capitolul 13

Capitolul 13


PVS

Am deschis ochii incet si am aruncat o privire in jur.Hmm eu n-am patul in stilul asta si nici mobila neagra nu am ?! Chiar cand incepusem sa ma panichez amintirile de seara trecuta mi-au navalit in minte
creind o adevarta harababura in capul meu.Cu toate acestea am scos din amintirile mele ce era mai important si anume noaptea trecuta care a fost cea mai frumoasa noapte din viata mea.
De la amintirea superba privind ceea ce s-a intamplat noaptea trecuta mintea mea nebuna a intrat in alt gand si anume acela al intamplarii prin care trecusem inainte sa ajung la Eric seara trecuta:
Dupa ce am intrat in casa m-am intalnit cu Anne ce m-a anuntat ca peste cateva minute vor sosi doi bodyguarzi pentru a pazi casa. M-am incruntat putin la cele spuse de ea,iar aceasta mi-a explicat ca
bunicul ii angajase sa  patruleze in jurul casei fiindca auzise ca hotii sunt din nou" activi". Eu am crezut ca nu am avea nevoie de gorilele alea doua  insa nu este treaba mea sa ii incalc bunicului deciziile.
Lasandu-mi parerea la o parte i-am spus lui Anne ca in seara asta nu servesc cina apoi am urcat in camera mea. Tot timpul petrecut in camera mea a fost pentru a ma pregati si bineinteles pentru a nascocii un plan sa
trec de gorile. Multe planuri mi-au incoltit in minte insa numai unul a rodit si anume, m-am hotarat sa ies pe fereastra deoarece fereastra din camera mea nu are vedere spre strada asa ca ar trebui sa fie mai usor. Zis si facut am facut rost de  o franghie
,gasita in camera Luanei-  nu am idee ce facea cu ea totusi  am sperat ca era pentru al lega pe Andrew si al tortura-. Am aruncat un capat al fraghiei pe fereastra,iar ce celalalt l-am legat bine de pervazul ferestrei apoi am coborat foarte incet pe aceasta.
Faza amuzanta in aceasta " evadare" a fost ca atunci cand aproape coborasem a aparut  gorila -Yay! am zis atunci foarte incet-. Cand l-am vazut am urcat ca arsa o scurta distanta si am ajuns astfel sa stau suspendata exact deasupra capului babuinului la nici 2 metri.Cel mai tare lucru e ca
nici nu m-a observat,iar daca mainile mele cedau ajungea burger de maimuta deoarece cadeam chiar pe el. Nu dupa mult timp a plecat -in sfarsit-  si atunci am putut si eu sa imi duc la bun sfarsit " evadarea".
Inca zambind am revenit la realitate si  brusc mi-am intors privirea spre stanga mea unde am vazut dormind cel mai frumos inger. Parea atat de linistit si fara niciogrija dormind.Rezistand tentatiei de al saruta mi-am imbracat halatul ce se afla
 in pat la o jumatate de metru distanta de mine si m-am hotarat sa incerc sa ma ridic cat mai usor pentru  a nu-mi trezi ingerasul. M-am ridicat incet in sezut apoi am pus manile pe salteaua moale de o parte si de alta a trupului meu,iar cand corpul meu a parasit pentru  o secunda suprafata
patului cineva m-a apucat de mana tragandu-ma inapoi in pat si apoi fiind inconjurata de niste brate puternice.
-Unde vrei sa pleci printesa? Ma intreba o voce ce vroia sa para suspicioasa.
-Inapoi la castel-am ras apoi m-am intors si l-am sarutat.
-Mmm-a adoptat o fata ganditoare-ce ai zice daca ai muta castelul aici ?
-Nu se poate... dar mai bine...ia zi-mi cum ai dormit?-m-am desprins din bratele lui si am ajuns deasupra acestuia.
-Minunat! Extraordinar! Nu am mai dormit atat de putin in toata viata mea!-a inceput sa rada.
-Atat de putin? Ha,ce sa iti fac daca ai avut alte preocupari toata noaptea! L-am privit serioasa.
-Pai...am avut treaba aproape toata noaptea cu cea mai minunata fata. Mi-a zambit seducator.-Ooo Doamne! si ce mai zambet incat imi vine sa sar pe el desi nu ar fi posibil fiindca sunt deja pe el.
-Hmm... ce preocupari? Am intrebat in gluma.
-Daca vrei iti arat-ca prin minune a ajuns deasupra mea apoi a inceput sa imi desfaca incet halatul- Sti ca nu ma pricep la cuvinte. -Am ras-
-Tu te pricepi doar la fapte. Ma mir cum poti sa imi desfaci halatul avand in vedere ca e o pozitie destul de incomfoartabila pentru tine,chiar daca esti deasupra mea....-am dat frau  liber gandurilor.
-Ehh nu vrei sa afli-rase- Acum unde ramasesem...-a zis incepand sa imi sarute gatul.
-Sti ca m-as putea obisnui cu asta ?  Am zis ganditoare.
-Aham...-mormai terminandu-mi gatul de sarutat si pornind tot mai jos.
-Insa...-mi-am pus mainile dupa gatul sau-...trebuie sa plec.
-Si daca eu nu vreau sa te las sa pleci! -si-a pus mainile de o parte si de alta a capului meu.
-Nu imi place miscarea asta sa sti. -L-am privit in ochi- Si ar mai trebui sa sti ca din pozitia asta te pot lasa foarte usor fara mostenitori.-Am schimbat privirea cu una plina de amuzament.
S-a incruntat.
-Vorbesc serios,dar nu sunt atat de cruda incat sa ii fac asta iubitului meu,mai ales dupa ce s-a intamplat seara trecuta.-I-am aruncat o privire seducatoare.
-Ti-a placut hmm? -Ridica o spranceana mandru.
-Mmm-m-am ganit- Se putea si mai bine. -Am inceput sa rad.
-Se putea si mai bine?! Ohh nu! N-ai zis asta. -Ma privi oarecum ranit si putin stupefiat.
-Am dat de dracu` asa-i? L-am intrebat sperand ca raspunsul sa fie unul negativ.
-Da! Ai dat!-Incepu sa ma gadile.
-Ha ha ha!! Eric...ha ha ha...op...ha ha ha... opreste-te! Ha ha ha.
-Ai zis ca se putea si mai bine...pai o sa vedem daca se poate si mai bine. -M-a amenintat incetand sa ma mai gadile si incepand sa ma sarute.
-Ha ha ha...Eric Ha ha ha! Ramasesem fara aer de la ras. Ce tare reactionase la spusele mele. Se pare ca baiatu` are un orgoliu urias.
-Te-am ranit in orgoliu ? Am ras din nou impingandu-l de pe mine si legandu-mi la loc halatul.
-Da,normal! Nimeni nu s-a mai plans pana acum de serviciile mele. -Imi raspunse amuzat.
-Nimeni... -M-am ridicat din pat si am inceput sa caut cu privirea rochita mea.
-Se pare ca eu sunt prima.-Am zis- Eric...ai vazut cumva rochita mea? -M-am intors spre el si am vazut ca statea foarte relaxat in pat cu mainile sub cap uitandu-se la tavan.
-Nu stiu...poate... -S-a intors spre mine si m-a privit din cap pana in picioare.
-Poate?! Nu pot sa cred!!! Mai bine ai face sa nu te mai uiti asa la mine si sa imi spui unde imi e rochita. Ce zici ?  Am luat din nou loc pe pat privindu-l.
-Neaa...e mult  mai palpitant sa te vad pe tine cautand-o.-A zambit invingator.
-Ahh...haide Eric- m-am apropiat mai mult de el- zi unde e fiindca nu am chef de cautari atat de dimineata. - Am inceput sa imi plimb mana pe pieptul lui.
-Sti ca in momentul asta regret ca nu am gasit si halatul pentru al lua. -M-a privit serios.
-Ce? Esti nebun!!!
-Dupa tine!-S-a intors asezandu-se deasupra mea,iar apoi ma sauta.
Dupa ce sarutul a luat sfarsit m-am uitat serioasa la el si am vorbit:
-Deci...unde e rochita mea? L-am intrebat impingandu-l din nou de pe mine si devenind brusc mai serioasa.
-A papat-o lupul. -Se apara ranjind.
-Eu vorbesc serios!
-Si eu.-Ma informa inca ranjind.
-Eric Pierce... zi unde e rochita mea! M-am ridicat din pat in timp ce o urma de manie mi se asternea pe chip.
-Solagee Ionescu...nu stiu unde e. -Zicand acestea il pufni rasul.
-Eric...
-Bine bine ...cred ca e in dulap...
-Crezi?! M-am indreptat grabita spre dulap. Wow ce de haine!!! Si spre surprinderea mea erau chiar aranjate.
-Eric,ma pui sa caut acul in carul cu fan! M-am intors  exasperata insa in acel moment Eric disparu in baie usa trantindu-se in urma sa.
-Eric!!! Esti terminat!! Am strigat in asa fel incat sa ma auda,adica nu extrem de tare fiindca mai locuiau si alte persoane in casa.
Furioasa m-am intors spre dulap si am inceput sa imi caut piesa vestimentara disparuta. Dupa 5 minute de cautari cat de cat " delicate"-nu de alta,dar nu vroiam sa ii deranjez hainele iubitului meu fiindca sunt sigura
ca mama lui sau Corina s-au chinuit sa le aranjeze- mi-am gasit mult adorata rochita. Imbracand-o am observat laptopul lui Eric ce statea la vedere pe o comoda,asa ca fara sa ma gandesc m-am hotarat sa arunc o privire pe net.
L-am pornit si am asteptat deschiderea windowsului care s-a finalizat dupa 2 minute.Primul lucru pe care l-am facut a fost sa aflu daca paparazii au descoperit ceva nou si nu mare mi-a fost mirarea cand am gasit cateva poze din seara in care am fost la club.
In majoritatea era Andrew ce parea extrem de stupefiat,iar in ultimele doua eram cu totii.Penultima prezenta imaginea tuturor,fiind fotografiati din spate spre multumirea mea,iar in ultima eram eu cu Eric fiind fotografiati tot din spate insa mana lui Eric pe talia
mea putea fi observata si de cel mai orb om.Pentru a contrazice zicala de mai devreme cu " observata si de cel mai orb om",cei ce au publicat pozele eu incercuit printr-un cerc rosu mana lui Eric poposind pe talia mea. Pff ce oameni!-mi-am zis.
Curiozitatea mea ce nu se putea satisface atat de usor m-a indemnat sa arunc o ocheada si asupra comentariilor pozelor,care defapt era comentariile de la ultima poza si care bineinteles imi erau adresate mine. Wow...ihhh..oare niste fete au putut lasa asemenea comentarii?!
Ce vocabular colorat....mie nu imi place sa critic,dar cuvintele scrise acolo le putea zice numai o persoana ce traia intr-o mahala. Daca as putea afla ce persoana a lasat asemenea comentarii i-as folosi capul pe post de mop apoi as tunde-o cheala.
Gandurile mele criminale au fost intrerupte de usa baii ce s-a deschis,de dupa ea aprand un zeu ce purta doar un prosop in jurul taliei si avand ca acesorii picaturile de apa ce curgeau pe corpul lui perfect. La vaderea s-a ochii mei au ajuns de doua ori mai mari,iar
imaginatia mea dadea foarte usor in fantezie. Ohh Doamne sa il imbrace cineva ca altfel sar in momentul asta pe el.
-Hey,ce faci? Ma trezi o voce irezistibila din fanteziile mele.
-A..a..aruncam o privire p..pe net. -Ahh grozav acum ma si balbai. Se putea un moment mai penibil?
-Si ai aflat ceva nou? -Se aseza pe pat langa mine
O My Good! Ce naibii am,ca l-am mai vazut si inainte aproape dezbracat insa nu am avut nimic,dar acum parca eram in transa in timp ce ii admiram corpul.
-Pamantul catre Soll? -Mi-a trecut mana prin fata ochilor- Te-au rapit extraterestrii?
-A..humm...nu...de ce intrebi ?-Am iesit din transa,dar tot ma holbam efectiv la el.
-La ce te holbezi? -A chicotit.
Dap...si raspunsul la intrebarea " Se putea un moment mai penibil?" a venit acum care din pacate pentru mine e unul afirmativ si anume cel de mai inainte.
-La nimic!-Am sarit mutandu-mi privirea pe ecranul laptopului.
-Mmmda si eu sunt un zeu antic...-Pufni sarcastic.
Pai nu m-ar mira,la cum arati... Gata,ratiune revino-ti! Ce-i cu tine? Ai plecat cu sorcova?
-Ai vrea tu...aa... fanele tale nu prea ma plac. -Am schimbat repede subiectul
-Stiu...ai vazut comentariile asa-i?
-Yep...si sunt asemanatoare cu ce ar spune niste persoane crescute in mahala sau doua curve` de la mine din liceu.-Am ras.
-Ihh...naspa... nu mi-ar place sa le cunosc.-S-a strambat.
-Sunt sigura,mai ales ca nu ai apuca sa le zici "buna" ca ti-ar cere numarul de telefon sau ti l-ar da ele pe al lor.-Am chicotit-Sau mai rau ar sari pe tine direct fara nici un cuvant.
-Iacc...cum am zis nu mi-as dorii sa le cunosc...-S-a strambat din nou.
Am ras apoi am continuat.
-Ele sigur si-ar dorii sa te cunoasca,mai ales ca din cate am inteles sunt fanele tale.-M-a pufnit rasul.
-Ce pot spune...norocosul de mine. Singura fata care nu imi e fana e cea pe care o iubesc,deci din asta reiese ca sunt si mai norocos. -Imi arunca o privire plina de iubire.
-Pai de ce ? -M-am incruntat. Si de unde sti tu ca nu sunt fana ta ?
-La cum ai reactionat in seara aia cand te-am pocnit cu usa,si cel mai tampit om  putea observa ca nu esti fana mea. Si acum serios ma priveai de parca vroiai sa imi dai cu ceva in cap.
-Si nu aveam dreptate,din moment ce tu ma pocnisei cu usa ar fi trebuit sa iti dau si eu tie cu ceva in cap. -Am ras apoi am fost acompaniata si de el.
Dintr-o data s-a oprit din ras si m-a privit. Apoi fara nici un avertisment m-a sarutat. Era un sarut minunat asa ca fara sa il intrerup am dat la o parte laptopul ce se afla in poala mea si m-am lasat pe spate,Eric ajungand deasupra mea si incepand sa isi plimbe mana pe piciorul meu.
Sarautul care la inceput era inocent se transformase in unul plin de pasiune acest lucru reiesind din faptul ca halatul meu ajunsese ca prin magie sa fie desfacut din nou. Cand pasiunea incepuse sa invaluie intreaga camera,usa acesteia fu trantita la perete facandu-ne in aces fel sa sarim ca din pusca.
In pragul usii aparusera ca vrajiti un Andrew ce ne privea amuzat si curios in acelasi timp si o Luana ingrijorata careia ii trecea si o urma de fericire pe chip.
-Ei uite-ti evadata!-Rupse Andrew tacerea intorcandu-se spre Luana.
Eric l-a privit intrebator.
-Da ce, nu ma crezi? Il intreba Andrew pe Eric.
-Soll ce bine ca te-am gasit.Mi-am facut atatea griji.-Interveni Luana.
-Nu trebuia sa iti faci fiindca stiai ca nu as fi capabila sa plec,doar am evadat putin.-Am chicotit
-Vezi,domnisoara ingrijorata. Nu era nevoie sa ma suni si sa zici : " Andrew nu o gasesc pe Soll nicaieri asa ca misca-ti fundul aici sa o cautam!"-Isi pitigaie el vocea,lucru care ne-a facut pe mine si pe Eric sa radem.
-Hei,creier de maimuta eu nu vorbesc asa clar! Deci nu iti mai pitigaia vocea ca spargi geamurile! -Protesta Luana.
-Aaa da si tu cum faceai acum o ora : " Doamne a disparut si franghia din camera mea,daca s-a spanzurat..."
-Andrew taci dracului o data!
-Apropo ce faceai tu cu o franghie?
-O tineam pentru situatii de urgenta adica atunci cand te voi chinui pe tine. Ma gandeam sa te leg  si sa te agat deasupra unui cazan cu smoala. Ce zici ? -Zise sarcastica Luana,iar sarcasmul ei a provocat o noua criza de ras pentru mine si Eric.
-Hey gata voi doi! Va comportati ca niste copii!-Le zise Eric printre hohotele de ras. Apoi cand s-au linistit s-a intors spre mine si m-a intrebat:
-Cum adica ai evadat? -Ridica o spranceana
-Pai...-am lasat capul in jos.
-Lasa-ma pe mine.-Ma intrerupse Andrew- Vezi tu Eric,iubita ta seara trecuta a reusit sa evadeze din incinta inchisorii " Casa familiei Popescu" cu ajutorul unei frangii cu diametrul de 3 cm si lungimea de 10 metrii. Aceasta opreatiune s-a desfasurat in decursul ore 22:00.
Detinuta a reusit sa paraseasca inchisoarea dupa ce a coborat pe acea franghie de la fereastra celului sale.Si parca nu ar fi fost suficient a reusit sa pacleasca si maimutele fara creier..aaa paznici agajati de domnul Popescu.-Zise pe o voce de anchetator.
Auzindu-l ne-a pufnit rasul pe toti cei prezenti.
-Asa s-a intamplat iubit-o? Ma intreba Eric.
-Pai...da...
-Ce tare! Esti cea mai tare!-Se apropie mai mult de mine si ma saruta.
-Gata! Acum am venit sa ducem detinuta din nou in incinta inchisorii.-Rosti  Andrew amuzat.
-Nu vin! Asa ca ati face bine sa va puneti pofta in cui.
-Nu merge pentru ca pofta mea e prea mare si nu are loc in cui. Deci vi cu noi!-Afisa un zambet diavolesc.
-Ba nu!Nu vin!
-Ba vii!
-Ba nu!
-Liniste!-Tipa Luana,iar noi am tacut imediat- Asa e mai bine,deci ce faci tu aici domnisoara?-Se uita la mine.
-Petrec timp cu iubitul meu.-I-am raspuns pe un ton nevinovat.
-Si de ce nu mi-ai zis si mie ca pleci seara trecuta?
-Nu vroiam sa te trezesc fiindca dormeai prea frumos. Ai venit franta de oboseala de la repetitii si ai adormit ,deci nu am vrut sa iti stric somnul de frumusete.
-Aici ai dreptate,dar totusi...
-Ahh mai las-o in pace. Nu vezi ca erau ocupati mai devreme. -Ne privi banuitor "comisarul" Andrew Ford
-Asa e,ce faceati voi copii inainte sa venim noi? -Intra in actiune si "politista" Luana Popescu.
-Numaram capace de sticla. -Pufni Eric- Parca voi nu ati vazut,doar ati dat buzna in camera.
-Eric are dreptate. Nu puteati si voi sa  bateti la usa inainte ? -I-am dat dreptate lui Eric.
-Unde mai era distractia daca anuntam ca intram?-Incepu Andrew sa rada fiind urmat apoi si de Luana.
-Voi sunteti nebuni. Va potriviti de minune.La fel de enervanti -Le-am zis.
-NOI!??? -au sarit amandoi o data.
-Nu il/o suport!!!-Au spus iarasi in acelasi timp-
-Termina!-Au tipat unul la altul tot in acelasi timp.
Auzindu-i am inceput sa radem cu pofta.
-Ha ha ha, si ziceati ca nu va potriviti ha ha ha!!! -Am zis inca razand.
-Da acum pe bune,voi chiar va potriviti si nu vreti sa recunoasteti.-spuse si Eric razand.
-Ba nu!! -Au protestat in acelasi timp.
-Vedeti! Noi pentru cine vorbim?-Am zis.
-Nu stiu, ca pentru mine in niciun caz! -Rosti Andrew.
-Cum vreti. Va vad eu mai tarziu. Acum unde e Zack? -Intreba Eric.
-A zis ca se duce pana la mall.-Raspunse Andrew.
Deci Zack s-a dus la mall,oare ce o face acolo? Ia stai!! Andrew a spus cumva cuvantul mall? Ohhh nu!! Si avalansa de bucurie si idei oribile incepe in 1...2...3... si START!!!
-Ai zis mall? Zack s-a dus la mall,si mie nu mi-a zis?! Mergem si noi sa nu il lasam singur ca se plictiseste si oricum trebuia sa merg la cumparaturi...imi mai trebuie o geanta...doua perechi de pantofi...niste cosmetice... -Incepu sa ne insiruiasca Luana.
-Luana! Usurel,respira! -Am spus
Luana a tras aer adanc in piept in timp ce baietii mai aveau putin si cadeau pe jos de ras.
-Voi de ce radeti?-Le arunca prietena mea cate o privire ce sugera clar si raspicat " Gura!"
-Aaa nimic...ne distram si noi. Radeam de noua colectie de pantofi a lui Alexander McQueen. -Spuse Andrew amuzat.
Asta e nebun? Ohh Doamne! nimic nu are un impact mai mare asupra Luanei decat sa ii spui de o noua colectie a unui designer celebru.
-Ce colectie? Cum arata? Ce modele sunt? Zi-mi te rog ca sunt si platforme!!!-Sari Luana.
Cei doi acum se tineau la propriu de burta. Aratau de parca mai aveau putin si acolo isi dadeau sufletul din cauza rasului.
-Sunteti niste insensibili cu un nivel intelectual redus! Haide Luana sa mergem! Ne vedem peste 2 ore cand plecam la repetitii  primatelor!-Cu aceste replici am luat-o pe luana de cot si am iesit din camera in care se aflau insensibilii aia doi. Dupa ce am iesit din camera am coborat la
parter unde ne-am intalnit cu mama lui Eric. Ahh si eu sunt imbracata in halul asta! Sa ma ascunda cineva va rog!!
-Buna dimineata fetelor! Ce faceti? Ne saluta mama lui Eric.
-Buna dimineata doamna Pierce!-Am zis amandoua in acelasi timp.
-Va rog ziceti-mi Vanessa.
Noi doar am zambit si am dat afirmativ din cap.
-Deci ce faceti?-Intreba uitandu-se banuitor la mine,de fapt la imbracamintea mea. Dupa ce ma studie din cap pana in picioare imi zambi.Era un zambet sincer si extrem de calduros.
-Pai...vroiam sa plecam acasa fiindca putin mai devreme am vorbit cu baietii ai am hotarat sa ne intalnim cand plecam la repetitii. Cred ca v-a spus Eric. -Am spus.
-Da mi-a zis ceva de un concert pe care il v-a sustine la Bucuresti peste cateva zile la care participati si voi.-Ne zambi.-Si vreau sa va multumesc ca il ajutati pe fiul meu si mai ales ca ii sportati toanele. Stiu ca uneori poate fi extrem de insuportabil  si enervant.
-Nu va faceti griji in privinta lui. Avem aici langa noi arma secreta ce a reusit sa il schimbe pe Eric extrem de mult si care il readuce la tacere cu o singura privire -Ma privi Luana zambind.
-Ai dreptate Luana,de aceea Soll vreau sa iti multumesc fiindca ai reusit sa il faci pe Eric sa redevina cel care a fost odata. -Imi arunca o privire plina de multumire apoi veni si ma imbratisa.
I-am raspuns la imbratisare deoarece aveam incredere in ea. Nu stiu de ce fiindca nu am schimbat prea multe vorbe cu aceasta insa mi se parea o persoana extrem de draguta.
-Nu aveti pentru ce. Si Eric nu mi s-a parut ca s-a schimbat de cand m-a cunoscut.Bine poate in privinta fetelor putin si vreau sa ma scuzati ca ating acest subiect care cu siguranta va deranjeaza.
-Nu ma deranjeaza. Bine inainte ma derangea,dar acum nu am nici o problema. Iar Eric era foarte schimbat inainte sa te cunoasca pe tine. Tu nu il stiai insa eu si toti prietenii lui mai vechi ii stiu comportamentul ce il adoptase.
Chiar si Luana banuiesc ca stie cum se purta deoarece presimt eu ca e o mare fana a revistelor ce au in vizor viata persoanelor publice. -Rase.
-Banuiti bine,Luana aici de fata e cea mai mare barfitoare.-Am acompaniat rasul Vanessei,iar apoi ni se alatura si Luana dandu-ne dreptate.
-Noi acum trebuie sa plecam.-Anunta prietena mea dupa ce portia de ras a luat sfarsit.
-Da,trebuie sa mergem sa ne schimbam  apoi sa ne pregatim pentru repetitii.-Am continuat.
-Cum doriti. O zi buna fetelor! aaa... si Soll as vrea sa vorbesc mai tarziu cu tine intre patru ochi daca se poate.
-Nu este nici o problema. Cand vin de la repetitii este bine?
-Este perfect. O zi buna fetelor!
-La revedere!
-La revedere! A terminat Luana apoi am iesit pe usa si ne-am indreptat spre casa bunicilor. Cum am pus piciorul in camera mea Luana incepu interogatoriul.
-Uuu, mai tarziu trebuie sa ai o discutie importanta cu soacra? -Batu ea apropoul razand.
-Luana!
-Ce?... Oare vrea sa vorbeasca cu tine despre faptul ca seara trecuta te-ai culcat cu fiul ei?-Adopta o fata ganditoare.
-Luana!!! Ia stai...tu de unde sti ? -Am intrebat lasand capul in jos.
-Pe bune? Zambesti in continu ce ai vrea sa cred ca ati numarat toata noaptea capace de sticla  ?- Ridica o spranceana,iar pe mine ma pufni rasul amintindu-mi ca aceasta fusese  raspunsul lui Eric la intrebarea pusa de Andrew.
-Ce razi? Nu am dreptate? Acum spune tot!-Isi ingusa ochii.
-Da e adevarat! Mai vrei ceva?-Am scos limba la ea ca un copil mic.
-Normal ca vreau....deci,cum a fost?
-Luana!!??
-Ce...haide sunt prietena ta!!-Facu o fata de catelus plouat.
-Ahh, nu te mai uita asa !!! -A marit ochii si mai mult si buza de jos a inceput sa ii tremure- Off, gata! Gata,iti zic!
-Yey!!!-A batut din palme- Deci???
-A fost...a fost perfect.-I-am marturisit visatoare- A fost cea mai frumoasa noapte din viata mea. Doar ca...-Nu am apucat sa termin.
-Doar ca ce? Ce s-a intamplat? Te-a mai obligat la o partida azi dimineata?
-Luana?!!! Esti nebuna? Nu ma mai intrerupe bine! Si raspunsul e nu!
-Ce nu?
-Nu la intrebarea cu partida!
-Aaa...-Mi-am dus mana la frunte exasperata.
-Ce-i ti-e rau? Oare esti insarcinata?
-Mai taci naibii odata,si lasa-ma sa termin!!
-Bine...
-Reiau... Doar ca azi dimineata mi-a facut o farsa. Mi-a luat rochia si a ascuns-o plus ca a zis ca trebuia sa imi ia si halatul pentru a nu pleca.
-Aaaa ce romantic!!-Adopta o fata visatoare.
-Norocul meu a ca am gasit rochia inainte sa dai tu si cu Andrew buzna in camera.-Am privit-o urat.
-Ce? Eram ingrijoarata pentru tine mai ales cand am vazut ca franghia aia din camera mea lipseste.
-Apropo de franghie...ce faceai cu ea?
-Nu se stie niciodata cand ai nevoie de o franghie. Mai ales cand ai ca prieten pe unu` ca Andrew. -Incepu sa rada,iar eu am acompaniat-o.
-Ai dreptate. La asta m-am gandit si eu cand am luat-o.
-Geniile mereu gandesc la fel.-Zise apoi alta rafala de ras ne invalui.
-Ok Soll eu ma duc in camera mea sa ma pregatesc,daca ai vreo urgenta vestimetara striga-ma,voi sta iepureste.-Si-a dus o mana la tampla ca in armata si iar am inceput sa radem
-S-a facut. Succes la imbracat!
-Merci la fel!
Dupa acestea a iesit din camera,iar eu mi-am luat un prosop si am pornit spre baie cu gandul la ziua ce deabia incepuse.

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Sincer nu stiu cum o sa vi se para acest capitol. Dupa cate ati vazut este din perspectina lui Soll. Multe lucruri interesante nu prezinta insa am zis ca e deja vineri si nu am mai postat de o saptamana so...m-am oprit aici.
Eu sper sa nu va fi dezamagit cu capitolul 13,dar daca este asa nu ezitati sa imi spuneti.
Si multumesc ca va rezervati din timpul vostru pentru a citi!!!
Deci...o parere?

6 comentarii:

  1. Love!Love!Love!Love!Love!Love!Love!Love!Love!
    Ce-am ras ca capitolul asta:)):))Esti bestiala!:x

    Multa bafta in continuare

    Love you:*

    Miss Salvatore

    RăspundețiȘtergere
  2. Merci! :D Ma bucur ca iti place
    x.o.x.o Laura

    RăspundețiȘtergere
  3. Deci ai un stil in tine de a face oameni sa rada....bestial..

    eu de fiecare daca cand citesc capitolele tale ...rad pe saturate...in special de Andrew...:))...

    Mi-a placut mult acest capitol si sper ca toate sa fie atat de frumoase...

    te pup....

    xoxo

    ~A

    RăspundețiȘtergere
  4. Merci!!:X
    Si pe mine ma face Andrew sa rad :)) Desi suna ciudat,e singurul personaj care ma chinuie adica imi umbla mereu prin minte :))
    Ma bucur ca iti place :X:*
    X.o.x.o Laura

    RăspundețiȘtergere
  5. :))Superb capitol!Imi place,place!:*:*

    RăspundețiȘtergere