sâmbătă, 5 mai 2012

Capitolul 36(part.1)


Capitolul 36

PVA.

Eric se ridicase atat de brusc de la masa incat m-a speriat si pe mine. Parca i-ar fi turnat cineva o casca cu cafea fierbinte in poala asa sarise. Am vrut sa ii zic ceva insa iesi in graba din incapere.
Ce o fi patit... I-am privit pe cei prezenti la masa,care pareau la fel ca mine nedumeriti,numai Soll  zambea amuzata si intr-un fel...diabolic. Toate privirile au cazut asupra ei. Vazand privirile nostre zambetul ii pieri si ne privi intrebator.
-Ce?-Vorbi
-Ai ceva de aface cu asta?-Am intrebat
-Cu ce?-Intreba
-Cu felul in care s-a ridicat Eric de la masa si cu felul in care se comporta,fiindca pot jura ca nu sunt singurul care a vazut ca ai avea putin si o lua la fuga ca sa iese de aici.-Am privit-o suspicios.
-Nu am nici o idee de ce a plecat asa.-Spuse zambind.
-Da si eu sunt ciocanitoarea Woody.-Am spus sarcastic.
-La felul cum ai parul facut...nu as fi surprinsa.-Chicoti.
-Fara glume despre parul meu.-Am zis precandu-ma ofensat.-Acum spune ce i-ai facut saracului baiat de a sarit ca din pusca.
-Nu i-am facut nimic.-Spuse pe un ton inocent.
-Chiar daca nu vrei sa spui,tot voi afla.
-Iti urez mult noroc.-Zambi
-Ma duc sa vad ce a patit Eric.-A zis apoi s-a ridicat si a iesit din incapere.Astia doi o sa ne aduca la disperare.

PVS.

Am iesit din sala unde se servea masa si am intrat pe hol. Si acum incotro...merg la risc daca ma ratacest asta e! Am luat-o la dreapta apoi coridorul s-a despartit in doua mai mici.Am luat-o din nou la dreapta,iar dupa cativa metri mi-am ridicat privirea si am intalnit o imagine nu prea
placuta pentru mine. Eric impreuna cu Silvya...mai aveau putin si...intelegeti voi. Spatele Silvyei era lipit de zid,mini-rochia ei era ridicata,mainile lui Eric se aflau pe fundul ei,in timp ce o saruta pasional pe gat,iar ale Silvyei erau in jurul  gatului sau.Pareau foarte prinsi in...activitatea lor asa ca nu i-am intrerupt,si stiu
ca ceea ce am facut dupa aceea nu a fost frumos dar am ramas sa ii privesc. Ceea ce mi-a atras atentia a fost ca Silvya a  incercat sa il sarute pe buze insa acesta a respins-o si i-a spus:
-Tine minte iubito,nu ma saruta niciodata pe buze.-O privi
-Dar sunt iubita ta,am acest drept.-Zise incruntandu-se.
-Eu zic ca nu ai nici un drept. Ti-am spus de prima data ca indiferent daca suntem impreuna nu ne vom saruta pe buze.
-Dar pe aia de ce ai sarta-o?-Vocea ei era furioasa
Privirea lui Eric se schimba in una iritata.
-Ne vedem la masa Silvya.-Ii spuse luandu-si mainile de pe ea si dandu-se cativa pasi in spate.
Silvya expira furioasa apoi  se daparta de el,mergand repede si murmurand fel de fel de cuvinte. M-am tras repede pe un hol mai micut pentru a nu ma vedea.Si se pare ca reusisem,aceasta trecuse fara sa ma observe.Chiar daca Silvya plecase am preferat sa raman unde eram.Nu as vrea sa afle Eric ca am ascultat micuta lor disputa si ca i-am privit in timp ce...
Nu dupa mult timp am auzit pasii lui Eric,si pentru a evita sa fiu descoperita,fiindca Eric era mult mai atent decat Silvya,am mers pe acel hol si am intrat intr-o camera. Am privit in jur...perea a fi un birou...unul foarte mare. Am facut cativa pasi in fata si am examinat incaperea. Pe peretele din stanga usii se afla o biblioteca plina cu o multime de carti,in fata ei trona un birou din lemn masiv,dupa care se
putea observa un scaun urias din piele neagra. Pe peretele opus biroului se aflau doua canapele din piele neagra,iar in fata lor o masuta mica din lemn,de aceeasi culoare cu biroul. Ultimul perete liber era in totalitate din stica oferind o priveliste minunata asupra noptii. Nu observasem pana acum,dar stropi reci de ploaie loveau peretele de sticla. Asta imi mai trebuia...sa ploua. Am inaintat pana am ajuns in fata biroului. Am atins
suprafata rece a acesuia cu buricele degetelor apoi am inceput sa analizez obiectele de pe acestea.Un laptop deschis mi-a atras atentia...sa indraznesc. M-am gandit putin...ce o sa patesc... Am facut doi pasi apoi nu am mai continuat fiindca usa camerei s-a deschis si s-a incis inapoi facand un sunet iritant,semn ca fusese trantita.In urma acelui sunet am tresarit.
-Micuta spioana pot sti ce cauti in biroul meu?-Ma intreba Eric mergand spre mine.
Am inghitit in sec...sunt moarta.Daca ma acuza de incalcarea proprietatii sau daca  ascunde un obiect valoros din birou si ma acuza pe mine ca l-am furat. Ooo,pe naiba! Stai calma Solagee,nu o va face.
-O caut pe zana maseluta am auzit ca s-a ascuns aici.-Am zis zambind.
-Ai chef de glume?-Intreba ajungand la jumatate de metru de mine.
-Poate.-M-am intors cu spatele la el si am luat un pix de pe birou,analizandu-l.
-Ei bine eu nu am.-Merse si se aseza pe scaunul din spatele biroului.-Asa ca spune care e problema.-Spuse analizandu-mi fiecare miscare.
-Ooo,saracutul esti suparat ca te-a intrebat iubita de ce pe mine m-ai saruta pe buze si pe ea nu.-Am zis apoi am lasat pixul la locul lui si am mers pana langa el analizand cartile din biblioteca.
Simteam privirea lui plina de ura gaurindu-ma...ei bine tu ai cautat-o.
-Acum asculti si pe la colturi?-Intreba intorcandu-se cu scaunul spre mine si dandu-se mai in spate.
-Treceam intamplator pe acolo si am auzit...bine am auzit mai mult decat era voie si am vazut...din nou mai mult decat era nevoie.-Privirea mea  cerceta paginile unei carti din mainile mele. Mi-am  ridicat privirea si zambindu-i i-am soptit intr-un fel secret-Dar stai linistit nu voi spune nimanui.
-Cat de...nobila.-Zambi prefacut-Si ce altceva ai mai auzit sau vazut?-Ma intreba ducandu-si mana la  falca.
-Mult prea multe pentru gestul meu...pot spune ca voi ii corupeti pe cei din jur...si o spun eu care nu sunt ce a mai inocenta.-M-am scuturat usor incercand sa inaltur amintirea aceea.
-Cam ce ai vazut?-Batu asupra subiectului.
-Imi e nu stiu cum sa iti spun...dar...te-am vazut pe tine si pe...iubita ta aproape de a face anumite lucruri....-Am zis uitandu-ma inca in carte. Ridicandu-mi privirea m-am uitat in fata biroului.
-Nu ai si tu un scaun in fata biroului?-M-am incruntat inca privind locul din fata biroului.
-Te dor picioarele? Daca vrei sa stai jos iei loc pe una din canapele.-Raspunse
-Sau nu...-Mi-am intors privirea spre el zambindu-i. Ei bine acum e momentul meu. Am mers spre el.Acesta ma privi curios,si pentru ai satisface curiozitatea m-am asezat in poala lui.Sa te vad acum Eric Pierce. Si reactia lui era urmatoarea...impietrise. Mai bine decat ma asteptam. Mi-am infasurat una din maini in jurul gatului sau in timp ce cu cealalta tineam cartea.
-Eric esti bine?-L-am privit abtinandu-ma sa nu rad.
Isi cobora privirea si imi intalni fata.
-Esti tare a dracu.-Afirma inca privindu-ma.
-Mmm...-Am murmurat in timp ce ma asezam mai cobod in poala sa.-Sper ca nu sunt grea.-Am zambit.
-Stai linistita nu esti.-Sopti.
-Atunci ma bucur,nu vreau sa te strivesc si apoi sa nu o mai poti face fericita pe Silvya.
-Ooo,cata preocupare pentru alti!-Exclama razand
-Pai da,nu vezi.-I-am zambit
-Si asa de bine o ai tu la inima pe Silvya incat sa ii duci grija in felul asta?-Ma intreba amuzat
-Silvya e...curva mea favorita.-Se uita amuzat la mine.
-Nu o suporti,asa-i?
-Nu am zis asa ceva...e legat de felul cum se imbraca,nu imi place.
-De ce?
-Expune prea multe.
-Are si ce.
-Vezi sa nu!-Am zis putin ofticata
-Esti geloasa?-Intreba si mai amuzat ca mai inainte.
-Nu am pe ce scumpete...
-Si daca ai avea.-Ridica o spranceana
-Nu am. Pentru ca Silvya se poate culca de nenumarate ori cu tine si nu ma intereseaza.
-Pe bune?-Intreba surprins.
Bine ma intereseaza putin...mai mult,dar tu nu vei afla asta asa ca...
-Dap.Nu ma intereseaza...Stiu ca Silvya va trece de nenumarate ori prin patul tau si nu numai prin pat...
-Deja a trecut de trei ori...si nu a calcat in dormitorul meu,bine nu in cel in care dorm eu de obicei.
-Atunci ai fost cu ea in cel in care ai vrut sa ma duci si pe mine. Off Eric...-Am oftat exasperata.
-Si totusi de ce nu esti geloasa pe Silvya?
-Pentru ca sunt mai buna ca ea...
-Si daca nu esti....
-Serios?-L-am privit serioasa
-Serios...
-Eu tot stiu ca sunt mai buna decat Silvya...si tu stia asta,dar nu o recunosti.Plus ca eu pot obtine ceva ce Silvya nu va reusi prea curand....-Am soptit
-Anume?
-Un sarut de al tau...
-Nu fi atat de sigura.
-Sunt pentru ca pot.
-Si daca nu poti.
-Si daca pot.-Mi-am apropiat fata de a lui
-Nu vei reusi.-Spuse pe un ton provocator
Cand buzele nostre erau la cativa milimetri a intors capul,facandu-ma sa il sarut pe obaz. Am zambit apoi saruturile mele au coborat mai jos pe clavicula apoi pe gat. Mi-am dus mainile la  cravata lui si am slabit stransoarea apoi i-am desfacut primii nasturi de la camasa si i-am sarutat in continuare gatul,mai mult de aceasta data fiindca nu ma mai impiedica camasa.M-am foit putin in poala sa,faccand cartea pe care o avusesem in mana si care se afla in poala la mine sa cada.Una din
mainile lui Eric se pozitiona pe piciorul meu,iar cealalta pe spatele meu. Am zambit si inca sarutandu-i gatul i-am desfacut nasturii de la sacou.Ca amintire mi-am apropiat buzele de gulerul camasii si i-am lasat o urma de ruj de cea mai mare frumusese.Sa vedem ce va spune Silvya despre asta.M-am tras putin in spate si l-am privit in timp ce ii zambeam seducator. Eric la randul sau ma privi apoi zise:
-Ce ai facut la masa...a fost crud.-Mana lui urca pe piciorul meu.
-Mhhh...-Am murmurat aprobator  privindul ametitor.
-Si crud...-Mana sa urca si mai sus
-Mhh....-Am aprobat
Ma privi cu dorinta apoi privirea lui cobora pe corpul meu,analizandu-ma si oprindu-se in cele din urma asupra decolteului meu.
-Nu te mai uita ca nu e ca al Silvyei.-Am spus incet
-Nici nu am cerut sa fie ca al ei...-Ma privi in acelasi fel apoi in cateva secunde se ridica cu mine in brate si ma aseza pe birou,dupa care doborand obiectele de pe acesta ma intinse pe spate el venind deasupra mea si incepand sa imi saruta gatul intr-un mod senzual.Unul din piciorele mele era indoit de la genunchi fiind urcat pe birou,mana lui Eric mangaindu-l. Saruturile sale coborara mai jos pe sani,iar un geamat de placere iesi printre buzele mele intredeschise. Buzele lui coborara pe abomenul meu apoi urcara din nou intre sani apoi pe gat.
Pe nepregatite buzele lui se unira cu ale mele intr-un sarut flamand.Isi strecura limba in gura mea apoi ma trase mai aproape... Isi desparti buzele de ale mele apoi ma privi. L-am privit la randul meu pentru scurt timp apoi l-am apucat de gulerul camasii si l-am sarutat din nou...era ca un drog... De ce trebuie sa saruti atat de bine?? Desparindu-ne am respirat repede,bataile inimii mele acelerandu-se. Vru sa ma sarute din nou insa am intors capul asa ca se opri. L-am impins de pe mine si dandu-ma jos de pe birou mi-am aranjat rochia dupa care mi-am trecut mana prin par.
Eric ma privi exasperat.I-am zambit apoi am zis:
-Ai facut o poza?-Mi-am plimbat privirea prin camera si jos langa birou am vazut geanta mea.Hmm...nici nu realizasem ca o avusesem cu mine.Am mers spre ea.
-Pentru?
-Sa i-o arati Silvyei.Sunt sigura ca ar innebuni de fericire sa isi vada iubitul deasupra unei alte femei si pe deasupra sarutand-o.-Am ridicat geanta de jos si m-am intors spre el.
-Chiar ai chef de glume.Vrei sa scoata fum pe urechi de furie?
-Asta era ideea. Si regret ca nu am avut eu ideea sa fac poza...te-as fi putut santaja cu poza aia,sau nu.Fiindca tu nu esti genul de barbat fidel,deci...
-Cat de bine ma cunosti...desi...sau mai bine lasa.Nu iti spun ceea ce m-ar  stresa oarecum.
-Tot voi afla asa ca.-Am mers spre el si ajungand langa el am analizat fara sa observe urma de ruj lasata pe gulerul camasii sale. Mi-am mutat privirea de la el la geanta,de unde am scos un ruj asemanator ca nuanta cu acela.Nu as risca ca daca Silvya vede urmele de ruj sa spuna ca m-am tavalit cu Eric si ca eu i le-am lasat,desi ultima parte e adevarata,mai ales daca ma vede nerujata. Si din nou nu risc sa spuna asta daca se gandeste cumva sa compare nuantele ruj,asa ca mai bine ma fac cu o nuanta asemanatoare cu cea pe care am avut-o inainte,iar daca le compara nu va putea sa imi faca nimic.
-Imi permiti?-L-am intrebat aratand spre oglinda si spre rujul din mana mea.
-Sigur.
M-am intors cu spatele la el si am deschis rujul. Dupa ce am terminat cu acesta m-am privit in micuta oglinda,si in timp ce faceam acest lucru am simtit cum doua brate puternice imi cuprind talia si ma trag mai aproape de posesorul lor.Am inclinat oglinda in asa fel incat sa il vad pe Eric.
-Sti Silvya te place.-Am zis
S-a incruntat.
-Si eu o plac.-Spuse
-Atunci e bine,dar iti spun ceva...
-Continua.
-Nu mai flirta cu mine.Ai iubita.-M-am desprins din imbratisarea lui.
Zambi.
-Esti geloasa.-Afirma pastrand zambetul.
-Nu nu sunt.
Bina poate sunt,dar nu iti voi da nici o satisfactie.
-Ba da esti.-Continua sa zambeasca
-Ba nu nu sunt.
-Atunci de ce te deranjeaza ca flirtez cu tine chiar daca am iubita?
Buna intrebarea.
-Pentru ca nu e corect fata de Silvya.
-Si din nou,atat de mult o simpatizezi tu pe Silvya incat sa nu te bagi intre mine si ea?
-Nu ma bag intre voi.Cand erai singur iti permiteai sa te dai la mine,acum ai iubita deci...
-Deci...??-Zise privindu-ma intrebator
-Deci,vei ramane cu iubita ta.-Am zambit.
-Si daca nu vreau asta.-Se apropie de mine si ma lua de talie.
-O vei face,fiindca eu nu cad pe locul 2. Stiu ca ma vrei fiindca sunt un lucru pe care nu il poti avea atat de usor...eu pentru tine sunt ca o jucarie stralucitoare pentru un copil de 3 ani. Asa ca poti sa o pastrezi pe Silvya si pe mine sa ma lasi in pace.-M-am tras din imbratisarea lui.
-Nu pot sa cred,tu chiar esti geloasa!-Exclama
-Nu sunt geloasa.-Am spus inclestandu-mi maxilarul.-Si lasa-ma in pace!
-Vrei sa ma despart de Silvya?-Ridica o spranceana
Am zambit.
-Atat de mult ti la ea?
-Tin la ea,dar te intreb daca asta vrei...din spusele tale...
-Nu vei face asa ceva.Spui asta pentru  a ma impresiona pe mine,dar nu ai face-o,mai ales daca ai spus ca ti la iubita ta. Si iti spun ceva Eric,poti sa ti-o tragi de cate ori vrei tu cu Silvya,dar pe mine nu ma vei avea.
Vru sa spuna ceva insa l-am oprit.
-Haide sa coboram jos,fiindca ceilalti isi vor pune intrebari.Aaa si cobor eu prima,tu vi mai tarziu.Nu vreau sa spuna Silvya ca am fost cu tine.-I-am zis apoi am iesit din birou. Ajungand din nou in sala unde luasem cina m-am asezat la masa tacuta. Silvya ma anliza cu privirea ingustata cautand orice lucru ne la locul lui. Dupa cateva minute aparu si Eric,aranjat,ca si cum nimic nu se intamplase.
-Gasca va anunt ca afara e furtuna.Asa ca m-am gandit sa va propun sa imi dati cheile de la masini sa vi le baga baietii in garaj.-Vorbi stand inca in picioare.
Andrew,Oliver,si Zack i-au intins cheile de la masina.Am scotocit prin geanta si am gasit intr-un final cheia,apoi i-am intins-o lui Eric.Cand i-am dat cheia mainile nostre s-au atins,iar Eric mai avea putin si ma lua de mana si toate acestea sub privirea examinatoare a Silvyei.Dupa ce cheile de la masinile nostre erau la Eric in mana,acesta o striga pe Jane si dandu-i chiele ii spuse sa le duca baietilor. Dupa ce Jane pleca,Eric se aseza la masa si ii zambi Silvyei. Aceasta il privi atenta apoi facu acelsi lucru si cu mine.
Se pare ca ii trecea repede supararea Silvyei fiindca dupa nici un minut se agata de gatul lui Eric si incepu sa il sarute pe obraz apoi pe gat.Mi-am intesificat privirea asupra celor doi si in special asupra ei,si am stiut de ce o fac.In urmatoarele cateva secunde se opri din activitatea pe care o facea,sari efectiv de pe scaun si incepu sa tipe:
-Eric,ce e cu urmele alea de ruj!!?? -Tipa exasperata. Ma abtineam cu greu sa nu rad.
Eric se ridica de pe scaun si ma privi scurt apoi isi atinti privirea asupra iubitei lui.
-Cine e curva?Spune!!-Tipa
Ceilalti se uitau socati la ea,numai Andrew mai avea putin si exploda fiindca se abtinea,la fel ca mine,sa nu rada.
-Spune cine e!!-Tipa din nou privindu-l urat
-Silvya,calmeaza-te! Poti inceta sa nu mai titi si sa iei loc sa vorbim.-Spuse Eric manios
-Nu vreau sa ma calmez!!! Nu vreau! Ce eu nu iti sunt suficienta? Spune! Cum arata,e mai frumoasa ca mine? E mai buna la pat? Zi!!-Tipa incontinuare
-Silvya,urasc cand speli rufele in public.Ia loc pana nu ma enervezi.
-Sa te enervezi!!! Cum poti fi atat de calm!!??Si ia stai...-Se apropie de el si ii desfacu cravata apoi primul nasture de la camasa si privi mai bine urma de ruj. Isi plimba privirea asupra tuturor celor prezenti la masa si se opri asupra mea.
-Tu!-Ma privi urat.-Vino aici,esti facuta cu aceeasi nuanta de ruj cu care e lasata si urma asta-Zise cu dispret,parand ca vrea sa imi scoata ochii.
M-am ridicat usor de la masa si am mers pe partea cealalta  acesteia,langa cei doi. Am analizat urma de ruj apoi zambind i-am zis:
-Imi pare rau sa te dezamagesc,dar nu e aceeasi nuanta.
-Cum sa nu fie! E aceeasi nuanta! Tu te-ai tavalit cu Eric si i-ai lasat si urma de ruj...esti o...
Eric o intrerupse exclamand cu putere:
-Silvya,nu intrece masura!
-Acum o aperi!?-Sari
-Silvya...ai grija..-O ameninta
-Eric las-o...eu i-am zis ca rujul meu nu are  aceeasi nuanta cu ala de pe camasa ta.
Acesta facu ochii mari din cauza surprinderii. Asteapta numai Eric...asteapta si vei vedea de ce merit oscarul.
-Dovedeste-o!-Exclama furioasa
-Cum?-Am intrebat incercand sa nu zambesc.
Ii mai desfacu inca doi nasturi de la camasa lui Eric apoi imi arata cealalta parte a gulerului...
-Lasa o urma de ruj aici!-Batu din picior
-Silvya,eu ce sunt aici? Nu va lasa nici o urma de ruj,e una din camasile mele preferate.-Spuse Eric  nervos
-Daca nu vrei sa lase nici o urma de ruj atunci iti e frica ca voi descoperii ca voi doi ati fost impreuna.-Spuse si mai furioasa.
Eric ma privi  intr-un fel ciudat apoi ofta si zise pe un ton furios:
-Bine.
-Domnisoara...-Vorbi Silvya
Mi-am plimbat privirea la cei din incapere. Luana ma privea putin speriata,stiind ca aveam si eu un ruj in nuanta aia...Zack si Ali aveau aceeasi privire ca a Luanei,Oliver se uita intr-un fel ciudat,iar Andrew parea convins ca eu lasasem urma de ruj pe camasa lui Eric,zambind intr-un fel diabolic.Ce mai prieten.Probabil vroia sa o vada pe lady,aici de fata,facand spume la gura de furie.
Intr-un sfarsit am privit-o pe Silvya ce parea si mai furioasa apoi m-am apropiat incet de Eric.Cand am ajuns cu gura la baza gatului sau respiratia i s-a oprit,iar pe mine m-a invadat parfumul sau.Ajungand cu buzele la gulerul camasii am sarutat cu jumatate din buze materialul,iar cu cealalta jumatate gatul sau.Mi-am mutat incet buzele aproape de urechea lui si i-am soptit:
-Nu iti face griji.-Zambind m-am dat in spate,iar Eric ma privea atent.
Silvya inainta imediat si analiza urma de ruj lasata de mine apoi o compara cu cea veche.Se mai uita odata la cele doua urme de ruj apoi ma privi.
-Ai dreptate...seamana nuantele,dar nu sunt acleasi.Imi pare rau ca...-Zise lasand privirea in jos...si precandu-se ca ii pare rau.Scumpo,nu ti-a zis nimeni ca eu sunt actrita si ca pot recunoaste o persoana care se preface imediat?Off...
-Nu este nimic.-I-am zambit prefacut.
Ochii lui Eric erau cat platourile,la fel si ai celorlalti. M-am intors cu spatele la cei doi  apoi m-am dus si m-am asezat la locul meu.Acelasi gest l-au facut si cei doi,Silvya,tinandu-l strans de mana pe Eric.
-Eric,imi pare rau...pentru...ca am tipat la tine.-Isi ceru scuze lasand privirea in podea.
-Nu iti face  griji,te iert.-Ii stranse mana mai tare apoi a imbatisa si  o saruta pe obraz.
-Eric,dar tu nu o saruti pe gura?-Intreba Oliver
Eric il privi urat apoi spuse.
-Ba da,de ce ma intrebi?-Minti.
Ahh,ce actor.Aproape ce te-am crezut.
-Pai momentul de mai devreme era unul perfect pentru un sarut.
-Oliver are dreptate-Ranji Andrew.
De afara se auzi un tunet puternic,ce ma facu sa scap paharul pe care il aveam in mana pe podea.Ceilalti tresarira la auzul sunetului facut de paharul ce se sparsese si al carui continut se imprastiase pe podea.
-Scuze!-L-am privit pe Eric.-Imi e frica de tunete.
-Nu face nimic.-Zambi apoi o chema pe Jane care stranse ceea ce odata fusese un pahar.
Oliver se trase cu scaunul mai aproape de mine apoi zise:
-Imi permiti?-Se uita la mine si am inteles la ce se referea.
Am dat aprobator din cap apoi ma imbratisa.
-Soll,am auzit ca ne vei incanta cat de curand cu o noua piesa.-Deschise Ali un subiect de discutie.
-Da,asa este. Piesa e gata in mare parte,mai trebuie lucrat putin la ea...si peste o saptamana  o vom lansa.-Am zambit.
-Abia astept sa o aud.-Mi-am ridicat putin privirea si i-am zambit lui Oliver,drept multumire pentru ceea ce spusese.Acesta isi stranse mai tare bratele in jurul meu.
-Am auzit ca peste doua saptamani este un eveniment important.-Zise ganditor Andrew
-Da asa este,eu am fost invitata acum cateva zile...si dupa cum a zis John sunt una din invitatii de onoare.
-Eric parca te-am auzit ca ai primit si tu o invitatie?-Il privi Zack.I-am urmat gestul si am intalnit un Eric incordat.
-Da,am fost invitat si sunt celalalt invitat de onoare.
-Super.-Zise Luana.-Din moment ce va cunoasteti va veti duce impreuna,nu?
-Nu stiu...am murmurat.
-Probabil ca da.-Zise Eric zambind slab.
-Grozav,o sa ma apuc sa va fac tinutele.Vedem cand discutam detaliile despre ce ati dori sa purtati.-Ne zambi pe rand.
Un alt tunet se auzi de afara,de data aceeasta mult mai tare,facandu-ma sa il imbratisez strans pe Oliver. Imediat ce am facut acest gest am auzit un alt zgomot de sticla sparta.Nu stiu de ce dar privirea mea s-a indreptat spre Eric.Si avusesem dreptate...Fata lui Eric parea goala...insa mana lui era plina de sange...sparsese paharul  cu mana?!
-Eric,esti bine?-Am zis  ingrijorata ridicandu-ma  de pe scaun si in acelasi timp retragandu-ma din imbratisarea lui Oliver.
-E bine,are o iubita care isi face griji pentru el,stai tu linistita.-Spuse Silvya pe un ton de superioritate.Am mai zis ca urasc curvele ingamfate?
-Cum sa nu imi fac griji,e prietenul meu? Il cunosc de aproape 4 ani!-Am spus inca privindu-l ingrijorata pe Eric.
-O fi el prietenul tau,dar eu sunt iubita lui asa ca iti spun sa iei loc si sa il lasi in pace!-Exclama nervoasa in timp ce in camera intra Jane care incepu sa ii curate rana lui Eric.
-Nimeni nu imi da mie ordine,clar!-Am spus incepand sa ma enervez
-Uite,eu o fac!-Zise mandra.
-Nu ai spus ca imi dai ordine...-Am spus mergand spre ea.
-Soll,linisteste-te!-Imi zise Luana in timp ce Oliver ma prinse de mana si ma tinu in loc.Am respirat adanc apoi m-am intors cu fata spre el,si indrumata  tot de el m-am asezat la locul meu.
Tarfa ordinara ce esti! Auzi sa imi dea ea ordine mie? Nu sti cu cine te-ai pus curvo. Habar-n-ai in ce te-ai bagat.
Nici nu observasem ca Jane parasise camera. L-am privit pe Eric si am dat de bomba aia roz care mai avea putin si se urca pe el. Mi-am mutat privirea de la ei spre fereastra.
-Prieteni,ce ati zice daca in noaptea asta ati ramane aici? Oricum afara e furtuna si traficul e imposibil... si in plus le sunt dator Luanei si lui Solagee ca m-au lasat acum ceva timp sa raman la ele. Silvya se uita la mine si mai furioasa.
-Mmm...de ce nu.-Zambi Andrew.
-Exista totusi o problema...-Lasa Eric propozitia neterminata.
-Care?-Intreba Luana
-Nu am haine pentru voi fetelor...
-Ne descurcam noi.-Zambi Ali.
-Asa e...oricum nu am mai dormit de mult in lenjerie intima...-Rase Luana,urmata de mine si de Ali.
-Uuu...lenjerie intima.-O privi Andrew
-Nici sa nu te gandesti.Nu e casa noastra asa ca abtine-te!-Il privi serioasa.Andrew facu o fata dezamagita
-Nu e nici o problema,considerati ca asta e casa voastra.-Spuse Eric facandu-l pe Andrew sa zambesca fericit.
-Andrew ma tem ca iti voi distruge fericirea.-Am spus
-De ce?-Sari
-Pentru ca o voi lua pe Luana si vom dormi impreuna.
-Nu-i corect!
-Depinde ce vrea Luana.
Luana il privi pe Andrew apoi pe mine.
-Greu de ales,dar Andrew dragule intelege ca Soll nu are cu cine sa doarma.
-Poate dormi si singura,nu e copil mic si nu o mananca nimeni.-Spuse Andrew pe un ton de copil.
-Interesanta propunerea,se voteaza!-Am exclamat razand.
Luana il imbratisa cu dragoste pe Andrew.Erau asa scumpi.
-Haideti sa va arat camerele apoi cine vrea pote veni din nou jos.
Ne-am ridicat de la masa si l-am urmat pe Eric. Am urcat scarile si in decurs de 10 minute  ne-am aratat camerele Lui Andrew si a Luanei,a lui Zack si a lui Ali,plus cea a lui Oliver,numai a mea mai ramasese. Ceilalti erau fiecare in camerele lor,pe hol fiind numai eu cu Eric si cu pupaza tunata care nu se dezlipea de Eric.Am ajuns in fata unei usi si Eric deschizand-o a zis:
-Asta e camera ta.-Zambi.
Am studiat putin holul si din cate imi aminteam eu,camera din fata  celei a carei usi o deschisese Eric,era chiar dormitorul lui...bine unul dintre ele,si anume cel in care am fost si eu. Eric vazadu-ma cum stdiez holul imi zise:
-Nu intri?
-Aaa...ba da...ma uitam fiindca mi se pare cunoscuta partea asta  casei...camera din fata acesteia e dormitorul tau parca...-Am spus ganditoare.
-Ai trecut cumva pe acolo?-Intreba Silvya cu ura.
-Nu,nu am trecut,dar stiu asta de cand mi-a prezentat Eric casa.-Am zambit
-Te lasam sa iti vezi camera.-Spuse Silvya tragandu-l de mana pe Eric pentru a pleca.
-Nu voi ramane sa o vad,voi cobora cu voi la parter. Oricum nu am ce face aici.
Pupaza tunata ma privi furioasa apoi il trase din nou de mana pe Eric.
-Silvya iti recomand sa ii pui o lesa daca tot vrei sa il ti numai dupa tine.-Am zambit
-Ha,ha ce sa spun!-Zise nervoasa  incepand sa merga si  aproape trandu-l pe Eric dupa ea.
-Dar lasa-l draga ca nu fuge.
-Nu de asta il tin...nu am incredere sa il las in preajma ta.-Ma privi precauta
-De ce?-Am intrebat amuzata.
-Esti genul de femeie care atrage barbatii asemenea unui magnet.Cu o singura privire cad toti la picioarele tale.-Tonul ei parea deranjat.
-Mie nu mi se pare ca e asa.-Am ridicat din umeri.-Si totusi atata incredere ai in el?
-Am incredere in el,dar in tine nu am.-Spuse cu dispret.
Mmm...poate e invers...oricum ceea ce tocmai ai zis imi da o idee...Off,Silvya vei vedea cat de curand cum e Eric cu adevarat,asta daca nu sti deja si nu vrei sa recunosti.
Am ajuns la capatul scarilor,iar Eric ii zise iubitei sale:
-Silvya imi poti da drumul la mana...nu imi place ca ma ti de parca as lua-o la fuga.
Il privi incruntandu-se.
-Vorbesc serios,da-mi drumul!
Ii dadu drumul furioasa la mana si o lua inainte pe scari.Am zambit pentru a nu rade. Eric imi facu semn sa o iau inainte.Trecand pe langa el i-am zis:
-Cam multa increderea iti acorda iubita ta.-Apoi am coborat scarile si simteam privirea lui Eric analizandu-ma de jos in sus.
-Nu te mai uita ca te zic Silvyei.-Am zis amuzata
Un ras superb s-a auzit din spatele meu.
Ajungand la capatul scarilor Eric mi-a aratat drumul spre living.Intrand in acesta i-am vazut si pe ceilalti.
-Nu mai veneati odata.Ne plictisisem sa va asteptam.-Zise Luana
-Voi cand ati coborat asa repede?
-Am ajuns acum 2 minute.-Spuse Zack.
-Si deja ne-am plictisit.-Continua Ali.
-De aceea am hotarat sa jucam adevar sau provocare.-Andrew  ridica sprancenele intr-un fel amuzant.
-Andrew sti nu mai avem 17 si 18 ani.-L-a informat Eric
-Stiu,scumpete,dar asta e un joc pentru toate varstele.De la copilasii aia de 4 ani pana la mumiile de 100 de ani.-Ranji.
Mi-am dat ochii peste cap.
Ne-am asezat in cerc pe covor apoi Andrew aseza in mijlocul cercului format o sticla.
-Eu sunt prima.-Zambi Luana apoi invarti sticla care se opri chiar in dreptul lui Ali.
-Ali,adevar sau provocare?
-Adevar.
-E adevarat ca urasti pantofii cu un toc foarte inalt,dar spui ca iti plac numai pentru a ma face pe mine fericita?
-Ei bine...da.
Luana zambi intr-un fel invingator dupa care invarti din nou sticla care se opri de data aceasta la Silvya.
-Silvya,adevar sau provocare?
-Adevar.
-E adevarat ca iubesti culoarea roz?
Mi-am dat ochii peste cap.
-Da,e culoarea mea favorita.
Invarti sticla pentru a treia oara si se opri la Zack.
-Zack,adevar sau provocare?
-Provocare.
-Te provoc sa iti ciufulesti parul.
O adevarata crima dupa mine.
-E o crima sa sti.-Spuse iritat apoi isi strica pretioasa freza.
Invartind sticla pentru a patra oara se opri la Andrew.
-Andrew,adevar sau provocare?
-Provocare.-Zambi
-Saruta-mi mana.
-Cu cea mai mare placere domnita.-Spuse apoi ii lua incet mana Luanei si i-o saruta.
Invarti din nou sticla,care se opri la Oliver.
-Oliver,adevar sau provocare?
-Adevar.
-E adevarat ca...o placi pe Soll?-Am tresarit la auzul numelui meu.
-Pai...-Se scarpina in cap-doar putin...-Lasa privirea in jos
-Mai mult,dar ma rog.-Continua Andrew.
Dupa aceea fu randul meu,fiindca sticla se oprise la mine:
-Soll,adevar sau provocare?
-Adevar.
-E adevarat ca vorbesc in somn?-Intreba putin speriata
-E cel mai adevarat lucru.
-Clar,trebuie sa imi pun scoci la gura inainte de culcare.-Zise ganditoare
Am chicotit.
-Eric esti ultimul,ce alegi,adevar sau provocare?
-Adevar.
-E adevarat ca ti-a placut sa dormi la noi in seara aia?-Intreba privindu-ne pe mine si pe Eric cu subanteles.
-Da,e adevarat.-Zambi.
In urmatoarea jumatate de ora a fost randul fiecaruia,intrebarile noastre fiind destul de pasnice...insa o singura persoana nu invartise sticla...teroarea nostra.Cel mai bun jucator al acestui joc...Andrew!
-Randul meu!-Isi freca palmele intr-un fel diabolic.
Invarti sticla,care se opri prima data la Silvya.
-Silvya,adevar sau provocare?
-Adevar.
-E adevarat ca Eric e bun la pat?
Ce am zis eu de intrebari ucigatoare...imi e mila de noi.
-Da,e adevarat.-Zambi visatoare.
L-am privit pe Eric care se uita extrem de urat la Andrew.
-Asteapta puisor ca vine si randul tau.-Ii zise Andrew vazandu-i privirea.
Dupa aceea sticla se opri la Zack.
-Zack,adevar sau provocare?
-Provocare.
-Sarut-o pe Ali pana ramane fara aer.
Ali il privi crucis apoi isi indrepta privirea spre Zack care se apropie de ea si o saruta. Andrew scoase telefonul din buzunar si se uita la el. In cele din urma cei doi se despartira respirand cu greutate,iar Ali era rosie la fata.
-Uhuu,un minut! Sunteti tari.-Ranji.
Invarti sticla din nou si se opri la Luana.
-Adevar sau provocare?
-Provocare.
-Saruta-ma!
-Usor.-Spuse Luana apoi il saruta cu dragoste.
-Mult mai bine...acum am ceva mai multa energie.-Zise apoi invarti sticla ce se opri la Ali.
-Ali,adevar sau provocare?
-Adevar.
-E adevarat ca il iubesti pe Zack mai mult decat pe oricine?
Cam seaca intrebarea pentru Andrew...asta inseamna ca pregateste ceva monstruos.
-Da,e adevarat.-Zambi.
Invarti sticla,care se opri de aceasta data la Eric.
-Eric...-Zambi diabolic-adevar sau provocare?
-Provocare?
-Te provoc sa o saruti pe Silvya.-Ranji
Fata lui Eric era...alba,iar a mea era uimita. Eric il privi pe Andrew apoi pe mine si vazandu-mi expresia zambi...ce om ciudat.Isi schimba starile imediat.Se apropie de Silvya si isi uni buzele cu ale ei intr-un sarut pasional. Aceasta isi incolaci mainile in jurul gatului sau si il trase mai aproape.Mainile lui Eric alunecare pe spatele ei,tragand-o la randul sau mai aproape. Sa imi puna cineva mana la ochi...va rog!! Intr-un final se despartira,iar Eric ma privi atent si dupa cateva momente zambi din nou.
-Bun copii...-Zambi multumit Andrew in timp ce ma privea.
Invarti sticla din nou si se opri la mine.
-Soll,adevar sau provocare?
-Adevar.
-E adevarat ca Eric saruta bine?
L-am privit furioasa...mai si bate asupra subiectului...
-Pas.
-Ok.-Spuse incruntat- E adevarat ca tu l-ai fi sarutat mai bine pe Eric decat a facut-o Silvya.
-Nu stiu...poate...-Am zis
-Un raspuns mai coerent...
-Nu am.
-Ramai datoare. Oliver e randul tau. Adevar sau provocare?
-Provocare.
Zambetul lui Andrew se largi.
-Te provoc sa o saruti pe Soll.
Ochii mi s-au largit din cauza surprinderi.Asta chiar e nebun!!! Cum sa ii ceara asa ceva...sau daca ma gandesc mai bine...Am zambit.Oliver s-a apropiat incet de mine si apoi si-a unit incet buzele cu ale mele. Mi-am pus mainile in jurul gatului sau si am adancit sarutul. Oliver imediat mi-a raspuns,si mi-a mangaiat spatele cu miscari pasionale. Am zambit usor,iar mainile mele au urcat in parul lui. M-am aplecat putin in fata venind mai aproape de el.Buzele lui se despartira de ale mele si se pozitionara pe gat lasand saruturi pasionale. Mi-am lasat capul putin pe spate si am inchis ochii zambind. Chiar daca nu simteam nimic,sunt actrita asa ca...

PVE.

Cand Andrew mi-a cerut sa o sarut pe Silvya mi-a venit sa ii il iau la bataie,insa am vazut fata pe care o facuse Solagee si ca un test am sarutat-o. Sarutul cu Silvya nu poate fi comparat cu unul cu Solagee... La sfarsitul sarutului,mi s-a dovedit.Solagee era geloasa pe Silvya...se vedea asta din privirea ei. Asta a fost cum  a fost,insa cand Andrew l-a provocat pe Oliver sa o sarute,iar idiotul ala a acceptat fiindca bineintels ca o placea,si inca foarte mult,mi-a venit sa il dau pe Andrew cu capul de toti peretii. Atunci cand Oliver a sarutat-o pe Solagee...imi venea sa il omor in bataie...iar cand Solagee i-a raspuns imi venea sa ma omor pe mine in bataie.
Felul cum si-a inconjurat mainile in jurul gatului sau...felul cum ii saruta buzele,iar mai apoi gatul...si gestul ei in urma saruturilor lui pe gat... Intr-un final Solagee s-a despartit de Oliver si l-a privit seducator.Am vazut dorinta din privirea lui Oliver...o privea de parca vroia in momentul ala sa sara pe ea...
-Oliver,usurel.-Ii puse Andrew mana pe umar vazand felul cum o privea.
Oliver il privi pe Andrew.
-Ca sa te apropii de ea trebuie sa treci niste probe.E surioara mea mai mica asa ca...-Ii zise serios.
-Acum ce facem?-Intreba Luana.
-Ce ati zice de karaoke?-Am propus incercand sa alung din minte imaginea de mai devreme.
-Super,dar unde vom face asta?
-Veniti dupa mine.-M-am ridicat si am iesit din living,urmat de ceilalti.Dupa doua minute de mers am deschis usa de la mini-sala de cinema.Intrand in aceasta,au inceput sa analizeze locul.
-Ce va uitati asa,nu ati mai vazut asa ceva niciodata?-Vorbi Silvya folosind un ton batjocoritor.
Solagee o fulgera cu privirea iar Silvya facut un pas  in spate si ma lua de brat. Am analizat-o pe Solagee...tona de control pe care o detinea o ajuta foarte mult incat sa nu o ia la bataie pe Silvya.
-Luati loc,eu ma duc sa aduc ceva de baut.-Am zis
-Nu te deranja Eric,ma duc eu,aici aerul e prea...incarcat pentru mine.-Spuse Solagee privind-o scurt pe Silvya.

-Sti drumul pana la bucatarie?-Am intrebat-o.
-Nu prea...dar ma descurc.-Spuse apoi pleca.
 In timp ce ceilalti se asezau,eu am deschis laptopul si am pornit proiectorul. Trecusera aproximativ 10 minute de cand aranjam la ele,acum fiind ajutat de Andrew,si Solagee tot nu se intorsese.
-Cred ca Solagee s-a ratacit,ma duc sa vad pe unde este.-Am spus departandu-ma de Andrew
-Mai bine nu te duce,sa se duca altcineva.-Spuse Silvya dupa ce se ridica.
-Imi spui cumva ce sa fac?-Am ridicat o sparnceana iritat
-Nu...dar...
-Mai bine ramai tu aici si ma astepti.Daca vi dupa mine ne suparam.-I-am zis apoi am iesit.M-am dus direct in bucatarie unde am gasit-o pe Solagee care avea in mana un pahar pe jumatate plin. Duse paharul la gura si dintr-o inghititura paharul era gol. Am clipit de mai multe ori. Lua sticla de langa ea si isi mai turna in pahar.Am inaintat spre aceasta,iar cand vru sa duca paharul la gura eu i l-am luat din mana.
-Hey!-Spuse iritata
-Ce faci?-Am intrebat-o.
-Inventarul.-Spuse sarcastica-Nu vezi ce fac?
-Cu ce ocazie bei cu atata patima?
-E ca un calmant.
-Pentru?
-Secret.-Imi facu cu ochiul
-Calmant...atunci nu te superi daca fac asta.-Am zis apoi am dat continutul paharului peste cap.
-Hey,era bautura mea!-Zise ofticata
-Acum nu mai e.
-De ce ai facut asta?-Intreba deschizand sticla cu whisky
-Pentru a ma calma.
-Motivul?
-Secret.-I-am facut cu ochiul.
Lasa dopul sticlei pe masa apoi duse sticla la gura si lua o inghititura. Am privit-o uimit...nici Andrew nu bea asa.
-Esti o scumpete cand te incrunti.-Spuse punand dopul sticlei.
-Nu esti ametita?-Am intrebat pastrandu-mi incruntarea
-Nu.
-Dar ai baut...destul de mult.
-Nu patresc nimic,pot bea si jumatate de sticla.Important e sa nu combin bauturile,atunci   nu ma mai adun de pe sub mese.
-Ai patit-o?
-Numai o singura daca..ihh!-Se scutura amintindu-si.
-Haide sa mergem la ceilalti.-Am spus.
-Ok,dar iei si tu cateva sticle.
Am luat bautura necesara apoi ne-am intors la ceilalti. De cum am intrat Andrew se repezi la sticla cu whisky,ce se afla in mana lui Solagee.
-Jos mana Andrew! Asta e a mea!-Spuse tragand sticla.
Andrew facu o fata surprinsa.
-Bine,ca sa vezi ca nu sunt scorpie,poftim!-Ii intinse sticla.-Dar pune-ti in pahar.-Il avertiza.
-Ok,acum ce cantam.
-Nu stiu,insa eu ca garantez ca nu cant.-Zise Ali.
-Nici eu.-Spuse Zack.
-Eu nici atat.-Vorbi Luana.
-Nici eu nu ma bag.-Ne anunta Silvya.
-Off,atunci cine canta...-Zise Solagee dezamagita.-Oliver?-Il privi
-Eu ma acup cu proiectia si cu melodiile.-Zambi
-Off...Andrew?-Il privi de aceasta data pe Andrew.
-Stiti ce ar fi sa cantati numai voi doi...si eu sa va aleg melodiile.
-Vei face asta,daca iti alegem noi mai intai o melodie,o canti apoi faci cum vrei.-Am zambit.Solagee facu la fel.
-Ok,ce melodie?
M-am uitat la Solagee,zambind si mai larg apoi am zis in cor:
-"LMFAO-I'm sexy and I know it"!
-Ce?! Sunteti nebuni?
-Asa ne-a fost invoiala asa ca...treci acolo si canta domnule"I'm sexy and I know it"!-Rase Solagee,aratandu-i locul unde trebuie sa stea.
-Vedeti voi apoi.-Ameninta murmurand apoi se indrepta spre acel loc.
Melodia incepu,si odata cu ea si versurile pe ecranul din fata lui Andrew.


yeah,yeah
When I walk on by, girls be looking like damn he fly
I pay to the beat, walking on the street with in my new lafreak, yeah
This is how I roll, animal print, pants out control,
It's redfoo with the big ass fro
They like bruce lee rock at the club

Girl look at that body
Girl look at that body
Girl look at that body
I work out!

Girl look at that body
Girl look at that body
Girl look at that body
I work out!

Ranji Andrew dupa ce canta.

When I walk in the spot, this is what I see
Everybody stops and they staring at me
I got passion in my pants and I ain't afraid to show it

I'm sexy and I know it
I'm sexy and I know it

Incepu sa danseze intr-un fel ciudat.

When I'm at the moss, purity just can't fight them off
And when I'm at the beach, I'm in a speedo trying to tan my cheeks
This is how I roll, come on ladies it's time to go
We hit it to the bar, baby don't be nervous
No shoese, no shirt, and I still get serviced

Girl look at that body
Girl look at that body
Girl look at that body
I work out!

Girl look at that body
Girl look at that body
Girl look at that body
I work out!

When I walk in the spot, this is what I see
Everybody stops and they staring at me
I got passion in my pants and I ain't afraid to show it

I'm sexy and I know it
I'm sexy and I know it

Wiggle wiggle wiggle wiggle ya [x4]
Do the wiggle man, I did the wiggle man

Andrew era atat de amuzant cu tot cu dansul lui,incat am inceput sa radem.

I'm sexy and I know it

Girl look at that body
Girl look at that body
Girl look at that body
I work out!

Mlodia se opri,iar Andrew veni langa noi ranjind.Nu apuca sa deschida gura fiindca asupra lui se arunca Luana strigand:
-Sexosul meu!!-Apoi incepu sa il sarute pasional
-Usurel Luana,usurel,respira.-Rase Solagee.
Luana se desparti de el si il privi cu dorinta apoi il lua de mana si se asezara.
-Ok frumosilor acum sa va vad. Tu printesa bruneta vei canta doua melodii fiindca ai indraznit sa imi spui sa  cant mai repede melodia aia.-O privi diabolic.
-Nu-i corect!
-Ba da e,eu am inteles ca dupa ce cant pot face ce vreau asa ca...
-Dar nu eu am zis asta!-Spuse ofticata.
-Riscul meseriei.
-Prima melodie..."Jessie J-Domino".Haide ca nu e grea.
-Spui tu!-Scoase limba la el apoi trecu in locul unde fusese si Andrew mai devreme.
-Aaa,vreau sa si dansezi.-Ranji Andrew.
Solagee se stramba la el.
Incepu sa cante dupa ce se auzi melodia:


I'm feeling sexy and free
Like glitter's raining on me
You're like a shot of pure gold
I think I'm 'bout to explode

 Privi mai atenta versurile de pe ecran fiind cu spatele la noi.

I can taste the tension like a cloud of smoke in the air
Now I'm breathing like I'm running cause you're taking me there
Don't you know...you spin me out of control

Ooh ooh ooh ooh
We can do this all night
Damn this love's skin tight
Baby come on
Ooh ooh ooh ooh
Pull me like a bass drum
Sparkin' up a rhythm
Baby, come on!
Ooh ooh ooh ooh

Se intoarse si ma privi seducator incepand sa danseze.

Rock my world into the sunlight
Make this dream the best I've ever known
Dirty dancing in the moonlight
Take me down like I'm a domino

Every second is a highlight
When we touch don't ever let me go
Dirty dancing in the moonlight
Take me down like I'm a domino

You got me losing my mind
My heart beats out of time
I'm seeing Hollywood stars
You strum me like a guitar

Privirea ei inca era asupra mea.

I can taste the tension like a cloud of smoke in the air
Now I'm breathing like I'm running cause you're taking me there
Don't you know...you spin me out of control

Ooh ooh ooh ooh
We can do this all night
Damn this love's skin tight
Baby come on
Ooh ooh ooh ooh
Pull me like a bass drum
Sparkin' up a rhythm
Baby, come on!
Ooh ooh ooh ooh

Rock my world into the sunlight
Make this dream the best I've ever known
Dirty dancing in the moonlight
Take me down like I'm a domino

Every second is a highlight
When we touch don't ever let me go
Dirty dancing in the moonlight
Take me down like I'm a domino

Isi plimba privirea asupra tuturor in timp ce canta urmatoarele:

Ooh baby baby got me feeling so right
Ooh baby baby dancing in the moonlight
Ooh baby baby got me feeling so right
Ooh baby baby dancing in the moonlight
Ooh baby baby got me feeling so right
Ooh baby baby dancing in the moonlight

Rock my world into the sunlight
Make this dream the best I've ever known
Dirty dancing in the moonlight
Take me down like I'm a domino

Every second is a highlight
When we touch don't ever let me go
Dirty dancing in the moonlight
Take me down like I'm a domino.

Se opri din cantat tot cu privirea asupra mea...melodi asta fusese...hot! Il omor pe Andrew.
Zambi apoi veni spre mine.Ajungand langa mine il privi pe Andrew care inca statea pe scaun.
-Multumit domnule "I'm sexy and I know it"?
-Nu imi mai spune asa. Si da,sunt multumit,dar nu ai terminat inca.-Zambi diabolic.
-Cred ca glumesti.-Spuse
-Arat eu ca si cum as glumi?
-Pai tu ai mereu fata de clovn,deci...
-Hey,nu jigni regizorul...am o surpriza pentru tine...asa ca "Helena Paparizou-My number one"
-Esti crud.-Spuse cu privirea ingustata
-Si inca nu e tot.Vreau sa dansezi ceva mai...provocator.Nu de alta,dar pana nu il vad pe Oliver cazand de pe scaunul ala nu ma las.-Rase privindu-l pe Oliver,care se uita incruntat la el.
-Luana,te superi daca il prind vreodata la cotitura si ii stric putin fata lui frumoasa?-Intreba Solagee oarecum inocenta.
Luana incepu sa rada.
Solagee respira adanc apoi reveni in locul in care fusese si mai devreme.
Astepta inceperea melodiei apoi incepu sa cante.


You’re my lover... undercover
You’re my secret passion and I have no other...

Se apleca putin apoi zambi seducator.

You’re delicious, so capricious
If I find out you don’t want me I’ll be vicious

Say you love me and you’ll have me
In your arms forever and I won’t forget it...
Say you miss me, come and kiss me
Take me up to heaven and you won’t regret it...

Ma privi seducator in timp ce dansa...exact asa cum ceruse Andrew...il voi omori.

You are the one,
You’re my number one,
The only treasure I’ll ever have...
You are the one,
You’re my number one,
Anything for you ’cause you’re the one I love...

You re my lover... undercover
You’re my secret passion and I have no other...

You’re a fire and desire,
When I kiss your lips, you know, you take me higher...

You’re addiction, my conviction,
You’re my passion, my relief, my crucifixion...

Privirea aia era inca asupra mea. Am mers cu spatele si m-am asezat .

Never leave me and believe me,
You will be the sun into my raining season...

Never leave me and believe me,
In my empty life you’ll be the only reason...

You are the one,
You’re my number one,
The only treasure I’ll ever have...
You are the one,
You’re my number one,
Anything for you ’cause you’re the one I love...

You’re my lover... undercover
You’re my secret passion and I have no other...

You are the one,
You’re my number one,
The only treasure I’ll ever have...
You are the one,
You’re my number one,
Anything for you ’cause you’re the one I love...

You’re my lover... undercover
You’re my secret passion and I have no other...

Toti cei din sala au inceput sa aplaude,mai putin eu si Silvya,care se afla langa mine.Si de ce credeti ca nu am aplaudat nici eu...exact! Silvya...
-Eric scumpete,unde esti?-Striga Andrew cu o voce de miere. M-a pufnit rasul apoi m-am ridicat.
-Da scumpule,ce  s-a intamplat?
-E randul tau dulceata.-Ranji diabolic.
-Si Andrew,cateodata am impresia ca te-ai rasucit...macar sa imi spui omule,sa nu mai apar in prosop in fata ta...nu se stie niciodata,desi nu ai avea nici o sansa sa ma dobori.-Am zambit.
-Ai o imaginatie foarte bogata,dar inca nu m-am rasucit. Si pentru a face atmosfera vreau sa canti o melodie de a ta.
Am zambit.
*~*~*~*~*~*~*~*
Dupa cum ati vazut si din titlu aceasta este prima parte a capitolului 36.E ceva...nou pentru mine si putin iritant,fiindca nu imi place sa fac capitolele din parti,dar cand m-am apucat sa scriu...m-am oprit mult prea tarziu,iar capitolul era pre mare.
Sper ca va placut totusi si va anunt ca cealalta parte o voi posta maine seara. :)
P.s.Stiu ca sunteti furioasa se Silvya si pe...Eric.
:* Astept parerile voastre:*




12 comentarii:

  1. deci nu-mi vine să cred că spun asta, dar o plac puțin - doar puțin - pe Silvya. Bine, îmi place să o văd pe Soll geloasă:D Dar mai tare e Eric gelos:)) Și pe Andrew... Deci pe Andrew îl iubesc:X:X:X:X:X Provocările și melodiile pe care le-a ales pentru Soll au fost geniale. Abia aștept să văd ce alege pentru Eric:>:>
    Minunat capitolul ( bine, prima parte:D ) și abia aștept partea a 2-a:X:X:X:X:X:X:X
    Ahh...era să uit. Soll e genială:)) Cum a schimbat rujul ca să nu se prindă nimeni și toți au rămas mască:)) Prea tare:D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult pentru comentariul,care contine o multime de vorbe frumoase. In aceasta parte a capirolului am aplicat o idee data de cineva si anume...m-am jucat putin cu gandurile celor doua personaje principale. Merci inca odata si ma bucur ca ti-a placut:*:*:*
      P.s. Oricine il adora pe Andrew...e imposibil sa nu o faci :X

      Ștergere
  2. Pe Eric sa sti ca nu sunt ...chiar asa de furioasa...si sti de ce?pentru ca toate fazele cu silvya le face pentru ca vrea sa vada daca e Soll geloasa...si pentru ca si el la randul lui este gelos...mi-a placut la nebunie faza cu spartul paharului in mana cand a sarutat-o Oliver pe Soll...iti dai seama ce nebunie a fost in sufletul lui in acel moment, stiindu-l pe el cat este de vulcanic...pfff...:X:X...ca sa numai metionez ca eu in general ador barbatii gelosi...:X:X..
    capitolul este ca de obicei unul...:X:X:X..superb...sa sti k de fiecare data merita sa asteptm atatea zile pana postezi..
    nici nu sti ce fericita m-ai facut ca azi mai postezi un capitol...pfff..abia astept..
    felicitari!!!!:*:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc foarte mult :* Si sa bucur ca te-am facut fericita prin faptul ca am postat. Si mie imi plac barbatii gelosi :)):)) Aaa si referitor la ce ai spus despre Eric si Silvya...nu e ala singurul motiv,Eric mai are unul destul de solid pentru care umbla cu ea.

      Ștergere
  3. Belisimoooooo!Fabulooooooooos!Il iubeeeeeeesc!
    Ce enervanta e Silvya,frate!Si posesiva rau:))Saracu' Eric:))
    Si...OMG Andrew!E diabolic=))=))
    Abia astept partea a doua!Nu mai am rabdare deloooooooc!!!

    Love you:*:*:*

    Miss Salvatore

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)):)) Cum zic eu mereu:Usurel,respira! :))
      Merci mult si sper sa postez diseara partea a 2-a,care e necorectata X_X Moartea mea corectatu` :))
      Merci :*:*:*

      Ștergere
  4. ma bucur ca ai postat;;) acum sa trecem la treaba...si sa sti ca inca te crut putin:p
    soll este o regina a prefacatorie,dar asta intr-un sens bun...adk eu cred ca tot ii faceam un nou look silvyei pana acum:)) ea rezista destul de bine....of!!!are nervi de otel...dar si cand va exploda...primul si al doilea razboi mondial vor fi nimicuri:)) MWUHAHAHAHA!!!abia astept...dar sa nu o omoare...e mai bine sa o lase sa sufere incet stiind ca l-a pierdut pe eric...iti dai seama ce suferinta pe capul silvyei???:))))))))
    intamplarea din birou a fost putin zis incendiara...unde sunt acele extintoare cand ai nevoie de ele???pffffffff!!!se vede ca o doreste mult...si sa nu imi vina mie cu texte de genu ca e numai dorinta...linia dintre numai dorinta si dorinta cu iubire a fost de mult trecuta...o iubeste idiotul si nu vrea sa recunoasca!de ce tr sa fie asa incapatanat????de ce????barbatii sunt toti la fel...
    soll este de asemenea si un geniu malefic...adk atata timp petrecut cu el...a avut de unde sa invete cu toate ca il intrece pe andrew in prostii...ideea cu rujul...e geniala!!!!magnifica!!!extraordinara!!!perfecta!!!diabolica!!!rautacioasa!!!ideala!!!si sunt mandra de ea.vai silvya ce te-ai facut de ras...cum a inceput sa tipe ca descreierata:))a fost mult prea penala faza.MWUHAHAHAHA!!!silvya ti-ai luat-o!si eric mama..ce sa fac esti prins la mijloc:)) imi si imaginez ce fata a facut cand si-a dat seama de planul lui soll.
    silvya e asa de geloasa...mai ales atunci cand cu dormitorul...bine dak mai zicea soll ca erau sa "joace poker" in acel dormitor...sa nu mai amintim de celelalte momente...cand "jocul de poker" era asa de mult pierdut in spatiu si timp:))
    oliver!!!ce pot zice...o place dar scuze...sol este luata de mult,fie ca vrea fie ca nu vrea!aici vorbim de destin...suflete pereche si ce mai vrei...asa ca e bine sa o ajute pe soll sa il faca pe eric gelos,dar nimic mai mult:))
    andrew mama!esti un geniu...adevar sau provocare...si ce mai provocari...eric pana la urma a putut s-o sarute pe silvya..aha!cretinu...cika ca sa vada dak e geloasa soll...bine ai vazut ca e geloasa...si???si ce ai rezolvat?nimic...dar sarutul dintre ea si oliver....pf!a fost...nu se compara cu el dintre soll si eric...si totusi...
    apoi karaoke?!?! si ce mai melodii:)) "i'm sexy and i'm know it" am ras la faza asta:))si ce dans a mai facut soll...dak nu ii mai merge cariera de cantareata...se poate angaja ca dansatoare:)) ar strange multi bani:))
    ma intreb ce va canta eric...si mai ales...acolo unde sunt ei invitati de onare...sper ca nu se va intampla nimic rau..sunt asa curioasa...abia astept continuarea...sunt asa curioasa...si mai ales intalnirea dintre silvya si mama lui eric...vreau bilete in primul rand:))MWUHAHAHAHAHA!ar fi tare ca silvya sa nu stie ka e mama lui eric si sa-i faca un circ si apoi sa apara eric:)) ar fi mult prea tare.sper sa mai apara andrew:)) si dak cumva silvya o intalneste pe maya si ii face ceva...jur ca o strang eu de gat...desi un razboiul stelelor pe care l-ar provoca soll ar fi mult mai tare:))
    of!!!!vreau next-ul!!!:x
    pwp
    MAMA OMIDA:x

    RăspundețiȘtergere
  5. :)) Pentru inceput.Promit ca daca se va intampla vreodata ca Silvya si Vanessa sa se intalneasca iti voi rezerva un bilet in primul rand :))
    Interesant comentariul tau...ai,dupa cum am mai zis,niste idei diabolice :)) Razboiul stelelor..va fi cat de curand :)) Stai numai sa se enerveze Soll calumea si vei vedea.
    Merci pentru comenatriu :*:*:*
    VampaV''V

    RăspundețiȘtergere
  6. ANDREW E UN GENIU
    Amiritat asteptarea ce scri tu e mai mult decat genial
    Ar trebui sa scri scenari la un serial numit dupa fic-ul tau cu sigurantu ar fi printre cele mai urmarite daca nu primul in top
    :)) ;) :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Wow! Merci mult,dar nu cred ca ficul e atat de bun incat sa se faca un scenariu dupa el.Merci oricum :*:*:*

      Ștergere
  7. Deci il ador pe Andrew!!:*:*Ce provocari!Mi-a placut felul cum Soll s-a sarutat cu Oliver in fata lui Eric,imi inchipui ce fata a facut Eric!:)))Apoi la karaoke...bietul Eric!Merita sa fie putin chinuit:)))Esti geniala!Astept next!:X:X

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc tare,tare mult! Sunteti toate niste scumpe :*:*:* Iar partea a 2-a o voi posta asta seara :*

      Ștergere