sâmbătă, 23 februarie 2013

Capitolul 46(Part.II)

Acest capitol vreau sa il dedic Crinei,care si-a sarbatorit ziua de nastere pe data de 22 februarie. Mie imi place sa fac cadourile mai tarziu asa ca...iata-ma! La mult ani! :* >:D< Sper sa iti placa cadoul meu.
~*~*~*~*~*~*~*~

Capitolul 46 Part.2
Pve.

Ne-am asezat cu totii la masa,langa mine fiind Sylvia si cu Zack,iar in fata mea Luana.Chelnerii de seara trecuta se imputinasera,ramanand decat doi.Ne-au asezat micul-de jun
in fata apoi au plecat. Mestecam mecanic in timp ce ii priveam pe Maya si pe Andrew care isi spuneau ceva in soapta,cel mai probabil despre cadourile primite deoarece pareau extrem
de entuziasmati.Pe Maya o inteleg,dar Andrew? Andrew era un copil mare.Am zambit.
-Ce te incanta?-Intrebarea venea de la Sylvia.Mi-am intors capul spre ea,ma privea intens.
I-am zambit.
-Nimic important.
Dupa aceea mi-am intors atentia asupra farfuriei.Cinci minute mai tarziu telefonul suna,era managerul meu,Daniel.M-am ridicat de la masa si am intrat in hol.
-Salut,Daniel!
-Craciun Fericit,Eric!
-Craciun Fericit!S-a intamplat ceva?
-De ce ai crede ca s-a intamplat ceva? E Craciunul Eric,oamenii nu pot suna doar pentru a-si impartasi gandurile si urarile?
-Daniel,in primul rand tu nu esti un simplu om.Esti managerul meu asa ca mereu va fi ceva mai mult in spatele unor simple gesturi.
-Ok,m-ai prins.-Rase-Sper ca nu ai uitat de concertul din seara asta.
-Bineinteles ca nu am uitat.
-Ma bucur…aa si acum motivul.Intr-o ora ai proba de costume.
-Ce?!-Am zis socat
-Exact asa cum ai auzit.
-Stai! Cat e ceasul?
-Pai e 10:30a.m.
-La naiba!-Am exclamat-Voi fi acolo! Pa!
-Salut!
Cand trecuse timpul atat de repede?Am bagat telefonul in buzunar apoi m-am intors in living,insa nu m-am asezat.
-Eric ce s-a intamplat?-Ma intreba mama,intrerupand in acest fel o discutie cu mama lui Ali si a lui Andrew.
-Trebuie sa plec.
-De ce?-Mama se ridica in picioare indignata.
-Diseara am un concert si trebuie sa ajung la proba de costume.
-Concert?!Eric e seara de Craciun!
-Mama,sunt o multime de artisti care au concerte diseara.
-Eu nu vorbesc acum cu un artist,eu vorbesc cu fiul meu! De ce aflu deabia acum de concert?
Nu i-am raspuns.
-O sa ma innebunesti Eric!-Am tresarit la cuvantul nebunie si involuntar m-am uitat dupa Soll.Nu se afla la masa.
-De ce nu mi-ai spus.Incepusem sa fac planuri pentru diseara.
-Imi pare rau,mama!-I-am spus apoi am plecat.
Cand am urcat pe scena tipetele fanilor erau asurzitoare.Am zambit reusind sa amplific tipetele.Sa inceapa show-ul!
Dupa o alta sesiune de aplauze am coborat de pe scena.Eram extenuat si ma trecusera toate transpiratiile.De cum am pasit in culise Sylvia sari pe mine,la propriu.
-Iubitule,ai fost senzational!Nu am mai fost niciodata la un concert,dar e minunat,tu esti minunat!-Apoi fara sa mai apuc sa spun ceva ma saruta.Ma saruta ca si cum vroia sa o facem acolo.Reusind sa o dezlipesc de mine am spus:
-Ma duc sa ma schimb,apoi mergem acasa,e tarziu.-Si chiar era,cel putin pentru mine.Dupa un asemenea concert ora 23:00pm echivala cu 5:30am.
Am plecat de langa Sylvia si m-am dus la garderoba.O fata mi-a intins un prosop pe care l-am luat si mi-am sters fruntea. Imi inchideam ultimul nasture de la palton cand langa mine aparu o alta fata,ce lucra aici,si care arata de parca alergase.
-Domnule Pierce,prietena dumneavoastra s-a luat la cearta cu fanele care au venit pentru autografe.
-Ce?!Si nu a luat nimeni nici o masura pentru asta?-Am zis,deja luand-o la pas.Fata era dupa mine.
-Cum am vazut am venit direct la dumneavoastra.
Era draguta,dar se pare ca nu o prea ducea mintea.In drum spre locul “impactului” am agatat doi barbati de la paza dupa noi.Cand am ajuns nu era nici o cearta.Ce ce? Pentru ca se transformase intr-o bataie in toata regula…bataie intre femei.Mainile Sylviei erau incalcite in parul unei fete,mainile altei fete erau incalcite in parul Sylviei,iar o alta fata se caznea sa o apuce pe o alta de par.Se pare ca fanele astea nu sunt din aceeasi tabara.
-Curvo,te omor!-Tipa o fata
-S-o crezi tu!Numai sa vezi ce patesti!-Zicea o alta.
-Eric e al meu,nenorocitelor!Va scot ochii!-Cel din urma ragnet era al Sylviei.
Barbatii intervenira si le despartira ,insa asta nu le-a oprit din a se injura si a se insulta.Nu ma intelegeti gresit…sa vezi  fata sau o femeie injurand e ceva cool,dar intrecusera masura,
-DESTUL!-A tunat vocea mea facandu-le sa taca.Se pare ca nu as avea neaparata nevoie de microfon pe scena.
Fetele din grupul de fane ramasera cu ochii atintiti la mine si cu gurile cascade.Serios?!Atat de repede uitasera de cearta? O,te rog,fa sa nu tipe! Sa fie tipul ala de fane care nu isi gasesc cuvintele!
-Pot sa stiu si eu ce se petrece aici?-Am intrebat trecandu-mi privirea de la grup la Sylvia-Sylvia?
-Stateam aici sit e asteptam,cum ai zis,cand au intrat curvele astea razand si tipand.Cand m-au vazut s-au oprit si au inceput sa se inghionteasca una pe alta apoi au inceput sa ma barfeasca.Le-am auzit numindu-ma tarfa!-Incheie privindu-le cu ura.
-Haide sa mergem!-I-am spus apoi i-am facut semn tipului sa o lase sa plece.Lumea asta se duce tot mai jos!
Saptamana a trecut pe nesimtite,iar astazi era 31 decembrie,ultima luna din an.Dupa ce  ne-am pus de accord,mai mult Luana ,mama si cu matusa,am hotarat sa ne perecem Revelionul la munte.Asa ca vara mea s-a ocupat cu rezervarea camerelor la hotel,iar mama si cu matusa se ocupasera ca perecerea de Revelion sa fie perfecta. Eram in drum spre munte,ceilalti erau deja acolo,dar la mine intervenise un ultim concert pe anul asta,asa ca nu am putut pleca odata cu ei.Bineinteles ca Sylvia era cu mine,sau mai bines pus era oarecum cu mine,deoarece de cand plecasem a spus ca “atipeste” putin si de atunci nu s-a mai miscat. Credeam ca are un somn mai…iepuresc,dar m-am inselat.Cand adormea era ca un urs la hibernare. Totusi,intr-un fel era relaxant deoarece nu ma mai sacaia si puteam conduce linistit.
Dupa inca o ora de mers,am ajuns.Am parcat masina apoi cativa angajati au venit sa ne ia bagajele.Si acum partea cea mai grea:Trezeste-o pe Sylvia.
-Sylvia!-Am zis punandu-I mana pe umar,dar nu a reactionat.
-Sylvia!-De data aceasta vocea mea a sunat mai puternic.Nu sunt o persoana foarte rabdatoare…zici sa fi domn,dar ar trebui sa iau un bulgare si sa…
-O,Doamne,e chiar Eric Pierce!-Tipa cineva.M-am intors ingrozit.S-a dus mini-vacanta mea!Vazand fata persoanei care strigase m-am destins.Era Luana.
-Stai departe de el sau te omor!-Se auzi racnetul Sylviei care se afla,acum,afara din masina si aratand mai treaza ca oricand.WOW!Cand se ridicase atat de repede?! O privi furioasa pe Luana care radea.
-Cu placere!-Imi zise vara mea apoi porni spre hotel.Am urmat-o.
Mersul ne-a fost oprit de sunetul unei frane bruste care ne-a facut sa ne intoarcem spre parcare.Un  Ford Fiesta visiniu se afla,acum,parcat langa masina mea,iar de la  volanul lui cobora Soll.Deschise usa din spate si scoase o geanta de mana,un troler micut si ceva ce parea a fi o rochie,dar nu eram sigur pentru ca nu o puteam vedea deoarece era acoperita de o husa neagra.
Un baiat veni imediat si ii lua trolerul,apoi dupa o indicatie  din partea ei pleca spre hotel.Soll se indrepta spre noi,iar Luana incepu sa bata iritata din picior.
-Scuze,sefa,concert de ultim moment!-Ii zise Luanei zambind.Supararea acesteia trecu imediat si o imbratisa.
-Mi-a fost dor de tine!-Ii zise Luana
-Scuze ca n-am putut sa te vad in ultimele zile…am avut o gramada de concerte si de prezentari.Aaa,buna Eric,Sylvia!-Ne spuse aruncandu-si privirea asupra noastra.
-Buna!-Am spus.
-Ok, haideti sa mergem,mai sunt o multime de lucruri de facut!-Ne zori Luana.
De cum am coborat din lift ,Luana si Soll au pornit intr-o alta directie,iar eu si Sylvia am  mers spre camera noastra.Am deschis usa si am intrat apoi am inceput sa analizez camera ,in timp ce Sylvia se trantea pe pat zicand ca e extenuat.M-am abtinut din ami da ochii peste cap.
-Trebuie sa ma odihnesc putin pentru ca intr-o ora trebuie sa vina fetele de la salon.
Am ridicat o spranceana intrebator.
-De ce nu te duci sa te aranjezi odata cu celelalte?
-Pentru ca nu le suport.Mai ales pe ingamfata aia de Solagee.Se crede atat de buna!Nu o pot suferi!Plus ca umbla dupa tine.
-Asta nu e adevarat!-Am zis
-Tu nu ai vazut cum se uita la tine?!Te analizeaza intens!Sunt femeie Eric si ca orice femeie vad lucruri pe care voi,barbatii,nu le vedeti.
-Daca zici tu…-Am murmurat
-Vi langa mine?-Intreba zambind
-Parca ziceai ca esti obosita?
Ridica din umeri.
-Te las a te odihnesti.-I-am spus apoi am iesit din camera si m-am indreptat spre cea a lui Andrew.Cand am intrat aproape am dat peste Ali.Privind in spatele acesteia am intalnit cea mai comica imagine.Un Andrew plangandu-se ca il strange costumul si ca arata ca un pinguin constipat si o Luana nervoasa care ii strangea un pic cam tare papionul.
-Au,Luana!Nu mai strange!-Zise Andrew
-Stai asa!Trebuie sa arati perfect!-Ii spuse strangand mai tare.
-Usurel,Luana ca il omori!-Ii spuse Soll.
-Nu vrea sa stea!-Se planse aceasta uitandu-se la papion.
-Lasa-ma pe mine!-Zise Soll ridicandu-se de pe pat.Veni in fata lui Andrew,si nu stiu ce vraji a facut deoarece cand a terminat papionul era perfect,iar Andrew parea extrem de multumit si ceva neobisnuit pentru el cand era imbracat asa,relaxat.
-Multumesc Soll!-Ii zise zambind.
-De unde ai invatat asta?-O intreba Luana surprinsa.
-Nu m-os pricepe eu la gatit,dar la chestii de astea am ceva experienta.
-Esti numai buna de luat de sotie.-Rase Luana apoi privindu-l pe Andrew se opri.
-Andrew va trebui sa stai imbracat asa pana dupa miezul noptii apoi poti sa si  rupi hainele de pe tine!-Il avertiza iubita sa apropiindu-se de el.
-Si odata cu ale mele le voi rupe si pe ale tale!-Ii spuse prinzand-o de talie.
-Chiar nu vreau detalii!-Soll ridica mainile indepartandu-se.
-In astfel de moment iti lipseste Oliver.-Zise Andrew.Luana il privi urat.
-Mda…- spuse cu jumatate de gura.
Deci ii lipsea…atunci de ce s-au despartit?!
-Andrew am terminat cu tine,poti pleca daca vrei.-Spuse Luana punand accentual pe “pleca”.
-Cred ca voi ramane.-Se aseza pe pat.
-Eric e randul tau!-Exclama “micuta bestie” punandu-mi un umeras in brate.-Du-te in baie si schimbate.Fara sacou!
Mi-am dat ochii peste cap apoi am intrat in baie.Dupa ce m-am schimbat am iesit.
-Iti vine bine camasa,si pantalonii…-Spuse ganditoare Soll.-Tu ce parere ai?
-Arata bine.-Dadu din cap afirmativ.
-Acum cravata!-Luana ranji diabolic.M-am prefacut ca inghit in sec.-Soll rase.
-Ce culoare e rochia Sylviei,rosie sau roz?-Intreba Soll
M-am incruntat,iar zambetul sau pieri.
-Scuze!Deci?
-Nu stiu.
-Ok,deci mergem pe classic.-Spuse apoi veni spre mine avand in mana o cravata neagra.
-Tine asta!Imi dadu cravat apoi imi inchise ceilalti doi nasuti de la camasa.Lua cravata si o inoda frumos dupa care ma puse sa imbrac sacoul.La sfarsit ma privi admirativ.
-Luana?-Ii atrase atentia Luanei care ii aranja parul lui Andrew.
-Arati…WOW!Buna treaba Soll.-Zambi multumita.
-Parca te-ai duce la altar.Nu cumva ai facut vreo prostie?-Intreba Andrew
-Vrei sa te pocnesc?
-Ziceam si eu…sti exista fel de fel de trucuri pentru a nu avea mostenitori atat de tanar.
-Andrew!-Am exclamat
-Bine,bine! Nu de alta…dar macar sa nu fie Sylvia cea care…
-Andrew!-De aceasta data Soll fu cea care ii exclama numele. –Eric e o persoana responsabila,iar daca s-ar intampla asa ceva si-ar asuma raspunderea.-Soll ma privi cand zicea asta.
Andrew ranji.Incepea sa ma enerveze.Mi-am desfacut sacoul apoi am slabit stransoarea cravatei.
-Strici perfectiunea!-Tipa Luana.Soll rase.
-Nu e nimic Luana.Asta a fost doar o proba,mai e pana diseara.-Zise apoi imi desfacu cravata.Era foarte aproape.
-Apropo de proba,e randul tau!-Luana ranji spre Soll.Sa nu zica cineva ca Andrew si cu Luana nu se potrivesc.
-Diseara.-Ii zise. Luana o privi urat,in schimb Soll se intoarse spre mine si mi facu semn sa imi dau sacoul jos ,iar dupa ce il lua incepu sa imi desfaca nastrurii de la camasa.
-Eric nu sta,desfa si tu!Trebuie sa vina fetele de la salon si nu mai avem timp.Mai e si mama si Vanessa,Alexandra…
Usa se deschise facand-o sa se opreasca din ambele activitati.
-Ia-ti mainile de pe el!-Tipa Sylvia scoasa din minti, in timp ce intra in camera si trantea usa in spatele sau.
-Chiar ma intrebam unde poti fi Eric!Cum indraznesti?-Tipa la Soll.
-Uite Sylvia,nu e ceea ce pare!-Zise Soll facand doi pasi in spate.
-Nu e ceea ce pare?!Mai aveai putin si il tranteai pe pat!Nu ti-a ajuns odata?!Nu e vina mea ca te-a parasit iubitul! Acum incerci sa il furi pe al alcuiva?
In camera sa lasa o liniste mormantala.Luana o privea pe Sylvia de parca ar fi vrut sa ii rupa capul.Si chiar vroia,astepta doar aprobarea lui Soll.  Soll facu cativa pasi spre ea.
-Eu mai putin decat orcine as vrea sa te desparat de Eric.Chiar ma bucur ca,in sfarsit,Eric are o relatie serioasa.
Cuvintele ei ajunsera la mine ca un pumnal,lovindu-ma direct in inima.
-Nici macar tu nu crezi asta! Il vrei pe Eric,il vrei doar pentru tine si nu nega,am vazut cum il privesti!-Urma Sylvia
Starea lui Soll se schimba devenind brusc mai nervoasa.
-Daca nu ma crezi e fix problema ta.Nu ma intereseaza Eric,e doar al tau!
-Esti o tarfa!Si tu o sti prea bine! Esti o tarfa pentru ca gandesti despre el ceea ce gandesti.Persoanele ca tine nu se multumesc doar cu un gand!
-Sylvia esti dementa?! Ce nu intelegi ca nu ma intereseaza!-Isi ridica mainile exasperata.
-Asculta la mine,facu un pas inainte-daca te mai apropii de el te omor!-Tipa
Soll o privi o clipa apoi rase usor.
-Tu chiar esti dementa!Iti joaca mintea feste fato!Eric nu ma intereseaza,eu nu il interesez!Daca ai sti ce s-a intamplat cu adevarat nu ai mai spune asemenea lucruri.
Pe fata Sylviei aparu un zambet batjocritor.
-Stiu exact ce s-a intamplat,idioato!Si chiar ti-ai meritat-o!Cum ai indraznit sa il inseli?
Intrebarea de baza era:De unde stia Sylvia ce s-a intamplat?Cine i-a spus?Sau poate si-a dat seama si singura,ceea ce pare imposibil.
-Afara!-Urla Luana inaintand in graba spre ea.Soll dintr-o miscare ii taie calea.Luana o privi iritata,iar Soll se intoarse spre Sylvia si o privi,apoi dupa nici cateva secunde ii arse o palma facand-o sa se dezechilibreze si sa cada in genunchi in fata ei.O privi furioasa in timp ce isi tinea mana pe obraz.
-Eu nu te voi omora,dar daca mai spui vreodata ceea ce ai spus sau daca vei mai indrazni vreodata se deschizi subiectul asta fara sa sti despre ce e vorba,voi avea grija sa ajungi unde am fost eu,si crede-ma ca nu e vorba de o destinatie exotica.Acum iesi inainte sa ma enervez si mai tare si sa ma infig in parul tau!Pentru ca ,scumpo,nici cele mei scumpe extensii nu te vor ajuta!
Sylvia se ridica inca privind-o furioasa.
-Nu plec!-Soll se intoarse spre mine.Nici nu a fost nevoie de mai mult.Mi-am scos camasa ,apoi lasand-o pe pat am iesit asemanea unei tornade din camera.
***
Trei ore mai tarziu ma aflam din nou in camera Luanei,iar aceasta se invartea in jurul meu pentru a ma face sa arat perfect.Purta un halat,parul il avea pus pe bigudiuri,iar pe fata avea o masca verde.Intr-un fel ma inspaimanta…mai ales atunci cand incepea sa tipe la Andrew sa nu se mai vaicareasca. Imi incheie ultimul nasture de la camasa apoi lua cravata.
-Luana ma descurc de aici.-I-am zis.De fapt m-as fi descurcat si cu restul.Nu am nevoie de ajutoare,dar te poti intelege cu nebuna?
-Sa nu te aud!-Zise nervoasa punandu-mi cravata. Un sunet asemanator cu al unei alarme o facu sa se opreasca.
-La naiba!Trebuie sa imi scot masca!Soll!-Urla intorcandu-se cu spatele la mine.Soll statea pe pat alaturi de matusa si de mama.
-Da?-Intreba intrerpand discutia.
-Te poti ocupa tu de Eric,eu trebuie sa imi scot masca?
-Luana,ma descurc si singur.-Am zis
-Ai vorbit cumva?-Isi miji ochii la mine.
Soll se ridica de pe pat si veni spre mine,in timp ce Luana pleca.
-Ma pot descurca si singur.-Am zis din nou atunci cand Soll incepu sa imi faca nod la cravata.
-Nu ma indoiesc,dar tin prea mult la viata mea ca sa ma pun cu nebuna.
Am zambit.
-Ai aflat ce culoare e rochia Sylviei?-Intreba extreme de concentrata pe nodul ala.
-Da,neagra.
-Super!Clasicul intotdeauna da roade.Veti fi un cuplu superb.-Zambi in timp ce se dadea un pas in spate si ma privea.Am luat sacoul si l-am imbracat.
-Te descurci?-Ma intreba aratand spre parul meu.
-Sigur.-I-am raspuns apoi mi-am trecut mana de doua ori prin par.-Gata.-Am zambit
-Arati superb!-Imi spuse.Am privit-o atent.Nu avea nici un pic de machiaj pe fata,dar tot arata minunat.Iar parul il avea la fel ca al Luanei. Mi-am oprit privirea asupra ochilor sai care aveau o usoara nuanta de verde,amestecata cu un caprui intens.
Isi intoarse capul in alta directie.
-Sylvia pare fascinata de tine.-Spuse inca privind in alta parte.I-am urmat privirea si am vazut-o pe Sylvia care parea a fi gata.Ciudat lucru.Purta o rochie lunga,neagra cu spatele gol si cu un decolteu generos.Parul il avea prins intr-un coc si chiar daca eram destul de departe puteam vedea machiajul intens in nuante de negru de la ochi.Arata destul de bine si tipic Sylvia.
Ii dadeam  dreptate lui Soll.Sylvia ma privea fix,Soll parand ca nu exista langa mine.
-Dute.-Imi sopti Soll.
Am mers incet pana am ajuns in fata Sylviei.
-Sylvia,arati superb.-I-am spus zambind.
-Si tu arati…WOW!-Exclama apoi se intinse si ma saruta.
Dezlipind-o de mine i-am zambit.
-Multumesc! Haide sa mergem!-I-am zis apoi am iesit impreuna din camera. Am mers spre sala  hotelului care se afla la ultimul etaj si anume la  5.Hotelul asta era ciudat…eu stiam ca de regula salile de evenimente erau la parter…
Am intrat,iar stilul tipic Luanei m-a lovit in plin.Peste tot se vedea “mana” ei. Sala era decorata cu aranjamente florale superbe,ce se potriveau de minune nuantei de  crem a tapetului si a stalpilor de sustinere,asemanatori cu cei ale templelor din Roma,de culoare alba.Totul era pur si simplu superb. Privind decorul am fost surprins,insa cand mi-am aruncat privirea in sala sentimental s-a amplificat.Nu eram singuri.In sala se aflau si alti oameni imbracati de perecere,dar pe care eu nu ii cunosteam si am vaga banuiala ca nici ceilalti nu o faceau. Mmm…un Revelion alaturi de straini.Nu ma deranja,mai ales ca nu aveau treaba cu nou si nici noi,la randul nostru,cu ei.
-Eric,ei cine sunt?-Intreba Sylvia de langa mine.
-Nu am nici o idee.
-Par bogati.-Afirma,si ii dadeam dreptate.Numai uitandu-te la tinutele lor iti puteai da seama ca investisera ceva in ele,iar daca iti mai aruncat ochii si la bijuteriile doamnelor…
-Eric,de ce ai ramas aici?-Ma intreba mama care aparuse langa mine,insotita de tata.
-Ma uitam la ceilalti.
-Aaa,da!Am uitat sa te anunt ca nu vom fi singuri in sala,e prea mare asa ca am hotarat sa o impartim si cu altii.Sper ca nu te deranjeaza.
-Oo,nu!Mi se pare o idee chiar buna.-Privind expresia facial a Sylviei mi-am dat seama ca nu era de acord cu mine.
-Ceilalti unde sunt?-Am intrebat-o.
-Cred ca…-Zise intorcandu-se spre usa principala-aa,uite-i!-Zise zambind. In sala intrau atunci parintii lui Zack,ai lui Ali ,bunicii si parintii lui Andrew,iar la scurt timp aparura si Luana cu iubitul sau.Vara mea  nu facuse treaba buna numai cu aranjatul salii,ci si cu al ei si al lui Andrew.Desi el arata de parca era in chinuri.



Luana purta o rochie superba,partea de sus a acesteia fiind formata din o multime de pietre sclipitoare,iar cea de jos avea o nuanta de albastru.Arata minunat. Cum am mai spus,Andrew arata de parca era in chinuri,mai ales cu papionul ala.I-am prins privirea asupra mea si am ranjit. In urma lor venira Ali si Zack care se tineau de mana.Ii apreciam  foarte mult deoarece de-a lungul timpului reusisera sa ramana impreuna.






Ali era mai frumoasa ca niciodata,rochia albastra pe care o purta venind in contrast perfect cu parul sau blond si cu tenul sau usor bronzat. Ii zambea dulce lui Zack,care purta un costum asemanator cu al meu si care ,bineinteles,arata mult mai relaxat decat Andrew. Le-am zambit si i-am salutat printr-o inclinare a capului.
 Ultimele persoane care au intrat in sala au fost Jessica si Remus urmati de Maya si de Soll.Jessica purta o rochie rosie in care arata extreme de bine si de…provocator,iar Remus avea un costum classic negru.Probabil ca Andrew se rugase sa aiba macar unul dintre noi papion  pentru a nu fi singurul pinguin,dar se pare ca rugamitile nu ii fusesera ascultate.Maya era asemenea unei printese in rochia ei lunga si putin infoiata in nuante de rosu si alb.Se asortase perfect cu mama ei. Parul sau de aur era aranjat in bucle frumoase care ii incadrau fata micuta.

  Soll era…superba.Dar nici cuvantul asta nu ar fi fost potrivit pentru ea.Rochia lunga,portocalie,venea in contrast perfect cu tenul sau si cu parul inchis la culoare,iar faptul ca partea de sus a rochiei era accesorizata cu fasii slipitoare de pietre colorate te facea sa nu iti mai iei ochii de la ea.Rochia nu avea nici un pic de decolteu,oferea in schimb o viziune excelenta  a spatelui,iar asta iti aducea incontrolabil gandul la cat de frumos putea fi scoasa rochia aia.Parul de mai devreme pus pe bigudiuri fusese lasat intr-o cascada pe spate ,o parte din el fiind prins cu o agrafa stralucitoare.Machiajul sau era simplu in culori calde care se potriveau cu nuanta rochiei,numai rujul era unul inchis ce ii facea buzele sa para senzuale si fine si…Opreste-te acum! Nu ai voie! Nu poti! Nu ai dreptul!
Imi zambi cand trecu pe langa mine ,iar Sylvia ma stranse mai tare de brat.Am mers si ne-am asezat la masa.Noi stand la una,iar parintii si bunicii la o alta.De cum ne-am asezat,Andrew normal ca s-a “infipt” intr-o sticla cu bautura,ce arata suspect dupa parerea mea.Continutul era de o culoare galbuie.Luana,Soll,Ali si Maya vazandu-l ranjira.M-am incruntat in timp ce Andrew isi turna o jumatate de pahar apoi il duse la gura.
-Andrew nu cred ca-i apa.-L-am avertizat
-Prosti.E suc!-Spuse sigur pe el apoi bau continutul dintr-o inghititura,iar in secunda urmatoare s-a ingalbenit la fata si a urlat disperat dupa apa.
-Apa!Apa!-Tipa in timp ce Luana ii intindea paharul deja pregatit.Il dadu peste cap intr-un mod lacom apoi mai ceru unul si tot asa pana ajunse la vrea 6 sau 7.La sfarsit parea multumit si normal,adica ii pierise nuanta galbuie de pe fata pentru ca o persoana ca Andrew nu se poate numi normala.
-Ce este?-Am intrebat aratand spre sticla.
-Palinca ardeleneasca adusa de bunica.-Ranji Luana la Andrew.-E echivalenta cu vodka de 80 de grade.
-De ce nu mi-ai spus?-O intreba iritat
-Pentru ca nu am mai apucat,Ti-ai deschis gura ca un sarpe si ai baut apoi ai… ingalbenit ca o lamaie.-Incheie cu un ras sanatos la care ne-am alaturat si noi
Andrew ne privi urat apoi se intinse si lua sticla de apa ,dupa care isi mai turna un pahar.
-Focul ce te arde e mare!-Spuse Soll ca si cum ar recita o poezie.
-Se vede ca ati petrecut o groaza de timp impreuna una in compania celeilalte.-Le privi pe rand.
-Nu-i asa?-Ranji Luana apoi o imbratisa pe Soll.
-Mai e cineva de venit?-Intreba Soll
-Sala e plina,dar nu stiu sigur.Trebuie sa fie 50,si categoric nu ii voi numara.-Ii raspunse Luana.
-Dupa ochi par  in jur de 50.-Am spus privind prin sala.
-Nici ca-mi pasa!-Zise Soll apoi se ridica galant si merse incet spre scena.Ajunsa in fata microfonului mai arunca o privire prin sala.
-Buna seara si bine ati venit! Ma bucur sa vad atatea persoane aici,desi nu va cunosc pe majoritatea.-Rase scurt- Oricum,va doresc sa aveti o seara cat mai placuta sa va simtiti bine si bineinteles sa va distrati.Acum stiu ca nu suntem la nunta,dar ce mod mai frumos ar fi sa incepem seara daca nu printr-un dans pe cupluri.Nu va cer un vals,deoarece sunt sigura ca nu se pricep toti,in schimb domnilor invitati-va partenerele la dans si sa vad cum straluciti!-Incheie,iar in sala se auzira aplauze.Se intoarse spre trupa in sala si vorbi cu ei.Doar nu canta ea,nu-i asa? M-am ridicat si i-am intins mana Sylviei.
-Dansezi?-Am zambit
Imi apuca mana zambind apoi se ridica si am mers pe ringul de dans.Mi-am pus mainile pe talia ei,iar ea imi inconjura gatul cu bratele si odata cu inceperea melodiei lumina puternica se diminua ramanand una slaba ce crea un aer romantic si intim.

 Acordurile  cunoscute au umplut incaperea anuntand sfarsitul melodiei.Ne-am despartit fiecare de partenerul sau pentru a aplauda. Soll facu o plecaciune apoi zambi.
-Multumesc,sunteti grozavi!Nu am mai vazut atata romantism in viata mea.Iubiti-va partenerii! Distractie placuta in continuare.-Dupa ce spuse acestea cobora de pe scena.
-Soll.-Incepu mama sa mustrator atunci cand ne indreptam spre locurile nostre.
-Mama e ceea ce fac! E o parte din mine,nu pot renunta nici daca as vrea.—Cu acestea ii opri protestele.
-Soll a fost minunat!-Ii zise Ali incantata in timp ce ne asezam.
-Multumesc ,si voi ati fost minunati!
-Matusica ai cantat superb!-Exclama Maya,langa care se afla o alta fata.
-Aaa,ea este Andreea.-Spuse vazand ca o privim pe fetita.-E din Romania.
Soll paru surprinsa.
-Dar s-a mutat aici acum ceva timp.Exact ca mine.-Zambi.-Pot sa ma duc pe aici?
-In niciun caz Maya.-Ii spuse Jessica.
-O haide Jess,e copil,las-o sa se distreze!Nu fi stricta cu ea doar pentru ca eu eram cu tine.-Ranji,iar Jessica  chicoti.
-Nu imi aminti!Bine ,Maya,te poti duce,dar nu iesi din sala si nici nu distrugi nimic,ne-am inteles?
-Da sa traiti!-Saluta militareste apoi asemenea unei domnisoare din inalta clasa a secolului XVII apuca rochia usor si facu o plecaciune dupa care disparu impreuna cu noua ei prietena.
-Maine-poimaine va pleca la fel,doar ca la volan…si cu un prieten.-Zise Andrew
-Pentru asta va fi nevoie sa treaca peste cadavrul meu.-Afirma Remus facandu-ne sa radem,desi nu cred ca glumea.
-Andrew ai baut toata apa!-Il acuza Soll privind sticla goala.
-Ardeam in flacarile iadului,ce vroiai sa fac?!-Se apara
Doua ore mai tarziu ne-am asezat sau mai bine spus ne-am reasezat la masa.Cred ca fusesera vreo 20 de dansuri pana acum,iar eu participasem la absolut toate. Eram oboist,iar daca eu eram asa,Sylvia era de-a dreptul extenuat.Imi prindea bine sa ma distrez,mai ales ca peste cateva zile voi incepe din nou munca.
Sala fu inundata ,dupa aproximativ zece minute,de cateva note lente,ceea ce insemna ca urma un alt dans. M-am intors spre Sylvia.
-Eric sunt extenuata!-Zise
-Dar e un dans lent!-M-am plans
-Nu mai pot face nici un pas.-Afirma in timp ce se descalta.
-Cum vrei.-M-am ridicat
-Unde te duci?
-Sa dansez.
-Cu cine?
-Voi invita pe altcineva.-I-am zis indreptandu-ma spre locul unde statea Soll,ea fiind singura ramasa la masa,in afara de Sylvia.
-Eric…-Simteam incordarea din tonul Sylviei
-E doar un dans iubito.-M-am intors la ea si am sarutat-o.
-Ok.
Mi-am reluat drumul
-Dansezi?-Am zis intinzandu-I mana.Soll imi privi mana apoi ridica privirea spre mine.
-Nu.-Asa scurt?!
-Haide Soll,au fost mai bine de 20 de dansuri si nu sunt sigur daca ai participat la doua.-Am spus facand-o sa ma priveasca din nou.
-De ce nu dansezi cu Sylvia?-Ma intreba.
-Zice  ca a obosit.-Am ridicat din umeri
-Si eu sunt planul B sau ce?-Ridica o spranceana
-Bineinteles ca nu!Haide!-Am rugat-o intinzandu-I mana din nou.O lua intr-un mod ezitanat apoi se ridica.Am ajuns in centrul ringului de dans chiar la inceperea melodiei.Soll isi puse o mana pe umarul meu,iar eu pe talia sa si am inceput sa ne miscam lent pe versurile si acordurile melodiei.
Dansam destul de indepartati,iar Soll privea peste umarul meu,parand distanta.
-La ce te gandesti?-Am soptit
Ca scoasa din transa ma privi.
-Nu cred ca ar trebui sa te intereseze.-Nu imi puteam ridica mainile insa am adoptat o figura in semn de aparare.
-Scuze ca incercam sa fac conversatie…
-Acum dansam nu facem conversatie.Puteam vorbi foarte bine si la masa.
Nu am mai zis nimic pret de jumatate de minut,apoi am tras-o mai aproape ajungand ca fetele noastre sa fie la 5 cm departare.
-Eric ce faci?-Intreba incet printre dinti.
-Categoric nu conversatie.
-Esti absurd!Nu iti dai seama ca Sylvia se uita la noi? O sa ai probleme.
-Nu imi e frica de Sylvia,dar se pare ca tie iti este.
-Imi e frica de mine!-Zise tragandu-se putin in spate.
M-am incruntat neintelegand ceea ce vroia sa spuna.Cand melodia a ajuns la sfarsit a fost schimbata imediat cu una care obliga persoanele de sex masculin sa stea pe margine.”Single Ladies”.
Soll zambi apoi le prinse pe mama si pe Elisa de mana tragandu-le langa ea si obligandu-le sa danseze..Apoi facu acelas lucru si cu restul femeilor din sala…cele care se lasesera pana la urma induplecate si bininteles cele tinere care puteau dansa. Astfel ca se adunase un grup feminin destul de numeros care dansa pe versurile melodiei,Soll fiind un fel de capitan deoarece se afla in fata grupului.
Nu stiau toate pasii,insa se vedea clar ca se distrau.Pe la jumatatea melodiei ramasesera decat jumatate din cele de la inceput,restul retragandu-se pe margine si aclamand. Dintre cele ramase am fost surprins sa le vad pe mama si pe matusa care se miscau aproape la fel de bine ca Soll,desi le era putin greu sa tina pasul cu ea,anii de antrenamente in dans vazandu-se la aceasta.
Eu tot nu puteam intelege cum puteau dansa pe tocurile alea inalte si cel mai important in rochiile alea lungi…adica era o crima,dupa cum ar spune Luana.La safarsit femeile au aplaudat si au tipat bucuroase,dupa care s-au retras ,fiecare,alaturi de partenerul sau sau de grupul sau.
-Iti spun ca esti nebuna!-Ii zise matusa lui Soll razand in timp ce isi tampona fruntea cu un servetel.
-Ok,dragilor haideti sa numaram impreuna ultimele secunde din acest an!-Zise Soll de langa noi,vocea sa auzindu-se in toata incaperea.
-10…9…8…7…6…5…4…3…2…1 La multi ani!-Am exclamat cu totii in cor,iar in acelas timp prin sala au inceput sa  pluteasca confetii si sa zboare dopurile de sampanie,iar linistea de afara a fost destramata de sunetul strident al artificiilor care colorau cerul si pe care le puteai observa usor prin ferestrele uriase.
Dupa ce am baut cate un pahar de sampanie,ne-am imbratisat si am vazut focul de artificii am reveit din nou la masa. Sylvia se intinse si ma saruta apoi ma privi zambind.
-Ce planuri ai pentru anul asta iubitule?
-Sincer,sa realizez mai multe.Tu?
-Sa fiu o persoana mai buna si sa nu ma mai cert cu toti.-Privirea ei se abatu asupra lui Soll.-Chiar si cu ea.-Zise zambind.
-Sunt oarecum mandru de tine.-Rase la spusele mele.
-Te iubesc!-Ma saruta din nou.
2 ore mai tarziu Soll se ridica de la masa si parasi sala.
-Ce s-a intamplat?-Am intrebat-o pe Luana.
-Nimic grav.-Zambi
M-am intors spre Sylvia,iar aceasta era mai aproape decat crezusem deoarece ma ciocnisem de ea,facand continutul paharului sa ajunga pe sacoul meu.
-O,Eric imi pare atat de rau!-Zise luand un servetel dorind sa ma curate.
-Daca faci aia va largi pata.Ce aveai in pahar?-Vorbi Luana de langa mine.
-Whisky.
-Exact ce spuneam.Ma ocup eu.Haide Eric!-M-am ridicat si am mers spre baie.
Cand problema a fost rezolvata ne-am intors in sala.Nu cred ca intarziasem mai mult de 10 minute,insa Sylvia nu mai era.
-Unde e Sylvia?_Am intrebat
-A zis ca se duce sa ia putin aer.-Raspunse Zack.
-Nu a precizat unde mai exact ia aerul ala?
-Zicea ceva de terasa.-Ali fu cea care ma informa.
-Si Soll?
-Nu s-a intors.
-Unde s-a dus?
-Zicea tot ceva de aer…-Imi zise Andrew ganditor.
Fara sa mai spun ceva am urmat acelas drum ca si Soll.Am ajuns pe aceeasi terasa de unde vazusem si focul de artificii. Aici am gasit-o pe Sylvia care privea ganditoare peste balustrada balconului,iar pe fara avea un ranjet care ma inspaimanta.
Sylvia ce faci aici?-Am intrebat facand-o sa tresara si sa se intoarca spre mine.
-Am iesit sa iau putin aer.-Spuse inca ranjind.
-De ce zambesti?-M-am incruntat
-Nimic,doar ca am reusit sa rezolv in sfarsit o problema mai veche.-Felul cum pronuntase “problema” nu imi placea.
-Ce fel de problema?
-Nimic important.Mergem inapoi inauntru?
Inainta spre mine.
-Nu ai vazut-o cumva pe Soll,ceilalti sunt ingrijorati ca nu s-a mai intors?
Expresia i se schimba in una care ma ingrijora.
-Nu am vazut-o.Si de ce iti pasa atat de mult de ea?-Deveni brusc nervoasa
-T-am spus ca ceilalti sunt ingrijorati ca nu s-a intors.
-Haide sa ne intoarcem ca am inghetat.-Trecu pe langa mine.In linistea lasata se auzi un strigat.
-Ce se aude?-Am intrebat.Sylvia pali. M-am apropiat de balustrada balconului.
-Ti s-a parut!Haide inapoi inauntru!-Glasul ei suna tensionat.
-Ajutor!-Se auzi din nou.
M-am dus pana la balcon si am privit in jos.La doua etaje mai jos se afla cineva…agatat de marginile balonului.
-Ajutor!-Vocea imi suna teribil de cunoscuta.Am luat-o la fuga si am iesit de pe terasa.Nu am mai asteptat liftul,am luat-o direct pe scari pe care le-am coborat in fuga.Dupa calculele mele balconul de la etajul doi era de la o alta sala.Spre norocul meu usile erau deschise.Am strabatut sala,care era mult mai mica fata de cea de la ultimul etaj,parand a fi una de fitness.Am ajuns pe balcon si m-am repezit la marginea lui.Am apucat mainile persoanei,care mai avea putin si cadea,si am tras-o in jus.Isi sustinea cea mai mare parte a greutatii spre mine,insa a reusit sa se tina pe picioare.
-Soll,uita-te la mine!-I-am zis vazand ca mai avea putin si lesina.
-Soll,sunt eu,Eric.-I-am ridicat barbia ai am fortat-o sa ma priveasca.-Parea a fi in soc.
-Eric…m-mi-e f-frig!-Reusi sa spuna apoi se lasa moale.
Nu fara un efort major ,am reusit sa imi scot sacoul si sa il pun pe umeri apoi am ridicat-o in brate  si am plecat de pe balcon.Pe hol m-am intalnit cu Sylvia.Cand a vazut-o pe Soll in bratele mele s-a prefacut socata.
-Ce s-a intamplat?
-Nu te preface socata!Nu esti o actrita prea buna. Sti mai bine decat oricine ce s-a intamplat.
-Dar….
-Ai spus ca vrei sa fi o persoana mai buna.Ei bine nu prea iti iese.Au trecut deabia doua ore din acest an si ai esuat lamentabil!-Am ridicat tonul.
-Eric…
-Mi-a ajuns!Vreau sa iesi din viata mea! Nu te vreau langa mine! Esti o prefacuta! O persoana care nu merita sa aiba pe cineva alaturi!
-Dau eu…te iubesc!!-Spuse pe un ton disperat incepand sa planga.
-Ma iubesti? Te rog! Nu nu te iubesti decat pe tine si poate ca iubesti banii mei. Ceea ce ai facut in seara asta pune capac! Vreau ca atunci cand ma intorc in camera,orice urma ca ai fost acolo sa dispara!S-a terminat!Cu aceasta ultima exclamatie am urcat in lift ,apoi am stat un moment sa imi amintesc numarul camerei lui Soll.Eram sigur ca il spusese in ziua precedenta.Amintindu-mi,am apasat butonul pentru etajul trei.
Am deschis usa camerei si am asezat-o pe Soll pe pat apoi am incercat sa o trezesc.La a cincea incercare aceasta a reactionat.
-Cred ca ti-ar prinde bine o baie.Ai nevoie de ajutor…pot sa chem. Pe cineva.
-Nu lasa-i sa se distreze.Ma descurc.
-Ok,atunci eu ma duc sa iti aduc un ceai.-Zicand acestea am iesit din camera.
Cand m-am intors ,Soll era imbracata intr-un halat de baie si se pregatea sa se bage in pat.Nu isi revenise complet,imi dadeam seama dupa faptul ca se tinea cu mana de marginea patului in timp ce inainta incet.
-Lasa-ma sa te ajut!-Am spus lasand ceaiul pe noptiera.Am ajutat-o sa se aseze pe pat apoi am invelit-o pana la jumatate si i-am intins cana cu ceai.
-Te simti mai bine?-Am intrebat asezandu-ma pe pat,destul de departe de ea.
Dadu afirmativ din cap.Linistea inunda apoi camera.
-Multumesc!-Zise  intr-un tarziu.
-Nu ai pentru ce sa imi multumesti.
-Ba da.Daca nu ai fi fost tu..-Se opri.
-Nu e nevoie sa iti amintesti asta.Incearca sa te odihnesti.-Am zambit
-Ce s-a intamplat cu Sylvia?Mi s-a parut ca te-am auzit certandu-te cu ea?
-Nu ti s-a parut. M-am despartit de ea.
Am privit in jos
-De ce?-Intreba brusc.
-Pentru ca a gresit,iar…
-Iar tu nu suporti greselile.-Tonul ei era trist…distrus.
-Nu Soll.A gresit,iar greseala facuta de ea e enorma.A incercat sa omoare pe cineva.Nu as putea sa am alaturi un astfel de om.Gestul ei a fost unul total gresit.
-Ai fi putut sa o ierti.Eu sunt bine nu am patit nimic.
-Nu as fi putut sa o iert.
-De ce?-Lasa cana pe noptiera si se ridica in sezut.
-Pentru ca nu as fi putut.
-Asta nu e un motiv solid.
-Cred ca e mai bines a plec.-M-am ridicat si m-am indreptat spre usa.Eram pregatit sa deschid usa cand:
-De ce eviti raspunsul?
M-am intors incet,iar Soll se afla in picioare la cativa metri de mine.Maxim trei.
-Nu evit raspunsul.Odihneste-te.-M-am intors din nou spre usa.
-Eric?
-Da?-Am repetat gestul de mai inainte.
-Sacoul.-Zise luand de pe pat sacoul meu si intinzandumi-l.Am mers incet spre ea si am luat sacoul.Ma privea cu ochi mari si cu buzele intredeschise,iar pe fata avea cateva suvite rebele.Mi-am ridicat mana si i-am dat suvitele dupa ureche,apoi buricele degetelor mele i-au atins obrazul.Facu un pas in spate lasandu-ma cu mana in aer.
-Noapte buna,Soll!-Am spus indeparatandu-ma.Ma durea ca se retrasese,dar avea dreptate,ii facusem atatea!Ii distrusesem viata.
-Sti ceva?In seara asta era cat pe aici sa mor.-Spusele ei ma facura sa ma intorc.-Asa ca la naiba cu ele de principii!
Urmatoarele lucruri s-au intamplat atat de repede incat abia am  avut timp sa reactionez. Soll inainta cu pasi hotarati si grabiti spre mine.Ajunse in fata mea si se ridica pe varfuri apoi punandu-si mainile pe fata mea ma saruta.Cum am mai spus deabia am reactionat.Eram in soc.I-am raspuns la sarut si i-am luat fata in palme.Era un sarut simplu si delicat fara niciun strop de pasiune,fara nimic care sa te faca sa te gandesti la altceva.Buzele nostre se miscau in acelas ritm de parca fusesera special create sa se sarute.De parca erau doua piese de puzzle.Buzele ei atat de calde,moi si de dulci la care visasem atata vreme se imbinau acum cu ale mele,potolindu-si dorul arzator.Probabil trecusera minute,ore,zile,ani,chiar de cand ne sarutam,iar eu nu ma puteam satura sa ii simt buzele peste ale mele,sa le gust,sa le memorez curbele.
Intr-un final ne-am despartit,iar Soll ma privi in ochi zambind.Si atunci realitatea m-a lovit facandu-ma sa imi las privirea in podea.
-Nu pot…-I-am soptit
-Ba da poti.-Imi spuse tot cu un soptit si imi ridica capul facandu-ma sa o privesc.
-Ba nu…Stiu ca…stiu ca nu am niciun drept sa iti spun ca imi pare rau.Nu am dreptul asta dupa cate ti-am facut.Ti-am distrus viata si am fost cel mai rau lucru din viata ta. Imi…imi pare rau!-Am simtit cum o lacrima imi curge pe obraz.O atingere delicate o inlatura.
-Tu-Imi lua din nou fata in palme ,iar ochii mei se oglindeau in ai ei-mi-ai aratat cum sa imi imfrumusetez viata,cum sa o colorez,pentru ca inainte sa te cunosc pe tine era stearsa.Eram niste copii atunci.
-Soll…-Imi puse un deget peste buze.
-Lasa-ma sa termin. Sa nu mai spui ca ai fost cel mai rau lucru din viata mea,pentru ca te inseli amarnic. Tu ai fost cel mai bun lucru din viata mea. Cu tine am descoperit sentimente minunate.Cu tine am facut dragoste prima data. Te-am iubit ca si copil in urma cu trei ani si…te iubesc ca si adult in momentul asta!-Imi mangaie fata zambind.Eu eram ca o statuie…nu stiam ce sa spun. Singurul lucru pe care am reusit sa il fac a fost sa o sarut.Cand ne-am despartit mi-am lipit fruntea de a ei.
-Am avut un gol in inima in toti anii astia. Imi pare rau pentru tot ce ti-am facut! Am fost un idiot egoist care s-a gandit numai la el…dar…te iubesc! O,Doamne cat o fac!-Am luat-o in brate si am sarutat-o din nou.
-Ceva din ce ai spus…mi-a atras atentia intr-un mod special.-Am zis privind-o.
-Da?
-Ai spus ca ai facut dragoste pentru prima data cu mine…am crezut ca…
-Asa am lasat sa se inteleaga.Ar fi fost putin ciudat ca eu o adevarata cuceritoare sa fi fost inca virgina.Nici macar Luana nu stia.
-Soll…eu...daca stiam…
Zambi.
-A fost cea mai frumoasa noapte din viata mea.-Imi zise. Am luat-o in brate,radicand-o de la sol si am invartit-o usor in timp ce buzele noastre se contopeau intr-un alt sarut.
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
Aceasta este partea a doua a capitolului 46.Sper ca va placut si sa va lasati parerea...si inca ceva. Ce asteptati in continuare sa se intample in fic...fiindca din moment ce acest capitol s-a terminat asa cum s-a terminat...ei bine...vine momentul de care ma tem eu.
Astept parerile voastre. :*




5 comentarii:

  1. pai...nu crezi ca ar cam fi timpul sa profite si ei in sfarsit de iubirea lor?sa fie in sfarsit impreuna?...au trecut prin atatea...pff...
    :D...parerea mea..
    frumos capitol..:*

    RăspundețiȘtergere
  2. OMG!OMG!OMG!OMG!OMG!
    Nenorocita aia de catea ordinara si jeghoasa!Ce-a indraznit sa faca!S-o omoare pe Soll?!!! Pai sa zica bine mersi ca nu pot intra in fic,ca altfel era vai si amar de ea! Si chiar cand incepusem sa cred ca se schimba! Acritura plouata! - hihi,noua ei porecla:))

    Iar la sfarsit chiar mi-au dat lacrimile...adica...e asa frumos.Vorbele,imbratisarile,saruturile...Ii iubesc pe Eric si Soll:X:X:X Si sper din tot sufletul ca acum sa poata fii fericiti impreuna.Merita din plin!

    Iar despre capitol nu pot spune decat c-a fost extraordinar!Felicitari!

    Multa bafta in continuare!

    Love you girl:X:*:*:*

    Miss Salvatore

    RăspundețiȘtergere
  3. O sa ma rezum la a spune ca e un capitol genial. :)
    Sylvia e o nebuna cu acte, care a fugit de la balamuc, stie careva unde e Maya sa nu intre pe mainile nebunei si atunci o sa vedeti de ce in stare Sylvia.
    Am asteptat mult si sa dus prea repede,OFF. Te rog ai mila si posteaza curand.

    RăspundețiȘtergere
  4. Deeeeeeeeeeeeci!in primul rand vrea sa iti multumesc ca mi-ai dedicat capitolul...un gest foarte dragutz din partea ta!!! <3
    asa in legatura cu capitolul....poi pana la o anumita parte ac capitolului eram ceva de genu: "sunt intr-un univers paralel?" adika de unde atata intelegere intre silvya si eric...era asa dezgustator...inca un capitol de genu si cred ca vomitam...serios vorbind...BLAH!!!se vedea ca nu se potriveau...
    mi-a placut paruiala dintre cotorontik(silvya) si fanele...doamne iubesc scenele cu paruiala!!!se vede ca ii cam lipseste o piulita de la tartacutza....adk soll se descurcase mult mai bine cu fanele...duh!!!
    ah!!!scumpul meu andrew....doamne ce dor imi era de el...a stat el ca papusa la imbracat?!? imi place cum il descrii ca un "pinguin"...mi-l si imaginez:)) si a baut palinca?serios????imi este mila de gatul lui...
    si acum sa ajungem la partea interesanta.3.........2...........1......CUM SI-A PERMIS CURVA AIA SA INCERCE SA O OMOARE PE SOLL????CUM?cine e ea...MAMA OMIDA?!?Nu...rolul e luat de mine...asa ca sa nu o mai faca pe desteapta pe aici....oh doamne...am ajuns sa ma cert cu un personaj:))
    cand a zis ca va incerca sa fie o persoana mai buna si alte bazagonii de genu...eu aveam o fatza de genu "pe cine vrei sa pacalesti???" bitch,please!!!miros minciuna de la o posta distanta...si ei bine dragamea mea,DUHNESTI!
    dar ei bine a aparut cavalerul in armura alba si a salvat-o....si acum in sfarsit,dar in sfarsit si-au rezolvat probleme!vreau si eu 2-3 (sau mai multe) capitole cu fericire...MULTA!unde isi vor rezolva problemele,unde vor inceapa sa redescopere dragostea...momente acum demne poate si un pic de varsta lor...asa cum a zis soll...acum ei sunt adulti!poate si o nunta...un copil!
    ah!!!abia astept continuarea >:D<
    imi vine sa plang cand ma gandesc ca se termina:(( dar stiu ca vei veni cu povesti pe masura...
    te pwp :*
    MAMA OMIDA!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. 1. Esti nebuna.(Nu e o intrebare e o afirmatie)
    E imposibil sa nu rad atunci cand citesc un comentariu de al tau :))
    Ma bucur ca ti-a placut si imi plac visele tale.Sunt foarte...roz :D
    Si eu ma intristez cand ma gandesc ca se apropie de sfarsit mai ales ca odata cu finalul acestui fic intru in zona fantasy
    Multumesc mult pentru parere! :*

    RăspundețiȘtergere