sâmbătă, 24 decembrie 2011

Capitolul 10

Surpriza...e sambata...de fapt e Duminica noaptea fiindca e exact ora 00:39 deci e Craciunul asa ca eu vreau sa va urez:
-Un Craciun Fericit si plin de bucurii!
-Sa primiti cat mai multe cadouri de la mosul!!!
-Sa fiti sanatosi,atat voi cat si familiile voastre!
Deci... Craciun Fericit !!!!

Capitolul 10



Au trecut doua saptamani de la incidentul acela,iar Eric se comporta din ce in ce mai frumos.E un dulce,mereu ne duce pe mine si pe Luana la mall,imi faci complimente si incerca sa isi petreaca cat mai mult timp singur cu mine.
Diseara mergem la club,trebuia sa mergem saptamana trecute insa medicul nu mi-a dat voie asa ca nu a mai mers niciunul.Si cand zic niciunul ma refer la Luana,Eric ,Zack si bineinteles Andrew.Parintii lui Eric si cu bunicii nu au
aflat de acea intamplare nefricita fiindca iesea un mare taraboi.Eu personal am dat totul uitarii si ma bucur ca ne-am schimbat amndoi.Acum stau in fata dressingului si nu stiu ce sa port la iesirea din seara aceasta.Off ce greu e sa te hotarasti...!!!
Dupa 3 ore de ravasit prin dessing  mi-am gasit tinuta  perfecta si pot sa spun cu mana pe inima ca imi venea minunat.Era alcatuita dintr-o rochie alba scurta,cateva accessorii si anume o bratara, a un lantisor si o pereche de cercei,iar la sfarsit mi-am
complectat tinuta cu o pereche de patofi de culoare alba cu toc inalt.In privinta machiajului am ales ceva destul de indrazet,culorile ce il alcatuiau fiind negru si maro inchis,la buze am ales un gloss roz deschis,iar parul l-am indreptata si l-am lasat desfacut.Mi-am dat cu parfumul meu preferat si dupa ce
am aruncat o ultima privire in oglinda mi-am luat telefonul,gentuta plic si am plecat spre camera Luanei.


Am batut la usa si dupa ce am primit permisiunea ca pot intra am pasit in camera acesteia.Am gasit-o in fata oglinzii retusandu-si machiajul,dupa parerea mea nu mai era nevoie fiindca arata superb.Purta o rochie neagra stralucitoare,o pereche de pantofi tot negrii,ogentuta plic de aceeasi culoare,iar la gat avea un colier tot negru.Parul il avea facut bucle,iar machiajul continea nuantele negru si maro.

-Buna! am salutat-o cu un zambet urias
-Hey!! Deci ce parere ai?
-Arati minunat!!!
-Merci. Si tu esti superba!!
-Merci. Hai sa coboram jos,probabil baietii sunt aici. Am propus
Fara alte comentarii am iesit din camera sa si am coborat la parter unde i-am gasit pe baieti care erau acompaniati de doua fete.




-Salut!! Aratati superb fetelor! ne complimeta Andrew.
-Multumim! Dar ele cine sunt? a intrebat Luana curioasa
-Iubitele nostre-incepu Andrew-Ea e Alesia,iubita mea.
-Iar ea e Ella,iubita mea-continua Zack.
-Eu sunt Luana,incantata! zise aceasta dand mana cu fiecare in parte,
-Eu sunt Solagee,insa imi puteti spune Soll,incantata!
-Ma bucur sa va cunosc! Spuse Ellea
-De asemenea! Incheie Alesia.
-Eric tu nu zici nimic? L-am intrebat eu
-Pai ce as putea sa zic cand prietenii mei nu mi-au zis ca au iubite.
-Ce vrei frate,suntem impreuna deabia de o saptamana. Zise Zack.
-Adica v-ati cunoscut in acelasi loc toti patru? intreba prietena mea.
-Da,ne-am cunoscut la concertul lui Eric.Spuse Andrew.
-Aaaa sper ca nu sunt fanele mele,adica par destul de calme...pentru moment-Zise Eric pe un ton atat de incet incat deabia l-am auzit.
Cand vorbele lui au ajuns la urechile mele am simtit cum ma pufneste rasul,iar el s-a uitata la mine ridicand o spranceana.
-Normal ca nu sunt fanele tale! Nu-i asa fetelor? Le intreba Andrew.
-Pai... nu suntem fanele tale,insa ne place cum arati,adica uita-te la tine esti mortal!!! Zise Alesia.
-Da arati traznet,dar acum ii avem pe frumosii astia doi asa ca ne-a mai trecut din atractia pentru tine.O complecta Ella.
-Aham...-sopti Eric- Andrew frate,ai grija de ea si tine-o departe de mine!! Ii spoti acestuia.
-La fel si tu Zack,tine-o departe de mine! ii spoti si lui Zack
Imi venea sa rad cand il vedeam atat de preocupat.Saracutul de el vanat de fane la tot pasul,totusi sper ca fetele astea doua sa nu il atace fiindca altfel vor avea de aface cu mine.Am inceput sa tin la Eric asa ca nu le voi permite fanelor innebunite sa il
sifoneze.Gandurile mele marete au fost intrerupte de vocea lui Eric:
-Soll....
-Da.
-Vreau sa iti spun ceva.
-Sigur,hai la bucatarie!
-Nu vreau sa iti spun ceva aici de fata cu toti.
-Ok...
-Soll...in fata prietenilor nostri...vreau sa iti cer sa fi iubita mea-spuse in timp ce lua un trandafir portocaliu de pe canapea.
Ce!!! mi-a cerut sa fiu iubita lui? Doamne ce sa fac? Oare imi doresc asta? Sa accept sau sa il refuz?Aaaa panica.... nu stiu ce sa fac.... Acestea erau doar cateva din intrebarile ce imi strabateau mintea.Mi-am aruncat ochii in jurul meu
si am vazut ca si restul erau la fel de socati ca si mine,probabil nici ei nu se asteptau.Luana parea cea mai fericita,fata ei trecand repede de la uimire la fericire.I-am zambit Luanei,zambet ce mi-a fost returnat de catrea acesta,iar apoi
m-am intors cu fata spre Eric,pe a carui fata se citea o tendinta de ingrijorare si apoi i-am raspuns:
-Eric...-am inceput,dar nu am terminat fiindca:
-Te inteleg,daca nu vrei sa accepti.Dupa cate ti-am facut e si normal sa nu ma vrei si sa ma dispretuiesti,stiu....-insa nu l-am lasat sa termine fiindca m-am aruncat in bratele lui si  l-am sarutata cu toata pasiunea pe care o avem.
A ramas uimit in urma gestului meu apoi mi-a raspuns la sarut adancindu-l.Dupa ce ne-am despartit i-am spus:
-Da Eric vreau sa fiu iubita ta!
Dupa spusele mele in living au rasunat aplauze si am fost surprinsa sa ii vad aplaudand pe bunici,parintii lui Eric,Bogdan iubitul Luanei,sora mea Jessica si parintii mei. Ce cautau ei aici?
-Mama ,tata  ,Jess! -Am strigat eu alergand si luandu-i in brate-Ce cautati aici?
-Pai am auzit ca se face o cerere speciala si am venit si noi sa asistam. Imi raspunse Jess chicotind.
-Ohh surioara ce dor mi-a fost de tine! i-am spus imbratisand-o
Apoi au urmat imbratisari cu Bogdan,parintii mei,parintii lui Eric,bunicii si bineinteles prietenii mei.
-Dar voi de unde stiati ca Eric o sa imi propuna sa fiu iubita lui? Mi-am intrebat parintii?
-Pai crezi ca ti-as fi cerut sa fi iubita mea fara a primi mai intai acordul parintilor tai? ma intreba Eric vanind in spatele meu si luandu-ma in brate.
-Serios? V-a intrebat pe voi mai intai?
-Da scumpo! Ai un iubit extraordinar care s-a gandit ca ar fi frumos sa ne intrebe pe noi mai intai.
-Ce dragut! exclama Luana
-Da foarte!- am admis eu- Si tu de unde sti ca mie imi plac trandafirii portocalii? l-am intrebat.
-De la mine! sari Luana
-Adica tu stiai?
-Nu,mi-a zis ca vrea sa stie care sunt florile tale preferate fiindca vroia sa iti daruiasca ceva cadou si zicea ca nimic nu e mai frumos decat o floare.
-Aaaaa
-Mama,tata,Jess...acum sa va fac cunostinta,fiindca banuiesc ca nu ati apucat sa vorbiti cine stie ce.
-Ai dreptate spumpo! zise tata
-Deci...mama,tata si Jess el este Eric...de acum oficial iubitul meu-am zis zambind- Eric ei sunt mama mea,Elisa...tatal meu,David si sora mea,Jessica
-Incantat! spuse Eric
-Incantata sa te cunosc personal,Eric! Ma bucur ca esti iubitul ficei mele! spuse mama
-Eric,ma bucur sa te cunosc si sper sa ai grija de fetita mea! adauga si tata
-Fiti sigur ca o sa am grija de ea domnule Ionescu.
-Doamne!!! chiar arati superb! Pacat ca esti iubitu sora` mi ca altfel... Zise Jess visatoare in timp ce il sorbea din priviri pe Eric.
Acesta cand o auzi incepu sa rada si ii zise:
-Esti foarte draguta...insa esti cam mica pentru mine Jessica.
-Ahh la naiba....toti ziceti la fel! admise suparata
Cand am auzit-o toti cei prezenti in living am inceput sa radem,iar aceasta ne-a aruncat tuturor o privire plina de furie.
Dupa inca o portie de ras noi am plecat spre club,iar parintii nostri impreuna cu bunica si bineinteles Jess,fiindca nu au lasat-o ai mei sa vina cu noi la club pe motiv ca e prea mica
au ramas acasa pentru a discuta. Acum ne aflam in drum spre club eu fiind in masina cu iubitul meu-Doamne ce bine suna!- Zack in masina sa cu Ella,iar Andrew in masina sa cu Alesia,cei doi avand si insotitori,
pe Luana si Bogdan,deoarece Bogdan nu avea carnet de conducere.
-Hey iubito,la ce te gandesti? ma scoase Eric din gandurile mele.
-Aaa la nimic? Hmmm ce frumos suna cand imi zici iubito! Zicand acestea m-am intins si l-am sarutat
-Stiu...iubito!!! imi zise zambind.
Nici nu stiu cum a trecut timpul fiindca deja ne aflam la club,unde apropo era o agitatie de nedescris.Pentru a evita agitatia si ca vreo fana sa il recunoasca pe Eric, am comnadat o masa la separeu unde era mult mai bine.
Chelnereul a venit sa ne ia comanda,iar prietenii nostrii au propus sa luam sampanie pentru a sarbatorii relatia noastra.Dupa ce chelnereul ne-a adus comanda am tinut un tast pentru relatia nostra,iar apoi am inceput sa vorbim
si sa povestim fel de fel de povesti.
-Hmmm ma scuzati -am zis eu ridicandu-ma- ma duc pana la baie.
-Nu-i nici o problema. -Au spus cei prezenti la masa.
Ce bine ca langa seareu era si o baie astfel nu trebuia sa ma duc in toata agitatia aceea.Am iesit din separeu si m-am indreptat spre baie.Dupa ce am inchis usa dupa mine,m-am dus la oglinda si mi-am scos glossul din geanta
In decurs de un minut mi-am retusat machiajul si cand mi-am bagat la loc in poseta cosmeticele usa de la baie s-a descis rapid si s-a inchis la fel de repede,iar eu m-am trezit ridicata cu posteriorul pe ghiuveta si sarutata cu pasiune.
-Eric?? Ce faci ?? L-am intrebat departandu-mi putin fata de a sa.
-Nu se vede? Ma intreba ironic in timp ce ma saruta din nou.
De aceasta data i-am raspuns la sarut,punand in acesta toata pasiunea ce o simtem. Sarutul nostru devenea din ce in ce mai pasional,iar Eric ma tragea si mai aproape de el,nu ca asta ar fi fost posibil fiindca eram efectiv lipiti unul de altul.
-Te vreau!!!-imi spoti Eric apoi ma musca subtil de lobul urechii.
Auzindu-l mi-am pierdut si ultimul gand rational ce imi amintea ca suntem in toaleta unui club si ca nu era bine ce facem. Am inceput cu maiestrie sa ii desfac nasturii camasii,iar el imi ridica grabit rochia punandu-si apoi mainile pe fesele mele acoperite doar
de o pereche de bikkini.Cand Eric incepuse sa ma sarute pe gat,apoi din ce in ce mai jos un ciocanit in usa ne-a intrerupt:
-Soll,esti bine? intreba Luana ce se afla de partea cealalta a usii.
Auzind-o am sarit de pe ghiuveta,tragandu-mi rochia in jos si aranjand-o.
-Da sunt bine,vin imediat Luana.
-Bine,eu ma intorc la masa,ne vedem acolo.
-Ok...
Dupa ce Luana s-a departata m-am uitat la Eric
-Ar trebui sa fim mai atenti.-am zis
-Da,ai dreptate hai sa ne intoarcem inapoi la masa.
-Ok..
Dupa aceasta convorbire am iesit din baie si ne-am indreptata spre separeu. Cand am intrat toti se holbau la noi.
-Ce nu ati mai vazut vedete? Intreba Eric ridicand o spranceana.
-Ba da! Vedem in fiecare zi in special pe una extrem de egoista! rase Luana.
-Ha ha ha ! Ce sa spun! pufni Eric
-Ce vere? Te simti cumva?
-Nu!!
-Asa ziceam si eu! Apoi alta portie de ras ce venea din partea tuturor ne invalui.
Nu am mai zabovit mult prin club deoarece ne-am hotarat sa plecam acasa.Cand ajunsesem la iesirea din club Andrew a luat-o inainte iesind primul,insa la fel de repede cum a iesit s-a si intors cu o veste bomba:
-Frate afara e plin de paparazii! Cred ca sunt pe putin 20!!!
Ahhh...o sa fie o noapte luna......
*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*


Imi cer scuze pentru greseli,nu l-am corectat fiindca ma intristeaza capitolul deoarece mi se pare extrem de scurt.Cu toate acestea sper sa va placa si sa va lasati parerea.
                                                      
                               *Craciun Fericit!!!*


P.s o melodie superba de craciun:






6 comentarii: