miercuri, 7 decembrie 2011

Capitolul 6

Ei iata in sfarsit capitolul 6. Imi cer scuze ca v-am facut sa asteptati si sper sa ma pot revansa.Capitolul este destul de scurt pentru gustul meu,dar mi se pare prea picant incat nu am rezistat si a trebuit sa il postez.Sper sa va placa si sa nu ramaneti cu sechele :)).
*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Capitolul 6 
                                               
                                                      

              PVL

Asa cum mi-a cerut Soll i-am  dat o provocare  inedita.Stiu ca Soll mi-a zis sa ii dau o provocare careia Eric sa ii spuna ,,NU!”.M-am gandit ca mai incitant decat un sarut sa fie niste vorbe provocatoare si o ,,tentativa” de sarut.Asa ca TADAM!!!.
Am putut sa vad cum Soll a ramas uimita in urma ,,aruncarii bombei”,cat despre Eric,nu am cuvinte sa descriu fata lui.O combinatie intre teama,iritare,furie si  cel mai ciudat …incantare…
Soll s-a aplecat spre el si i-a spotit  la  ureche exact ce cerea si provocarea,apoi s-a pozitionat in fata lui si l-a sarutat pe obraz foarte aproape de buze.M-am uitat curioasa la Eric si am  dat peste ,,statuia “Eric ce avea un zambet tamp pe fata.
-Hei,Romeo 2 de ce zambesti? Am intrebat extrem  de curioasa.
-Aaaa-raspunde varu`meo ca iesit din transa-imi place parfumul lui ,,Barbie”.
Cum i-a zis??? ,, Barbie”.Am simtit ca ma pufneste rasul si nu numai pe mine,Andrew si Zack deja erau intinsi pe spate si radeau in toata puterea cuvantului.Acum serios,nimeni nu i-a mai zis asa lui Soll de foarte mult timp.Primul si singurul care i-a spus asa a fost un coleg din clasa a 2-a.Saracul baiat,cand l-a auzit Soll s-a dus si i-a turnat sticluta cu cerneala in cap.Ma intreb lui Eric ce o sa ii faca…  Dar acum intre noi fie vorba i se cam potriveste porecla lui Soll.Adica arata extrem de bine exact ca o papusa,iar cu parul sau blond si  culoarea ochilor pe care o are arata exact ca Barbie.Vazandu-mi prietena cum incepe sa ii stranga pumnii am stiut ca a deranjat-o asa ca am intervenit:
-Eric!!!! Esti un tantalau! Cum sa ii spui asa ? Am spus in timp ce ii dadeam o palma dupa cap.
-Ce? De ce dai? Vezi ca mama mi-a zis sa nu dau in fete,dar poate fac o exceptie! A tipat el enervat.
-Ce? Ai indrazni sa dai in mine? Nu cred!
     -Vrei sa incercam poate…
Insa nu a apucat sa continue fiindca o palma venita din senin l-a facut sa isi intoarca capul in dreapta.

PVS
Nu mai suportam ,mi-a zis Barbie exact ca nemernicul ala de Andrei.
Luana a sarit sa imi ia apararea dandu-i o palma dupa cap.In schimbul a ceea ce a facut pentru mine Luana a primit o amenintare ce suna cam in genul:,, Vezi ca mama mi-a zis sa nu dau in fete,dar poate fac o exceptie”. Auzind asta nervii mei au scapat de sub control,nimeni nu imi ameninta prietena asa ca fara sa ma mai gandesc i-am ars o palma tantalaului,una pe care sa o tina minte
Imediat ce si-a revenit din socul provocat de lovitura s-a uitam la mine cu o privire ce… ei bine stiti cum se spune,daca privirile ar putea omora eu cred ca as sta acum nu prea comod intr-un cavou.
Inca nu isi luase privirea de la mine,era cea mai urata privire pe care am vazut-o,imi ingheta sangele in vene si ma facea sa o iau la fuga.Toti din jurul nostru stateau nemiscati privindu-ne parca cu frica fata de privirea lui Eric. Nemaireusind sa stau si sa suport privirea aceea ce ma omora incet dar sigur,m-am ridicat si am luat-o la fuga pe scari dupa care am intrat repede in camera mea trantind usa.

PVE
M-am enervate atat de tare din cauza palmei primate de la vara`mea incat fata mea cea,,buna” a inceput  incet-incet sa isi reinte in drepturile pe care le avea o data  extrem de des.Am incepu sa o amenint pe Luana care mi-a raspuns  ca nu crede nimic din amenintarile mele,iar cand eram pe punctual de ai spune ca se insala amarnic  capul meu  a zburat in partea drepta in urma unei lovituri pe care am primit-o de la cineva. Auuu!  Ce palma grea! Dupa ce mi-am revenit din socul loviturii deoarece fusesem luat prin surprindere mi-am indreptat  privirea spre singura persoana care putea face asta, Solagee ,sau mai nou ,,Barbie”.
I-am aruncat cea mai urata privire pe care o aveam,privirea care dupa cum spuneau prietenii mei iti ingheta  sangele in vene. A stat  si m-a privit  cateva minute cu frica si spaima apoi s-a ridicat si a luat-o la fuga  pe scari si pot sa jur ca am auzit o usa trantindu-se sus,probabil cea de la camera sa.
Fara sa stau pe ganduri m-am ridicat si am hotarat sa ma duc dupa ea pentru a o face sa plateasca.In acel moment mintea mea nu mai gandea logic ,tot ce simtem era furie si ura pentru acea persoana care a indraznit sa ma loveasca.NIMENI,dar absolute  nimeni nu ma lovise in toata viata mea cu atat mai putin o fata.
-Luana,care e camera ei? Am tipat
-Eric,cred ca ar fi mai bine sa te linistesti. Incerca sa ma induplece aceasta.
-Am intrebat,care e camera ei Luana!!
-Ultima din capatul holului cea de pe partea stanga.Imi raspunse cu frica.
Am pornit ca vijelia pe scari apoi pe hol si odata ajuns in fata usii am apasat repede clanta si am intrat trantind usa in urma mea mai tare decat Soll.
Aceasta era rezemata de peretele opus patului chiar langa usa.In urma trantitului usii ramasese la fel de ingandurata,iar dupa cateva secunde a ridicat privirea si a inghetat.Inca nu scapasem de privirea aceea ucigatoare asa ca probabil se simtea  extreme de incomod.
Am facut cativa pasi,acum fiind la doar 2 metri de ea,iar apoi am tipat:
-Ce dracu` e cu tine? Ce ti-a venit sa ma lovesti ?-am continuat sa tip facand pasi mici spre ea-
-E prima data cand mi se intampla asa ceva! Am continuat sa tip.
-Cine dracu` te crezi sa ma palmuiesti?-deja simtem cum furia mea creste si mai mult-
Acum eram la o jumatate de metru de ea apoi intr-o fractiune de secunda eram langa ea. Fara sa ma gandesc am lipit-o de perete si mi-am pus mainile de o parte si de alta a capului ei.Fiindca era mai scunda ca mine cu un  cap nu avea nici o sansa sa scape si in plus eram mult  mai puternic.
-Raspunde! Ce crezi ca nu am curaj sa lovesc o fata! Sa sti ca pot sa las dracu politetea si sa o fac! Am spus privind-o furios.
-Eu…aaa…  A spus in timp ce  lasa capul in jos.
Asa ii trbuie sa stie ca nu trebuie sa se puna cu mine. Fara sa arat vreun pic de compasiune  i-am ridicat capul cu doua degete  apoi am sarutat-o.Era un sarut plin de ura pentru ai dovedi ca nu imi pasa,dar avea buzele atat de dulci si moi incat nu ma puteam oprii chiar daca ea nu imi raspundea la sarut.In sfarsit m-am departat din cauza lipsei aerului si am reusit sa o privesc.Avea privirea aceea…ohh Doamne!... ma privea seducator?!Fara da stau pe ganduri am sarutat-o din nou  prinzand-o de talie si tragand-o mai aproape de mine ,de fapt lipind-o de mine.Apoi aceasta a facut un gest care m-a uimit total.Cu o forta  pe care nu stiam ca o are m-a impins de pe ea lipindu-ma de perete exact in locul in care statuse ,dar nu pentru a ma injura,certa sau palmui ci pentru a trece in fata mea si asa infasura mainile in jurul gatului meu.Ne intrerupand sarutul a incepu sa imi desfaca nasturii de la camasa unul cate unul,iar eu i-am dat la o parte una din bratelele maieului si am inceput  sa o sarut pe gat apoi tot mai jos intrerupand astfel sarutul de mai devreme.In nici un minut camasa mea era la podea,iar noi ne sarutam ca nebunii mergend incet incet spre pat.Cand am simtit cu piciorul marginea patului am cazut pe acesta cu ea peste mine,iar apoi a facut un alt gest care m-a  lasat mut.A interupt sarutul,dar nu pentru lipsa aerului ci pentru  asi apropia gura de urechea mea si ami sopti:
-Sa ti minte un lucru:,,Sunt mai puternica decat crezi si mai a dracu decat iti poti imagina!” Apoi s-a ridicat de pe mine si a plecat lasandu-ma acolo intins pe patul ei si pe deasupra jumatate dezbracat.Ahh si ce chef aveam de ….. GATA ERIC! Incearca sa gandesti logic! mi-am spus. Fara sa mai zabovesc m-am ridicat,mi-am luat camasa si am iesit pe hol unde am ramas sa ma gandesc la cele intamplate.

PVS
Am intrat ca o vijelie in camera mea si am trantit usa dupa mine apoi m-am rezemat de peretele de langa usa si m-am gandit  la cat de grave erau faptele mele  fiindca din in privirea lui Eric pareau destul de grave.Gandurile mi-au fost intrerupte de usa camerei mele care a fost trantita mult mai tare decat am facut-o eu.Mi-am ridicat privirea cu teama si am intalnit din nou acei ochi negri  care ma inghetau.A stat si m-a privit putin apoi a facut cativa pasi ajungand acum la doar 2 metri in fata mea.Apoi a rabufnit si a inceput sa tipe si sa ma intrebe ce e cu mine,de ce l-am lovit,ca e prima data cand il palmuieste cineva(ei bine toate au un inceput),iar dupa ce a terminat repriza de ,,de ce?” s-a apropiat mult mai tare de mine si m-a lipit de perete punadu-si mainile de o parte si de alta a capului meu. In minutul urmator se rastea la mine sa ii raspund la intrebari si ma ameninta ca poate oricand sa lase politetea la o parte pentru a lovi o fata.Atunci am inghetat mai mult decat eram,frica punand stapanire pe mine si intrebandu-ma daca o sa fie capabil sa ma loveasca.Da! imi era frica de el fiindca acesta nu era Eric de la Mall sau Eric de la concert era un Eric total diferit ce te-ar fi putut ucide in clipa aceea.
-Eu…aaaa….-Atat am reusit sa spun iar apoi am lasat capul  in jos.
Asteptand sa primesc o palma de la el,am fost surprinsa cand doua degete mi-au ridicat barbia apoi fulgerator  buzele lui le-au acoperit pe ale mele.Sarutul nu era unul din iubire sau  pasiune ci unul din ura exact ca cele pe care i le dadeam eu fostului meu iubit asa ca am ramas ca o statuie. Din lipsa aerului Eric s-a departat de mine ,iar apoi m-a privit si…BINGO!...avea o sclipire in privire,ei acum e momentul Soll -mi-am zis- arata-I nataraului de ce esti in stare.Fara sa ma gandesc de doua ori l-am privit seducator,iar el m-a sarutat din nou,de data aceasta fiind un sarut extrem de pasional si bineinteles ca eu i-am raspuns pe masura.Dupa ce am realizat ca una din mainile lui era in jurul taliei mele l-am impins de pe mine si l-am lipit de perete trecand eu in fata lui si infasurandu-mi mainile in jurul gatului sau.Sarutandu-l am inceput sa ii desfac nasturii de la camasa unul cate unul pentru a trage de timp si pentru a  marii pasiunea,dar el a facut ceva ce m-a facut sa imi pierd mintile pentru cateva momente.Mi-a dat la o parte una dintre bratelele maieului si a incepu sa ma sarute pasional pe gat apoi din ce in ce mai jos.Reusind sa imi mai revin in simtiri l-am sarutat din nou in timp ce camasa lui ajungea pe podea,apoi ne-am indreptat inca sarutandu-ne spre pat.Ajunsi la marginea patului el a cazut pe acesta,iar eu peste el.Simtind ca lucrurile scapa de sub control si ca pasiunea incepe sa ma orbeasca m-am desprins din acel sarut minunat si mi-am dus gura aproape de urechea lui soptindu-i:
- Sa ti minte un lucru:,,Sunt mai puternica decat crezi si mai a dracu decat iti poti imagina!”Apoi m-am ridicat de pe el ,m-am aranjat putin si am iesit din camera lasandu-l acolo.Ahh ce minunat era…si arata asa de bine fara camasa incat…GATA SOLAGEE! Gandeste logic!
Coborand in living m-am asezat pe canapea langa Luana care acum se uita la un film impreuna cu Andrew si Zack.
-Soll! Esti bine? Intreba Luana ingrijorata.
-Da,sunt bine.De ce nu as fi ?
-Ei bine… nu mai conteaza .Important este ca esti ok.
-Eric unde e? Intreba Zack
-Avea nevoie la baie,asa ca a ramas sus. Am mintit.
-Aham…
Dupa nici 5 minute in living si-a facut aparitia Eric,despre care pot spune ca arata ,,Ca dracu`”.
Avea parul ciufulit-ceea ce il facea sa para foarte sexy GATA! CONSTIINT-O TACI!-camasa scoasa din pantaloni si un mic cadou de la mine.O urma de ruj pe camasa.Ei ce sa fac daca imi place sa las cadouri.
S-a asezat langa Andrew inca fixandu-ma cu privirea,insa ,,holbatul lui la mine a fost interupt de vocea lui Andrew sau mai exact de tipatul lui  Andrew.
-Frate! Ai fost la femei fara mine?
-Ce? Ce ai Andrew? Arat asa fiindca am fost foarte nervos si nu stiam ce sa mai fac ca sa scap de nervi asa ca iata rezultatul.A incercat Eric sa explice felul in care arata.Oooo buna minciuna -mi-am zis-
-Da cum sa nu si eu sunt ciocanitoarea Woody. Raspunse Andrew sarcastic.
-Nu intelegi ca nu am fost la femei !
-Da si cu urmele alea de ruj de pe guleru camasii ce e? Sa nu imi spui ca au aparut singure!
-Nu am fost la femei disperatule si nu stiu ce e cu urmele de ruj!
-Cum zici tu,dar lasa ca te tin eu minte.
Eric s-a dat ochii peste cap apoi s-a uitat la mine ridicand o spranceana de parca mi-ar fi spus,, Tu chiar esti dracu in persoana!” Am chicotit la acea aluzie.
Dupa aceasta intamplare nimeni nu a mai scos nici un sunet,cu totii eram foarte atenti la film.Dupa ce s-a terminat filmul ne-am ridicat de pe canapea eu ajungand nu stiu cum langa Eric si cand ne pregateam sa ne spunem ,,Noapte buna” usa de la intrare s-a deschis  pe ea intrand bunica si bunicul.
-Buna seara copii! Ne-au salutat cei doi.
-Buna seara! Le-am raspuns in cor exact ca la scoala.
-Eric ,plecti?Intreba bunica.
-Da,ne pregateam sa plecam.De ce?
-Avem o surpriza pentru tine! Si in acel moment din spatele bunicilor au aparut doua persoane.O femeie foarte draguta ce avea in jur de 40 si ceva de ani si un barbat care parea putin mai in varsta de cat femeia.
Eric cand i-a vazut a inghetat si pot sa jur ca a murmurat ceva de genu:,,Aoleu am dat de dracu`!”
Femeia a venit spre mine mi-a zambit dupa care l-a imbratisat pe  Eric care  era langa mine si i-a spus:
-Eric,scumpule,ne-a fost tare dor de tine!
Am ramas cu gura cascata.Erau…erau…parintii lui!                                 








*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
 Personaje noi...sper sa va placa! Enjoy!


7 comentarii:

  1. Imi place :x
    Debia astept cap urmator :x
    xoxo Maddie

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne,cat ador ficul tau!!Esti grozava!
    Multa bafta in continuare si abia astept next-ul!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. mama prea tare e povestea o ador!!! nu sunt genul sa citeasca cap lungi dar ce scrii tu e o nebunie!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Pai...avad in vedere ca si eu sunt cam benuna de fel,cred ca de acolo vine si imaginatia :)) Merci mult,ma bucur ca va place si sper ca sambata sa pun urmatorul capitol :) xoxo Laura

    RăspundețiȘtergere
  5. un capitol suuperb :X

    Sper sa-l pui curand pe urmatorul :D

    RăspundețiȘtergere
  6. hey scuze pt com :)) voiam sa-l las la capitolul 44 dar eram atat de entuziasmata ca l-ai pus incat am incurcat paginile

    RăspundețiȘtergere