sâmbătă, 10 decembrie 2011

Capitolul 7

Hey,e sambata deci e ziua de postat un nou capitol.Vreau sa va spun ca acest capitol e destul de interesant dupa mine si imi cer scuze de acum pentru eventualele greseli.Specialitatea mea in greseli este pusul literelor e.Am un tic cu ele nu stiu, dar in loc de extrem scriu extreme si la alte cuvinte la fel.Sarind peste greseli sper sa va placa capitolul si daca nu cer prea mult sa va lasati parerea fie ca e buna fie ca e rea. Enjoy!

Capitolul 7



PVE

Cand mi-am vazut parintii intrand in living am simtit cum pamantul imi fuge de sub picioare.Doamne! De ce eu? De ce i-ai trimis pe capul meu? Acestea erau intrebarile care imi treceau prin minte cu o viteza uluitoare. Nu ma intelegeti gresit imi iubesc parintii foarte mult,dar cand vine vorba sa stea in preajma mea sau mai rau sa locuim impreuna pot deveni  extrem de enerventi.Cele mai enervante lucruri la ei sunt intrebarile stupide de genul ,,Eric scumpule ai dus hainele jos la spalatorie?  sau ,,Eric  te-ai spalat pe dinti azi dimineata?,iar al doilea cel mai enervant lucru  este obsesia  lor de a organiza lucrurile perfect.
Revenind  la locul ,,impactului”….mama ma privea cu multa iubire in timp ce tata mai avea putin si sarea pe mine…oare acum ce am mai facut?.  Plecand de langa,,omul de fier” mama s-a indreptat spre mine si inainte sa ma imbratiseze a facut ceva,i-a zambit lui Soll,care era langa mine.Helooo!!! sa  imi dea careva o palma,mama tocmai i-a zambit lui Soll.Asta da eveniment,mama nu prea zambeste,iar in ceea ce priveste fetele care se afla ,,in preajma mea” e foarte stricta.Ultima data cand s-a intalnit cu una din ,,fetele mele” a aruncat-o afara.Ei bine…a avut si ea dreptatea ei.Pe acea fata a gasit-o hoinarind in lenjerie intima prin bucatarie dupa ce petrecuse o noapte cu mine, si culmea culmilor mai era si nesimtita ,se pare ca o luase la misto` pe mama. Dupa intalnirea aceea ,,fabuloasa” a urmat un scandal monstru si cand zic monstru nu glumesc de loc.
Reusind sa alung aceste ganduri m-am trezit imbratisat de mama care imi spunea ca i-a fost dor de mine,apoi a urmat tata care mai intai i-a zambit lui Soll,iar apoi m-a imbratisat spunandu-mi acelasi lucru ca si mama.Dupa alte cateva imbratisari ne-am asezat pe canapea.
-Haideti sa facem si prezentarile! A propus bunica dupa ce toti eram in living.
-Vanessa, Aron ea este nepoata mea Luana si prietena ei Solagee,pe care o consideram tot nepoata noastra. Solagee ,Luana,ei sunt Vanessa si Aron Pierce,parintii lui Eric. Spuse bunica.
-Incantata!,rosti mama dand mana mai intai cu Soll ,iar apoi cu Luana.
-Incantat sa va cunosc!,spuse tata.In sfarsit pot sa imi cunosc nepoata,continua zambind si bineinteles si pe cea de-a doua  nepoata a mea
-Incantata!.Le raspunse vocea Luanei
-Ma bucur sa va cunosc! Completa vocea lui Soll.
Bine,acum pot sa jur ca am vazut o sclipire in ochii mamei cand a dat mana cu ea,iar tata se pare ca o place deja.Stiu ca vorbesc despre Soll si parintii mei la intr-un mod straniu,dar e ciudat.Nimeni,absolut  nimeni nu a intrat in gratiile parintilor mei  atat de repede.
-Noi trebuie sa  mergem sa ne odihnim.Ma bucur  ca v-am cunoscut fetelor.Spuse mama  zambind.
-Eric?Sper ca nu ai vandalizat casa in lipsa noastra! Adauga tata serios.
-Eu? Cum sa fac asa ceva?
-Bine,mama,tata,noi plecam.Noapte buna! Adauga mama apoi  il lua pe tata de cot si pornira spre iesire.
-Noapte buna ! sper sa aveti un somn cat mai placut. Le urara bunicii in cor.
-Scumpule,vi?
-Da mama!
-Noapte buna! Bunicule,bunico.
-Noapte buna,dragule!
-Noapte buna,Luana!
-Noapte buna,vere! Noroc! Continua razand.
-O sa am nevoie-am ras la randul meu-
-Noapte buna,diavolit-o!i-am  spus mai mult ca un soptit.
-Noapte buna,Eric! Ooo si sterge urmele de ruj de pe camasa,poate zic parintii tai ca ai fost prin vreun bordel.
M-am strambat la acest sfat apoi am disparut pe usa  in urma parintilor mei.
Ajungand acasa am primit cea mai rea veste.Andrew si Zack se mutau de maine,fiindca nu vroiau sa doarma pe ,,teren minat”.Ii inteleg,dar mutarea lor avea si o parte buna.Isi inchiriasera o casa in apropiere deci o sa ne viziteze zilnic.Dupa ce am terminat de vorbit cu baietii am urcat in camera mea,mi-am  pus pijamalele si am adormit cu gandul la cele intamplate in aceasta seara.

PVS
Trrr!Trrr!Trr!
-Taci!
Trrr!Trrr!Trrr!
-Am zis sa taci! Am tipat punandu-mi perna in cap,dar ce sa vezi.Surpriza!
Trrrr!Trrr!Trrrr!
-Ceas idiot! Nu vezi ca incerc sa dorm? Si ca drept raspuns la aceasta intrebare am primit…ce credeti? Exact! Trrr!Trrr!Trrr!
Dandu-mi perna jos din cam,m-am uitat la ceas si i-am spus:
-Tu alta treaba nu ai? La aceasta intrebare mi-a raspuns constiinta mea cu :Bineinteles ca nu are,e un ceas desteapt-o! Ai si tu dreptate sa sti…. ,,Eu mereu am dreptate!”-,,Bine,bine ,gata taci!” Doamne! Am ajuns sa vorbesc cu propria constiinta.
Trrr!Trrr!Trr!
-Ahhh! Si speram ca ai uitat sa suni! M-am  ridicat din pat,la-m oprit pe ,,Chucy” si am plecat spre baie.
Din baie am iesit dupa o jumatate de ora,invelita intr-un prosop.M-am indreptat spre dressing cand ceva mi-a atras atentia. Fereastra camerei mele se afla la acelasi nivel cu o fereastra de la casa vecina.Si ce credeti?...Fereastra casei vecine era cea de la camera lui Eric care statea si se holba la mine.Ce dracu`? De ce se holbeaza ala? Si din nou a intervenit constiinta mea care parea mai energica decat oricand,,Intelo,porti un prosop care deabia te acopera! Ce vrei sa puna mana la ochi?”. Multumindu-i constiintei,i-am aratat obsedatului din vecini degetul din mijloc apoi am tras draperiile si m-am indreptat din nou  spre  dressing pentru ami alege tinuta.
M-am hotarat destul de greu in privinta tinutei ,dar l-a sfarsit am fost foarte multumita de rezultat.
  

Odata imbracata m-am indreptat spre camera Luanei si aici Surpriza! Nici urma de Luana.Ganditoare am coborat la parter,iar la bucatarie am gasit aproape toata ,,familia” reunita,luand micul-de-jun.
-Buna dimineata! I-am salutat in timp ce ma asezam la masa langa Luana.
-Neatza! Imi raspunse Luana bucuroasa.
-Buna,scumpo! Ma saluta si bunica.
-Buna dimineata Soll-spuse mama lui Eric zambindu-mi-Aaaa…sper ca pot sa iti zic Soll…-Continua tot ea-
-Sigur,nu e nici o problema.
-Buna dimineata  Solagee! Ma salut si tatal lui Eric.Sau ar trebui sa spun ,,Buna dimineata  Soare”.Sti imi place numele tau foarte mult,parca exprima bucurie.
-Multumesc-Am spus  simtind cum ma inrosesc.
-Eric,scumpule tu nu o saluti pe Soll! Il mustra mama acestuia.
-Ohh ba da,mai ales dupa ,,intalnirea de la distanta” pe care am avut-o cu ea azi dimineata.Raspunse insuportabilul sarcastic.
-Ce intalnire de la distanta? Intreba Luana curioasa,insa nu numai ea era curioasa ci si toata persoanele prezente la masa care acum se uitau la noi.
-Aaaaa… -Am incepu eu- Am remarcat in dimineata asta ca fereastra camerei mele se afla la acelasi nivel cu fereastra camerei lui Eric.Si azi dimineata ne-am salutat de la fereastra.-Am mintit eu…ei nu era totul o minciuna,dar cum ar suna daca as spune adevarul gol-golut:,,Stiti in dimineata asta am iesit de la baie invelita intr-un prosop si cand ma duceam spre dressing,l-am observant pe Eric holbandu-se la mine de la fereastra casei vecine,iar eu i-am aratat degetul din mijloc apoi am tras draperiile ca sa nu se mai holbeze.” Neaaa,am iesi amdoi in pierdere eu ca i-am arata un semn urat,iar el ca se holba ca nesimtitu` la mine.STAI! de cand imi pasa mie de el? ,,De cand erati aproape de pasul cel mare seara trecuta.” Ohh trebuia sa te bagi si tu!
-Aaaa ce romantic! Imi intrerupse Luana gandurile.
-Da foarte romantic.Ii dadu dreptate mama lui Eric.
Eu auzindu-le am simtit cum intru in pamant si fara sa vreau mi-am aruncat privirea la Eric care avea o fata de parca ar zice ,,M-a mancat undeva sa aduc vorba despre asta”. Vazandu-l mi-a venit sa rad asa ca i-am aruncat o privire de genul ,,Bingo! Ai gandit si tu o data bine”.
-Pe mine ma scuzati,insa trebuie sa ma duca pana la Mall. Rosti Eric in timp ce se ridica.
Ohhh nu! Baiatul asta o sa o incurce de la mine.De ce dracu’ a zis cuvantul Mall.Si incepe spectacolul in  3…2…1… si actiune!
-Mall! Ai zis Mall! Sari Luana de pe scaun.
-Daa…de ce ? Intreba cu teama Eric.
-Vin si eu!
-Luana ai uitat ca astazi avem treaba,nu poti pleca!Ii strica bucuria bunica.
Ieii!!! Ce bine,daca vroia sa se duca la Mall sigur ma lua si pe mine.Nu ca nu imi place la Mall e cel mai minunat loc din lume,insa sa  il suport din nou pe Casanova ,mai bine ma abtin.
-Bine,bunico! Soll te duci la Mall cu Eric in locul meu.
-CE??
-Niciun ce!Te duci la Mall si imi cumperi si mie ceva.Tu esti singura care stie marimile si gusturile mele la haine asa ca …
-Ohh bine! M-am dat batuta.
Dupa aceasta discutie am plecat spre iesire impreuna cu Eric.De ce e viata atat de cruda? Am mers apoi spre masina sa eu urcand in locul pasagerului,iar el bineinteles la volan.
Dupa nici cinci minute eram pe autostrada,iar Eric era mai atent la picioarele mele decat la drum.De ce mi-am ales o fusta atat de scurta? Aceasta era intrebarea care imi umplea intreaga minte.
-Hey ,Casanova,fi atent la drum si nu te mai holba la carci mei!
-De ce ti-ai luat o fusta atat de scurta? Daca vroiai sa nu ma mai holbez puteai si tu sa porti pantaloni sau o fusta mai lunga.
-Desteptu-le,habar nu aveam ca urma sa merg cu tine la mall!
-Ei,atunci norocul e de partea mea! Apropo frumoase picioare si fusta iti vine de minune.Insa pantalonii aia de aseara ahh…
-Da,pe bune?-fac eu pe proasta-Si tu aratai superb aseara dupa ce ai coborat din camera mea,parca te lovise o tornada.
-Pai ma lovise o tornada.Tornada Barbie .
-Nu imi mai zice asa! Ma scoti din minti!
-Ha! Stiam eu ca te fac sa iti pierzi mintile!
-Nu la asta ma refeream prostule!
-Ahh , ce-mi place cand te enervezi,devi atat de…sexy.
-Esti un idiot! Am spus  mutandu-mi privirea spre geam.
-Si tu esti o papusa sexy …cand te vad….
-Du-te dracu`! I-am zis pe romaneste stiind ca nu v-a intelege.
-Sa sti ca pe asta am inteles-o si eu! Raspunse mandru.
- Bine ca ai inteles!
In minutele ce au trecut nu ne-am mai zis nici un cuvant si asa am ajuns si la mall.Dupa ce a parcat am coborat din masina si ne-am indreptat spre intrarea in mall.Odata intrati in mall eu am pornit spre un magazin de lenjerie intima si ce credeti… DA! Eric ma urma. In timp ce ma uitam la un model interesand de lenjerie m-am trezit in spatele meu cu Eric care ma lua in brate.
-Ce faci idiotule!
-Shh…fane  innebunite!Daca ma vad cu tine o sa creada ca esti iubita mea si ma vor lasa in pace. Mi-a soptit aratand cu frica spre doua fete ce ne priveau.
-Ce ar fi sa le strig acum si sa le spun ca oferi saruturi gratis? Si cel mai important sa le spun  ca eu nu sunt iubita ta!
-Esti nebuna! Taci din gura sauu...
-Sau ce? L-am intrebat privindu-l provocator.
-Ce s-a intamplat aseara a fost nimic,iti arat eu de acum incolo
-Nu imi e frica de tine Eric!
-Aseara nu pareai atat de increzatoare.
-Poate…si la ce ti-a folosit ca m-ai speriat putin? Nu cumva tot eu te-am lasat balta in patul meu si pe deasupra mai erai si jumatate dezbracat?
-A fost un moment de slabiciune!
-Da... cum sa nu.Si zicand acestea l-am impins in cabina de proba si am incepu sa il sarut pe gat.L-am simtit cum tremura sub atingerea mea si atunci am zambit soptindu-i: ,,Acum e tot un moment de slabiciune?”
Auzind spusele mele s-a cripsat si cand am vrut sa il mai innebunesc putin m-am trezit lipita de oglinda,sarutata  cu pasiune de Eric si colac peste pupaza aveam picioarele in jurul taliei sale si mainile in parul lui. Daca ne vedea cineva in acea ipostaza credea ca suntem obsedati sexual.
In lipsa aerului  ne-am departat,iar eu am coborat cu picioarele pe pamant.
-Acum ce mai ai de zis? La tine ce a fost mai devreme?m-a intrebat.
-A fost…nimic!- Am spus triumfatoare-Daca imi amintesc bine tu m-ai lipit de oglinda tot tu m-ai ridicat in asa fel in cat sa am picioarele in jurul taliei tale…asa ca…
-Aaaa da si mainile in parul meu tot eu ti le-am pus?
Nu am mai zis nimic,ce-i drept avea dreptate.Ceea ce facusem era o greseala enorma.Trebuie sa las pasiunea si sa imi vad de planul meu.
Vazand ca nu mai spun nimic am iesit din cabina de proba,dar nu inainte de a ne aranja putin fiindca daca ne vedea cineva zicea ca facusem alte,,chestii” acolo. Iesind din magazin  am mai colindat o vreme mall-ul pentru hainlele Luanei apoi ne-am indreptat spre masina si in final spre casa.
In masina,normal ca nu ne-am putut abtine si am inceput  un nou meci de lupte.De data aceasta motivul fiind ca nu i-am luat Luanei nici o poseta.Despre cele intamplate in cabina de proba nu am mai adus vorba deoarece ambii ne simteam vinovati.Pierduta in ganduri nici nu am observant ca am ajuns acasa,dar noroc cu idiotul de Eric care s-a gandit ca cel mai bun mod de a ma readuce in prezent ar fi sa isi plimbe mana pe piciorul meu.
-Ce dracu` faci? Am spus nervoasa.
-Aaa nimic-zise retragandu-si mana si zambind ca si cum ar fi castigat ceva-
-Iti arat eu nimic! Si atunci  i-am dat o palma de cea mai mare frumusete.Nu la fel de spectaculoasa ca cea de seara trecuta,insa  era  destul de artistica.Apoi am luat cumparaturile de  pe bancheta din spate si am iesit in viteza din masina trantind usa cat de tare am putut.
Dupa ce am intrat in casa m-am m-am dus direct in camera Luanei pentru ai povesti tot ce se intamplase in aceasta zi ORIBILA.Prietena mea a ascultat cu atentie,iar la sfarsit a rabufnit:
-Nu pot sa cred! Sa va sarutati pasional in cabina de proba a unui magazine de lenjerie intima! Ce romantic!
-Luana,nu-I nimic romantic!A fost doar o proba sa vad pana unde poate merge Eric.
-Da si vrei sa spui ca tie nu ti-a placut?M-a privit cu o spranceana ridicata,
-Pai…
-E clar! Ti-a placut! Si sa nu aud comentarii de genul ,,Nu nu-I adevarat”! Clar!
-Dar…
-Nici un dar!
-Off fie,poate ca mi-a placut …putin!
-Si cum saruta varu`meo?
-Ahhh… de ai sti! Am spus visatoare.
-Imi si imaginez… Spuse Luana facand pe visatoarea.
-Nu mai fa fata aia! I-am zis  razand,facea o figura foarte amuzanta.
-Si zici ca l-ai palmuit?
-Da!
-De ce?
-Tu nu ai fost atenta la ce am zis eu?
-Mmmm nu prea ma gandeam inca la sarutul din cabina de proba…
-L-am palmuit fiindca e un nesimtit.Isi plimba mana pe piciorul meu ajungand extrem  de aproape de margine fustei. Ma mir ca nu a indraznit sa mearga mai departe si  dincolo de marginea ei.
-Aici sunt de acord cu tine.Vezi tu Eric are monetele lui din cate am observant eu.
-Sa aiba,mie nu imi pasa! Oricum nu aveam o parere prea  buna despre el,dar acum chiar il detest!
-Nu te mai enerva din cauza lui si hai sa dormim! Dormi cu mine?
-Normal,nu vreau sa ma trezesc privita iar de obsedatu` ala.
-Apropo ce s-a intamplat cu ,,Intalnirea de la distanta”?
-Aaa… Azi-dimineata am iesit de la baie invelita intr-un prosop si cand ma indreptam spre dressing mi-am aruncat privirea la fereastra si l-am vazut pe Eric holbandu-se la mine de la fereastra casei vecine asa ca m-am dus la fereastra i-am aratat degetul din mijloc ,iar apoi am tras draperiile.
-Ce scena! Rase Luana.
-Da! Ma intreb ce fata o fi facut.
-Si eu.
-Hai sa dormim!am propus
-Ok,iti dau nsite pijamale de la mine?
-Da,merci Luana esti cea mai buna prietena din lume!
-Stiu! Mi-a zis imbratisandu-ma.Apoi mi-a adus niste pijamele si dupa ce m-am schimbat ne-am bagat in pat amandoua.
-Noapte buna! Mi-a spus.
-Noapte buna! Apoi am stins lumina si ne-am cufundat intr-un somn profund.
 *~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Iata si capitolul,deci o parere?

16 comentarii:

  1. una foarte buna...:D...super...:)...abia astept si urmatorul capitol...:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Superb!Abia astept nrxt-ul!
    Multa bafta in continuare
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. Magnific:x
    asta e povestea mea preferata:x

    RăspundețiȘtergere
  4. :) Ma bucur ca iti place! :* si merci fiindca iti rezervi din timpul tau pentru a citit nebuniile mele :)) :*:X

    RăspundețiȘtergere
  5. Parerile sunt impartite...

    Dar eu cred ca este una dintre cele mai bune povesti pe care am citit'o...

    si pe langa altele este foarte amuzanta..."si drept raspuns trrrr...":))

    Esti geniala ...si sper sa ne postezi si restu cat mai repede...de acum incolo o sa'ti las la toate coment...
    pana acum nu am putut ca nu am avut blog...

    eu te urmaresc de mai mult timp..sper sa ma revansez cu comenturile...


    TE PUP...


    ~A

    RăspundețiȘtergere
  6. Iti multumesc foarte mult.Si tu ai un blog minunat si o poveste care merita citita.De obicei eu postez sambata,fiindca nu prea am timp,majoritatea fiind ocupat de scoala.Inca o data,multumesc si ma bucur ca iti place. x.o.x.o Laura

    RăspundețiȘtergere
  7. Cand vine next'u ??? :((

    k azi ii sambata

    XOXO

    ~A

    RăspundețiȘtergere
  8. Pai trebuie sa il postez in seara asta..dar am o problema.Aseara cand am vrut sa ma apuc de scris nu mai mergea microsoft word si trebuie sa il descarc din nou.Sper sa pot sa scriu azi capitolul 8 si sa il postez diseara :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Si eu sper sa poti!Iti tin pumni!
    App,imi dai si mie id-ul tau?Doar daca vrei,desigur.
    Iti urez multa bafta si sper sa ne incanti curand cu capitolul 8
    Pupici dulci

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu am gasit Microsoft Word insa nimic nu ma oprese te mine asa ca il scriu in alt program.O sa postez in seara asta...si acum probabil o sa ziceti,, Asta e nebuna? E deja seara!" Ei bine raspuns : Nebuna sunt,dar eu postez sambata seara destul de tarziu.
    In ceaa ce priveste id-ul il pot lua toate fetele care sunt interesate,iar id este : laura.lora35@yahoo.com.
    X.o.x.o Laura

    RăspundețiȘtergere
  11. Heii Laura !!
    Cand mai postezi?
    Deja de duminica
    Vrem toti cap urmator
    xoxo Maddie

    RăspundețiȘtergere