joi, 15 martie 2012

Because...

Dragele mele cititoare,nu stiu exact de ce scriu aceasta postare,dar mereu am vrut sa stiu ce parere aveti despre personajele ficului "Words are not Enough". Deci,daca puteti as vrea sa imi lasai o parere. O parere despre fiecare personaj in parte,ce va place si ce nu va place la el si de ce nu care este personajul vostru preferat(desi banuiesc care este ).
Astept parerile voastre :*

9 comentarii:

  1. Imi place idea ta.Asa sti ce credem despre ficul tau.
    SOLL:Draguta si putin rea.(asa sunt fetele)Nu ti-am mai spus asta dar eu o numesc "Legionara inimilor frante" pentru ca se razbuna pe baietii care se gandesc doar cum sa agate mai multe fete.Fac si eu ca ala de pe facebook:Me gusta:)).Ma bucur ca in sfarsit s-a indragostit de cineva pentru ca la inceput ma gandeam ca e un robot fara sentimente :)).
    ERIC:Nu imi place de el acum si iti spun sincer il urasc dar sunt sigura ca va regreta ceea ce i-a facut lui soll.Se vede ca o iubeste si asta e ceea ce imi place cel mai mult la el.E un prieten bun,putin temperamental ce-i drept,dar tot un prieten bun.Imi placea mult la inceput cand se tot dadea pe langa soll iar ea nu-l suporta.
    Luana:Dinozaurul Puff...cum sa nu imi placa!Doar sti fantaziile mele cu ea si andrew.Mi se pare putin sarita de pe fix dar de asta imi place asa mult.Se vede ca tine la soll ca la o sora(asta ma face sa imi amintesc de noi doua).Cel mai mult imi place ca e cu andrew:X:X:X:X:X!Sper sa nu aiba probleme cu el pentru ca fac o pereche minunata si prin asta ma refer la faptul ca fac o pereche de nebuni.
    ANDREW:Andrew e,asa cum ai spus si tu,andrew.Vorbesc serios cand iti spun ca numai gandindu-ma la numele lui ma apuca rasul.
    Mie mi se pare ca are o frezura putin emo dar tu il faci sa para orice mai putin asta.Serios!Andrew e amuzant dar tu esti andrew si toate personajele din fic.Tu il faci sa para asa amuzant!De unde iti vin toate ideile astea?Are vreo legatura su faptul ca ai stat prea mult cu fratii Buluc?:))Andrew e preferatul meu dar cred ca tu stiai asta deja.Pacat ca e doar un personaj:((.
    ZACK:mi se pare mai calm de cat mi-l imaginam eu.Inainte sa apara baietii am crezut ca andrew o sa fie ca zack iar zack ca andrew.Ciudat,nu?:))Imi place zack chiar daca nu imi place zack efron.Mi se pare ca e ca genul de tip care nu se baga in probleme doar savureaza de la distanta belelele celorlalti.(fratemeo):))
    ALI:nu stiu multe despre ea dar mi se pare simpatica:).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Zack e frateto :)):)):))=))=))=)) Mor,mor :)) Dar aici si si putina dreptate,mi-l si imaginez pe frateto savurand niste cipsuri,in timp ce tu esti certata de nasa :)) E unic in lume :))
      Ideile mele,cele care i le atribuiesc lui Andrew...nu cred ca au legatura cu fratii Buluc,stiu ca si ei sunt amuzanti(mai ales cand sunt impreuna,e un cosmar =)) ) dar nu prea se leaga de perioada ce am petrecut-o cu ei. Nu stiu...ideile pentru Andrew imi vin pur si simplu..sau o fi de la cola :-? :))
      Mi-au placut parerile tale,chiar ma ajuta oarecum la fic. Stiam ca Andrew e preferatul tau...se observa :))
      Ma bucur ca ai acordat atentie acestei postari si ca ti-ai dedicat timp sa imi satisfaci curiozitatea. Merci! :*:*:* Te-am pupat(pe portofle,daca ai) :))
      :*:*:*

      Ștergere
  2. Despre Soll am o parere chiar foarte buna,admir fetele putin rele,imi place ca desii a trecut prin ...ce a trecut..:|..a avut puterea sa se ridice...si inca priveste spre viitor chiar daca sufletul ei inca este distrus...
    Eric...pfff...problema...:))...este un bunoc...asta e clar..:X...dar comportamentul lui in ultima perioada lasa de dorit...:|...cum am mai spus abia astept sa se intoarca cel de inainte...(adica din perioada cand era cu Soll)...
    Sincer ma intristez foarte tare cand citesc acum capitolele si vad cat poate fi de..."baiat"...jur...ma refer la faza cu fetele...pff...ceea ce ma mai bucura este sa vad ca totusi el face tot ce face pentru ca sufera inca din cauza ei...o iubeste...si asa crede ca poate sa o uite...din nefericire pentru el,tzapa...nu poate nici asa...hmmm...in fine...gata cu el ca ma intristez si acu...;))
    Luana...cea mai cea:X:X...mereu cand o descrii pe ea parca o descrii pe prietena mea cea mai buna.Luana este o scumpa,o prietena adevarata care a fost langa Soll in momentele cele mai grele si care cu siguranta va fi langa ea mereu.Ador relatia ei cu Andrew...sper sa ramana impreuna.
    Andrew...imi place nebunia lui...imi plac glumele lui...si imi placeau tachinarile cu Soll...le adoram.....asaaaa....aaa...da....si acum imi place ca...este mai...matur...parca...
    ....si sincer...ei sunt cam singurii care imi plac si ma intereseaza din ficul tau...
    :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vad o parere buna.... mai ales la Eric :))
      Ma bucur ca ti-ai dedicat timp postarii,si ma bucur tare mult ca iti place ficul,acest lucru mi l-ai aratat mereu. Merci mult,esti o sumpa :*

      Ștergere
    2. :*:*:*....si daca ai putea sa posteeeeeezi mai repedeeeeeee....:D...ce frumos ar fi...:X..:D...:*...pfff...

      Ștergere
    3. asta seara...cred :* Merci!

      Ștergere
  3. scuza-ma de intarziere!!!stiu ca comm-ul meu vine cam tarziu si probabil te-ai gandit ca nu am sa scriu nimic,dar iata-ma!de fapt eu am vazut postarea de cand ai pus-o prima data.dar am mici probleme si chiar atunci nu puteam scrie nimic(nici acum nu sunt mai bine dar....)revenind.
    cu cine sa incepem???
    SOLL-un personaj faorte bine conturat.un personaj atat cu calitati cat si cu defecte.
    e frumoasa,inteligenta,are o voce minunata.ce poti sa vrei mai mult????cu toata ca e cam artagoasa,orgolioasa(asta a fost mai mult la inceput) tot o face sa fie un personaj iubit(aolo...sper sa nu o dau in caracterizare ca la romana:)) )imi pare rau ca a suferit asa mult de pe urma......SOBOLANULUI si VIERMELUI acela de RObert(asta indirect) ca direct a suferit din cauza lui ERIC.poate ca a cazut.a avut acele momente de slabiune.a plans,a suferit,a trait in chinurile amintirilor dar s-a ridicat.a inceput sa treaca cu brio peste aceste obstacole.si asta e de admirat.nu orice poate sa treaca peste un viol. acum daca ai sta sa privesti din alt unghi,poate era mai bine dak ramanea la activitatea ei anterioara,adika sa-si bata joc de baieti(e un cuvant cam dur,stiu...mai bine zis sa-i traga pe sfoara pt ale arata ca nu sunt atat de macho).asta e...s-a lasat intoxicata de dragoste si a gresit.i-a fost frica sa-i spuna lui eric adevarul si iata la ce s-a ajuns.deci soll mie mi se pare un personaj excelent si o iubesc:X
    ERIC-imi place ca te-ai inspirat dupa cantaretul eric-nu sunt o fana prea mare...stiu cam doua melodii...eric e un personaj dominant...la inceput era si nesimtit dar apoi devenise chiar dragutz;era politicos,avea grija de soll,se purta frumos cu toata lumea.unul din defectele lui este ca actioneaza inainte sa gandeasca.nu se gandeste deloc la consecinte.acum a revenit la vechiul ERIC sau poate chiar si mai rau si nu mai nici un gram de respect pt femei.totusi se vede ca sufera...si desi nu vrea sa recunoasca inca o mai iubeste.altfel rana se cicatriza(se pare ca exista cuvantul:))
    inca se mai gandeste la el.si intre iubire si ura e o linie subtire.sper ca totusi va afla adevarul o data.nu pt soll o zic ci pt ca nu vreau sa traiasca in minciuna.plus ca adevarul e pedeapsa potrivita pentru eric.
    LUANA-o fata super de treaba.desi este o maniaca a shopping-ului,este o prietena super de treaba.nu i s-a urcat vaniatea la cap.cand soll a avut nevoie de ea,i-a fost alaturi.prietenia lor e solida si e un lucru foarte bun.nu vezi in fiecare zi asa ceva.desi la inceput se tachinau imi place ca acum e impreuna cu andrew.sper ca luana nu se va schimba..e perfecta asa cum este.
    ZACK si ALI-un cuplu dragutz...nu se baga in prea multe belele...au fost alaturi de personaje si sper ca vor fi si de acum incolo.
    JESSICA SI REMUS-pff ce pot zice...imi pare rau ca am judecat-o gresit pe jessica.si dak stau sa ma gandesc n-a fost vina ei.asta e dak eric e vedeta ce sa-i faci???/trebuia sa-i punem o esarfa la ochi????e bine ca e intr-o relatie cu remus...ce dragutzi sunt impreuna...ii iubesc asa mult:X:X:X:X:x erau tare amuzanti cand jessica era insarcinata.saracu cred ca trebuia sa se culce in fata magazinului...sau atunci cand ea era sa nasca:)) penala faza cu prosopu..sau cand a aflat ca e tata de fetitza:)) asta arata dragostea lui pentru jessica...pacat ca nu mai gasesti baieti ca acestia in viata reala.sper ca micuta Maya sa aiba putin din caracterul lui soll:)):p
    PARINTII LUI ERIC-de treaba cu toate ca acum se uita neputinciosi cum eric se distruge.mi-a placut de mama lui eric.o femeie calma,cu picioarele pe pamant si mai ales foarte dragutza...a sustinut relatia lui eric cu soll.si asta e un licru mare.mai ca iti doresti o soacra ca ea:D
    am uitat pe cineva??????????????/sigur ca nu...acum ultimul dar nu cel din urma...am pastrat ce e mai bun la final.fara alte introduceri:

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cum tocmai la andrew sa nu ma lase sa scriu????revenind(scz ca sunt 2 commuri)
      ANDREW-personajul meu preferat.cum sa nu-l iubesti.unul din cele mai haioase personaje pe care le-am vazut.glumele lui sunt penale,atitudinea lui e una so sweet:X:X:X mai ca l-as vrea eu.de fapt chiar il vreau.mai arata si super bine:p iubeam tachinarile lui cu andrew.a fost minunat momentul cand si-a dat seama ca o iubeste pe luana.asa am aflat pareta lui romantica.si cand au dormit impreuna si s-a trezit si a sta s-o priveasca:X:X:X:X:X:X farsele lui sunt asa amuzante.cu el nu te plictisesti nicioadata.nu vei sti nicioadta ce va spune.desi mananca o gramada:)) nu se ingrasa...oare unde pune mancarea?????inca un lucru de retinut...nnu-l puteti sa se imbrace elegant...la costum si papion...arata ca un pinguin...un pinguin tare dragutz:D ii cam simt lipsa acum cand totul e asa trist.mai ca imi dadeau lacrimile cand eric zicea cum il vedea pe andrew abatut dupa ce vb la telfon cu luana...cum sa-l faci sa sufere???????????/?????????????????????????????????????????????????/cum????????
      se vede ca s-a mai schimbat si el.sper ca nu prea mult.lui nu-o sta bine serios.
      ma bucur ca i-a fost alturi lui eric,desi uneori nu merita.
      ASA.cred ca am terminat.sper ca n-am uitat pe nimeni.
      inca o chestie.,,WORDS ARE NOT ENOUGH"-acum imi cam da de gandit titlul...o sa iti spun ideea pe mess ca altfel mai scriu inca un comm la fel de lung ca asta si deja am cam depasit de mult randurile unui comm normal.
      te pup:-*
      MAMA OMIDA!!!

      Ștergere
    2. Wow!!! Raspund intr-un singur comm pentru ambele lasate de tine.
      Stiam ca Andrew e personajul tau favorit,ai aratat asta de foarte multe ori,dar nu ma deranjeaza. Mmm nu pot comenta prea multe...pererile tale conteaza si lucrurile pe care le gandesti despre personaje sunt unele frumoase.
      Eric...mmm...nu dau prea multe detalii.Tot ce pot zice e ca ficul va fi foarte palpitant in continuare. :)
      Acum trebuie sa inchei ca scriu si la capitolul 26 si poate incurc borcanele :))
      Merci pentru comm-uri si abia astept sa vb pe mess sa vad de ce iti da de gandit numele ficului. :)
      ~Dinozaurul Puff.

      Ștergere