vineri, 30 martie 2012

Capitolul 29

Capitolul 29


PVS.

Am iesit grabita pe usa din spate a cladirii si m-am indreptat spre masina mea care se afla in partea cealalta a parcarii.Sunetul facut de tocurile mele rupea linistea noptii.
Seara asta a fost de-a dreptul oribila. Cum s-au gandit sa ma puna fata in fata cu Eric? Cand l-am atins prima data am avut impulsul de a tipa sa nu ma atinga,iar apoi sa o iau la fuga,insa m-am
oprit si am incercat sa par cat de cat normala.Cred ca mi-a reusit. A fost o lovitura dureroasa cand a cantat melodia aceea si mi-a strigat ,prin intermediul ei,toate cele facute. Bineinteles asa cum si le
imagineaza si si le-a imaginat el. Melodia aceea m-a facut sa vars o lacrima,lucru pe care mi l-am jurat ca nu il voi mai face. Gresala mea...m-am lasat condusa de durere. Ce s-a intamplat dupa aceea a fost...uff.
Cealalta melodie,cea pe care am cantat-o impreuna....alta gresala. Prea multe sentimente puse  de mine la iveala,sentimente pe care el nu le simte. Tot ce am vazut in privirea lui a fost ura si dorinta.
Dansul pe care m-a pus sa il fac a fost un moment de razbunare si prin intermediul lui mi-am dat seama ca Eric ma doreste extrem de mult. Avantaj pentru mine. De acum in colo imi voi cantarii mult mai bine deciziile
si hotararile.
Am ajuns la masina si am vrut sa deschid usa insa am fost oprita de un strigat:
-Solagee!-Mi-am intors capul spre cel care a strigat,era Eric. Am impietrit.
Ignorand strigatul lui si revenindu-mi din soc am deschis usa maisinii apoi am pornit mototul iesind imediat din parcare. Intrand te sosea am apasat pedala acceleratiei pana ce am ajuns la 180km/h. Zburam efectiv cu masina pe
sosea.Daca m-ar vedea Luana cred ca ar tipa cat ar putea de tare. Am zambit,apoi mi-am aruncat privirea in oglinda retrovizoare si am vazut o masina care dupa cate se parea mergea cu aceeasi viteza ca si mine,insa se afla la 50 de metri in spatele meu.
Am apasat si mai tare pedala de acceleratie si am depasit masinile care se aflau in fata mea.  Dupa ce am depasit masinile am redus viteza la 140 km/h,dar cand m-am uitat in oglinda retrovizoare am vazut din nou acea masina. Deci pe mine ma urmareste.
Daca ma gandesc mai bine...,m-am uitat mai atenta...cred ca e Eric. Privirea mi s-a intensificat si...da! Era Eric. Deci ma urmaresti? Lasa ca imediat scap de tine. Piciorul meu a calcat din nou pedala de accelratie si acul kilometrajului a ajuns intr-o secunda la 200km/h.
Imaginile din jur treceau foarte repede pe langa mine,iar colegii mei de trafic cred ca se inchinau cu stanga fiindca ii depasisem pe toti. M-am uitat din nou in oglinda retrovizoare si am vazut ca Eric nu mai era pe urmele mele. Am oftat usurata si am intrat pe o straduta mai retrasa.
Parcand masina am luat o gura de aer. Doamne,ce mai cursa. Cred ca Luana ar fi innebunit daca era cu mine in masina. Am nevoie de aer.Aici ma sufoc. Mi-am luat jacheta de alaturi,o jacheta ce era mai mult un palton fiindca imi ajngea pana la genunchi si era de culoare neagra.
Am iesit din masina si am imbracat-o,fiindca se facuse racoare.Mi-am deschis telefonul si am constat ca nu aveam semnal.
-Ahh,la dracu!-Am exclamat uitandu-ma la telefon.
-Mai,mai mai,cineva e furioasa?-Vorbi o voce amuzata. Am tresarit si intorcandu-ma spre sursa vocii l-am vazut pe Eric rezemat de peretele unei cladiri.
-La dracu din nou!-Am zis intorcandu-ma cu spatele la el.
-Ce cauti in L.A.?-I-am auzit vocea foarte aproape si cand m-am intors fata lui era la aproximativ 30 de centimetri de a mea. Am facut 3 pasi in spate.
-Aici locuiesc,logic.-Am pufnit
-Eu te-am intrebat ce faci in L.A.?
-Eric aici locuiesc,la fel ca si Luana si restul familiei mele.
-De unde si pana unde?
-De acum. M-am mutat aici definitiv mai vrei ceva?
-De ce?
-Hello...sunt Solagee...deci pot zice ca L.A. e locul unde ma simt mai bine...
Isi dadu ochii peste cap,iar eu am zambit.
-Si...de cand esti tu asa de obsedat incat sa ma urmaresti?-Am intrebat amuzata
-Trebuie sa vorbim.
-Pai vorbim,nu vezi? Si haide mai repede ca am treaba.-M-am uitat serioasa
-Da,ce treaba? Intri in tura de noapte.-Zambi batjocoritor. Deci tot curva ma crezi...daca e pe asa sa iti dezvoltam imaginatia.
-Da,intru in tura de noapte. Deci zi ce ai de zis?
-De cand esti in L.A.?
-De  cateva zile.
-De cate zile?
-Esti asa de exasperant. Sti te urasc cand devi atat de posesiv si asa curios....nu iti sta bine.-Mi-am aruncat privirea la telefon sa vad daca revenise semnalul. Se pare ca nu.
-Sentimentul e reciproc.-Pufni.
-Sti, vorbesti azi?Nu am timp sa stau la povesti cu tine. Adica as sta,dar ma plictiseste vorba dupa cum sti. Deci...?
-Vreau sa stiu ce urmaresti in primul rand.
-Nu inteleg ce vrei sa spui...-Mi-am privit unghiile.
-Ooo,ba intelegi.
-Ok...sa nu o mai dam la ocolite. Eu,ce urmaresc? Dar tu? Care te-ai gandit sa impartasesti intregii lumi secrete din fosta noastra relatie!!-Am ridicat tonul enervata
-Ooo...usurel pisicuta.-Rase-Ce te deranjeaza ca am spus ca esti leoaica...lasa ca asa iti faci reclama si iti aduc mai multi clienti.-Continua sa rada
-Clientii mi-i aleg singura,nu am nevoie de ajutorul tau,clar!Asa ca nu mai fa pe bunul samaritean,fiindca dupa cate ai vazut sunt venerata de totii baietii.
Rase...
-Nu de toti.
-Aaa,asa e am uitat ca unul se da mare si tare si spune ca ma uraste,ceea ce nu neg ca e adevarat. Dar spune-mi acum sincer Eric,cate fantezii  ai avut cu mine atunci cand am dansat? Spune!-Am tipat
-Nu neg...esti buna...mereu ai fost. Dar chiar si asa  ma intreb de ce nu te-am parasit imediat dupa ce m-am culcat cu tine... Macar la asta ai fost buna...si asta am urmarit mereu de cand am fost impreuna. Insa daca ma gandesc mai bine...mi-a placut prima data si am zis de ce sa nu o mai facem.
Asta a fost motivul pentru care am ramas langa tine. Si da...creezi multe fantezii...poate prea multe.
Am ramas impietrita...plansul oprindumi-se in gat. Simteam cum suferinta pune stapanire peste mine... Deci asta esti Eric...ai stat cu mine numai din interes. Lacrimi se luptau sa iasa din ochii mei. Nu! Nu vei mai permite sa suferi!Ai facut-o destul! Nu vei lasa suferinta sa te innebuneasca din nou.
Nu o voi face!
-Macar recunosti adevarul!-L-am privit cu ura.
-Mereu sunt sincer,dar sti acum regret ca am ramas impreuna cu tine...
-Ooo,ti-am calcat orgoliul in picioare cand m-am culcat cu Robert...-Am zis ,iar privirea lui s-a scimbat imediat in cea infioratoare.
-Te deranjeaza,adevarul?-Am zis amuzata si apoi cat ai clip m-a apucat de brate si m-a lipit de peretele cladirii.
Am tresarit la contactul spatelui meu cu peretele.Eric era asa aproape...deja imi e frica. Si felul cum se uita la mine...te rog Doamne da-mi putere!
-Te-ai enervat?-Am intrebat amuzata.
-Esti doar o curva...o curva care si-a tras-o cu toti. Nu imi vine sa cred ca am putut sta cu tine atata timp. Tu nu meriti sa stea cineva cu tine nici macar  din interes.-Scuipa privindu-ma furios
-Mmm...curva sunt...nu neg.-Am zambit.-Si daca tot vrei totul pe fata...Robert nu a fost singurul cu care m-am culcat cat timp am fost impreuna.
M-a trantit si mai tare de perete.
-Da Eric,m-ai auzit?Te-am inselat de nenumarate ori...si sti ceva? Nu mi-a pasat.  Ba mai mult chiar mi-a placut.Nici nu sti ce satisfactie aveam....
-Mama curvelor...chiar nu meriti sa se uite cineva la tine.
-Mda...cum spui tu....
-Si acum...ca tot am aflat adevarul. Spune ce urmaresti?
-Eu...nimic.
-Si curva si mincinoasa... Normal ca urmaresti ceva? Nu cred  nimic din ce spui.
-Poate ca urmaresc ceva.-L-am privit in ochi si apoi mi-am plimbat degetul pe pieptul lui.
Mi-a prins mana violent si m-a privit cu si mai multa ura.
-Sti...imi place privirea ta,iti da un aer atat de...sexy.
-Nici nu sti cat te urasc.-Spuse
-Ba cred ca stiu...doar te-am inselat nu...si tu,din cate stiu NU SUPORTI TRADAREA.
M-am cutremurat la amintirea spuselor lui. Dumnezeule,e prea dureros sa fac asta.
-Ti-ai amintit. Ce bine. Trebuia sa sti asta si acum 3 ani.-Zise pe un ton entuziasmat
-Mda...a fost gresala mea...insa nu mi-a placut modul de razbunare. Sti si tu ca mie imi place sa conduc nu sa fiu condusa.-I-am facut cu ochiul.
-A fost prea naspa si pentru o curva sa treaca prin asa ceva...mmm-Zise ganditor
Te rog Doamne,te implor nu ma lasa sa plang!
-Pai...a fost sa sti.
-Banuiam eu...oricum nu cred ca te-a afectat prea mult...sau mai bine zis nu te-a afectat de loc.Mai mult a fost socul....
Durere...cum sa nu ma afecteze!!! Am si innebunit din cauza asta...nu! Eric asa a fost mereu.
-Sincera sa fiu...nu ma asteptam. Eu te stiam mai...bland si mai finut,insa iti sta bine si ipostaza de bad-boy. Poate iti sta mai bine decat in cea de good-boy.-Am zambit seducator. Nu stiu nici eu cum ma puteam preface in felul asta...sau poate ca am o idee. Se datoreaza suferintei indurate.
-Si imi raspunzi la intrebarea aia?
-O sa o fac...-Poate,am zis in gandul meu-Daca imi dai drumul la maini. Sti imi place de tine cand esti rau dar e putin necuvincios ceea ce faci.
Imi elibera mainile,iar eu am zambit.
-Nu mai zambi,si raspunde!-Tipa.
-Uuu...calmeaza-te. Nu te enerva asa repede. Sti nu e bine sa fi nervos,faci riduri de tanar si tare n-as vrea sa iti strici perfectiunea. Fiindca acum,intre noi fie vorba,arati mortal. Nu ma mir de ce iti cad toate fetele la picioare si cel mai important de ce ajung asa repede in patul tau.-I-am zambit din nou seducator.
-Solagee,raspunde!-Exclama.
-Ooo,scumpule,dar ti-am mai zis ca nu urmaresc nimic.-M-am apropiat de el.
Acum e acum. Doamne,stiu ca te-am mai rugat,dar te rog inca odata:Da-mi putere!
Ma privi surprins. Am continuat sa zambesc si l-am tras mai aproape de mine,lipindu-mi spatele de zid si inconjurandu-i gatul cu mainile. Mi-am plimbat buzele de la baza gatului sau pe clavicula apoi pe obraz pana am ajuns langa gura.Cand buzele nostre erau la un centimetru departare i-am soptit senzual...
"Tell me where you want to go!"
Zambi seducator  apoi isi presa violent buzele de ale mele si imi apropie corpul de al lui,luandu-ma de talie. Am zambit in sarut,iar Eric profitand de ocazie si-a strecurat limba in gura mea,creind un adevarat duel.
Doar placere.Doar placere.Doar placere. Imi ziceam pentru a nu imi pierde cumpatul si a ramne cu picioarele pe pamant.
Mainile mele au coborat usor si strecurandu-mi-le sub tricoul lui i-am mangaiat abdomentul tonifiat. Si-a presat corpul si mai mult de al meu,strivindu-ma de perete. Buzele lui le-au parasit pe ale mele si s-au mutat pe gatul meu,lasand saruturi pasionale.
Cat de dor imi fusese de saruturile astea...dar el face asta din dorinta. Se uita doar la corpul meu. Pentru el sund doar o curva.Face asta doar pentru ami arata ca inca il mai doresc...ceea ce nu neg. Dar nu! Nu,Eric! In seara asta eu conduc.
Inca sarutandu-mi gatul si-a strecurat mainile sub paltonul meu ajungand la fermoarul rochiei. Cred ca te-am infierbantat destul asa ca...
L-am impins usor de pe mine si  l-am adus in pozitia in care statusem eu mai devreme.S-a uitat confuz la mine asa ca i-am sarutat din nou buzele si terminand cu acestea am luat-o usor pe gatul lui. Ajungand  cu buzele aproape de urechea lui i-am soptit:
-Niciodata nu o sa ma mai ai.-Apoi m-am despartit de el,l-am privit cu ura  si urcand in masina am demarat in viteza. Nu sti cu cine te-ai pus Eric. Iti voi arata eu cum e sa suferi...si cum te pot face cel mai bine sa suferi decat chinuindu-te in acest fel?
Am ajuns acasa in scurt timp. Am parcat masina pe aleea din fata casei si am coborat. Paznicii erau in curte insa nu m-am sinchisit sa ii salut. Intrand incasa am urcat direct in camera mea si am lasat haina pe pat apoi m-am asezat pe canapea. Era liniste,o liniste apasatoare care ma deranja. Imi aducea aminte de cuvintele lui.
Mi-am scuturat violent capul apoi am intrat la baie sa fac un dus.Apa calda imi dezmortea muschii si elimina saruturile lui Eric.Mi-am dus mana la buze si imediat in minte mi-au aparut cele intamplate mai devreme. Saruturile lui,atat de...pline de frustrare si ura...Eric...cand te-ai schimbat atat? Am iesit din dus si m-am infasurat intr-un prosop apoi am intrat in camera.
M-am dus la dressing si mi-am ales o pijama,sub forma unei rochite scurte  de matase albastra. M-am uitat la ceas si am vazut ca era 2.00pm. Cand se facuse asa traziu? Am intrat in pat si am incercat sa dorm,dar nu puteam gandurile nu imi dadeau pace.
De ce m-ai mintit ca ma iubesti Eric? De ce nu ai putut fi sincer si sa imi spui ce urmareai? De ce ai preferat sa ma lasi sa sufar atat? Lacrimi mi-au cazut pe obraji. Cum ai putut? Cum ai putut sa ma ranesti in felul asta? Mereu spuneai ca ma iubesti mai mult decat orice...dar acum am inteles ca tot ce ai zis au fost doar niste vorbe goale.Niste minciuni pe care le spuneai pentru ami
ocupa mintea si in acest fel sa nu vad adevarata ta fata.
M-am intors pe partea cealalta inca plangand si am inchis ochii...am oftat. Cum ai putut sa minti ca ma iubesti,cum?Am continuat sa plang.
***
Nu stiu cat timp trecuse de cand plangeam. Stiu doar ca suferinta a invins. A reusit sa imi scoata masca de fata dura lasand-o la vedere pe fata fragila ce poate fi ranita foarte usor. M-am ridicat din pat si m-am uitat la ceas...4.00pm. Nu mai pot...trebuie sa cant ceva... Am iesit usor din camera si m-am indreptat spre cea de muzica.Am inchis usa in urma mea pentru a nu o trezi pe Luana.
M-am asezat la pian si mi-am plimbat inconstienta degetele pe clapele acestuia. Nici macar nu stiam ce melodie vreau sa cant insa versurile mi-au iesit de pe buze fara sa stiu.

I will not make the same mistakes that you did
I will not let myself
Cause my heart so much misery
I will not break the way you did,
You fell so hard
I've learned the hard way
To never let it get that far

Because of you
I never stray too far from the sidewalk
Because of you
I learned to play on the safe side so I don't get hurt
Because of you
I find it hard to trust not only me, but everyone around me
Because of you
I am afraid

Am inceput sa plang din nou. Printre lacrimi am continuat sa cant:

I lose my way
And it's not too long before you point it out
I cannot cry
Because I know that's weakness in your eyes
I'm forced to fake
A smile, a laugh everyday of my life
My heart can't possibly break
When it wasn't even whole to start with

Because of you
I never stray too far from the sidewalk
Because of you
I learned to play on the safe side so I don't get hurt
Because of you
I find it hard to trust not only me, but everyone around me
Because of you
I am afraid

I watched you die
I heard you cry every night in your sleep
I was so young
You should have known better than to lean on me
You never thought of anyone else
You just saw your pain
And now I cry in the middle of the night
For the same damn thing

Because of you
I never stray too far from the sidewalk
Because of you
I learned to play on the safe side so I don't get hurt
Because of you
I try my hardest just to forget everything
Because of you
I don't know how to let anyone else in
Because of you
I'm ashamed of my life because it's empty
Because of you
I am afraid

Because of you
Because of you

Am continuat sa plang in hohote chiar daca melodia se sfarsise. De ce? M-am uitat spre cer.
-Nu a fost suficienta suferinta pe care am indurat-o atunci?De ce trebuie sa trec din nou prin asta? De ce?-Am zis cu voce tare.
Mi-am lasat capul sa cada pe clapele pianului si am continuat sa plang.
-Soll?-Am auzit o voce din spatele meu.
Mi-am sters lacrimile si m-am intors dand cu privirea de Luana ce ma privea ingrijorata.
-Soll,ce ai patit? Dumnezeule,uite cum arati!-Exclama apoi  veni si se aseza langa mine.
-Luana...-Am rabufnit din nou in plans si am strans-o in brate.
-Shh...linisteste-te,te rog. Mi se rupe sufetul sa te vad asa.
Am suspinat.
-Haide sa te duc in camera.
M-am ridicat si ajutata de Luana am ajuns pana in camera mea.Ajunsa aici m-am bagat in pat,Luana facand acelasi lucru.Au trecut cateva momente de liniste in care m-am calmat,in locul suferintei revenind ura pentru el.
-Ce s-a intamplat?-Intreba Luana
-Eric...-M-am ridicatt in sezut
-Banuiam eu. Despre ce e vorba?-Luana a facut acelasi lucru ca si mine.
-Eric...mi-a zis ca nu m-a iubit niciodata si ca...a fost cu mine numai din interes.-Am zis cu ura.
-Ce a facut? E asa un...-Se ridica din pat.
-Apoi i-am spus si eu ca l-am inselat de mai multe ori atunci cand am fost impreuna.-Am spus privind peretele de sticla.
-Ce? Solagee...
-Nu,Luana! Trebuia sa ii spun asta...chiar daca nu e adevarat-am zis mai incet-.
-A crezut?
-Da...
-Si ce a zis.
-M-a facut curva...-Am zambit slab inca privind peretele.
-Sti Soll...cateodata ma sperii. Acum 10 minute plangeai in hohote,iar acum pari sa pui la cale o crima...
Am zambit si m-am uitat la Luana.
-Sunt si actrita Luana...ma pricep la chestii de astea...
-Tot ma sperie felul tau de a fi si mai ales privirea...e mai inspaimantatoare decat inainte.
M-am ridicat din pat si m-am dus la oglinda.
-Mmm...nu mi se pare.-Mi-am privit reflectia.
-Off...vrei sa raman cu tine?
-Nu,sunt in regula.-I-am zambit
-Sigur?
-Sigur.
-Ok,somn usor.-Zise mergend spre usa
-Merci! Aaa si Luana...
Se intoase.
-Da?
-Multumesc!Esti o prietena adevarata.
Zambi apoi disparu pe usa.M-am mai privit odata in oglinda apoi m-am bagat din nou in pat si am adormit.
***
O caldura placuta se revarsa pe fata mea.Am deschis ochii incet si sm fost orbita de razele soarelui. Se pare ca nu e un avantaj sa ai o camera cu peretii de sticla. M-am ridicat lensa din pat si m-am dua la baie. Dupa ce mi-am facut ritualul de dimineata m-am intors in camera unde am dat de vestica problema a imbracatului. O jumatate de ora mai tarziu eram gata. Purtam un top cu mai multe nuante de albastru,alb si mov,
o pereche de pantaloni scurti albi,o pereche de sandale si o geanta. Machiajul era simplu,iar parul mi-l prinsesem intr-un coc dezordonat. Mi-am luat geanta de pe pat si am coborat la parter,iar la capatul scarilor ma astepta Maya.
-Ce faci prichindel?-Am intrebat lasandu-ma la nivelul ei si imbratisand-o.

-Bine...te-am asteptat.-Zambi.
-Luana unde e?
-E afara pe terasa,a zis ca avem invitati la pranz.
-Pranz?-Am intrebat nedumerita
-Matusica ai dormit prea mult. E pranzul acum.-Continua sa zambeasca.
-Aaa...sunt si parintii tai aici.
-Nu...erau ocupati si de aceea mami a sunat-o pe matusica Luana sa vina sa ma ia.
-Mie imi convine.-I-am zambit
-Si mie.Cu voi ma distrez tare,tare!
-Scumpicelul meu mic si frumos.-Am pupat-o pe obraz.
-Matusica mea mumoasa.-Imi inconjura gatul cu mainile si ma imbratisa.
-Haide sa mergem pe terasa.Cine sunt invitatii?
-Nu stiu ...nu i-am vazut.
-Ok,haide sa mergem.
Am luat-o de manuta si am iesit din living,indreptandu-ne apoi spre terasa. Vocea lui Andrew se auzea din living asa ca un invitat deja il stiam.Cand am ajuns pe terasa ceilalti invitati,printre care era si Eric,ne-au salutat politicos.
-Solagee.-Se ridica Ali de pe scaun si ma imbratisa.
-Buna,Ali.Buna,tuturor!-Le-am zambit.
Eric m-a privit cu ura apoi privirea lui cobora asupra Mayei si ramase impietrit.
-Pe mine nu ma baga nimeni in seama?-Am auzit vocea Mayei si cand m-am uitat la ea facuse acel botic adorabil.
-Ooo,cum sa nu! Vino la unchiul Andrew!-Se ridica imediat Andrew si veni spre ea apoi o imbratisa cu dragoste.Maya il privi bucuroasa la fel ca si pe ceilalti apoi uitandu-se la Eric se bloca. Se desparti usor de Andrew si merse spre Eric,iar cand ajunse in fata lui vorbi:
-Tu,cine esti?
-Eric.-Ii zambi.
-Tu esti Eric. Matusica mi-a vorbit despre tine.-Arata spre Luana.
-Mie nu mi-a vorbit despre tine asa ca tanara domnisoara as putea sa stiu cum te numesti?-Continua sa zambesca.
-Maya.
-A,ce nume frumos.
- Si tu esti tare mumos.Si ce imi place cel mai mult la tine e ca ai ochii negri,exact ca ai mei. Si daca te mai privesc putin vad ca semanam.-Zise zambind
Eric imediat se uita la mine. Ma privea cu o curiozitate aparte...
-Si  tu esti tare frumoasa.
-Stiu...bunica spune ca seman foarte mult cu matusica cand era mica. Si inainte cand matusica era blonda si ne vedea cineva zicea ce ea e mami meu.-Veni  spre mine si ma lua de mana.
Eric intesifica privirea asupra mea,plimbandusi-o apoi la Maya si din nou la mine,ca si cum ar face o comparatie.
-Tu ce crezi,semanam?-Intreba Maya zambind
Cei din jur priveau impietriti,la fel ca si mine.Nu puteam face nimic.
Se mai uita cateva momente la noi apoi vorbi:
-Da...semanati foarte mult. Chiar poate spune lumea ca ea e mami tau.-Puse accentul pe cuvantul "mami".
-Maya,ce ai zice sa ne asezam la masa?-Am zambit
-Bine,dar eu stau langa Eric.
-Deci nu mai sunt eu preferatul tau.Ai spus ca vei sta langa mine.-Vorbi Andrew pe un ton dezamagit.
-Langa tine am stat si data trecuta. Si nu iti face griji unghiule,tot tu esti preferatul meu.Cu cine voi mai face farse daca te pierd pe tine?-Ii zambi dulce lui Andrew,iar acesta se inmuie imediat.
-Bine,dar data viitoare stai langa mine.
-S-a facut.-Spuse zambitoare apoi se aseza la masa langa Eric,iar eu langa Maya,aceasta stand intre mine si Eric.
Nu trecu mult timp si angajatele casei adusera pranzul. M-am uitat in farfurie si imediat am vorbit:
-Sara,Maya e alergica la ciuperci,nu ti-am mai zis? Adu-i o portie fara ciperci!
-Scuzati-ma domnisoara am uitat complet,imediat ii aduc o portie fara ciperci. Nu o sa se mai repete,va rog sa ma scuzati.-Spuse luand farfuria Mayei si asteptand sa vada ce zic.
-Sa nu se mai repete! Acum dute!
Nu a mai zis nimic si a plecat.
-Solagee,imi pare rau e si vina mea. Si eu am uitat ca Maya e alergica la ciperci,era datoria mea sa le spun. Scuze!
-Luana,nu iti mai cere scuze. Nu e vina ta,eu le-am spus de prima data ca Maya e alergica la mai multe alimente si trebuiau sa tina cont.E vina lor.
M-am intors spre Maya si i-am zambit.
-Matusica...dupa ce papam...imi iei inghetata?-Facu ochii de catelus.
-Luana,-m-am intors spre ea si am privit-o amuzata- de ce ai invatat-o sa faca asta?
Andrew rabufni in ras la fel ca si ceilalti.
-Ce?
-Off..ochii de catelus...
M-am uitat din nou la Maya,care ma privea in acelasi mod.
-Jessica ma va omori...ba nu...ma va tortura incet daca afla ca nu e prima data.
-Yey!-Batu fericita din palme.
-Yey ca ma va omori?-Am zis prefacandu-ma ranita
-Nu...yey ca imi iei inghetata.Daca ti s-ar intampla ceva rau as plange...tu esti mami2.-Ma imbratisa strans.
-Ooo...imi tresalta inima de bucurie cand te aud vorbind asa.-I-am raspuns la imbratisare.
Maya a intrerupt imbratisarea si s-a uitat la Eric care ma privea...surprins.
-Eric,tu cu ce te ocupi?
-Sunt cantaret.
-Exact ca matusica. Canti mumos?
-Nu stiu cum o sa ti se para.
-Canti ceva ca sa aud si eu?
-Maya.-Am atentionat-o. Nu de alta,dar poate ii vine lui Eric ideea sa cante alta melodie...cu subanteles.
-Bine. Alta data atunci,dar  sa nu uiti.
-Stai linistita,nu voi uita.-Zambi.
Sara revenise cu alta portie pentru Maya,de data asta fara ciuperci. I-a asezat farfuria in fata,iar Maya a inceput sa se uite de-a-ndoaselea la mancare.
-Sa te ajut domnisoara.-Am luat furculita si i-am dus-o la gura. S-a uitat cu ciuda la mancare.
-Daca nu mananci tot nu iti mai iau inghetata.Si nici ceilalti nu o vor face.-I-am privit atenta pe toti cei prezenti la masa.
-Esti matuisica mea si te iubesc,dar cateodata nu imi place de tine.-Continua sa se uite la mancare.
-Soll,asa faceai si tu. In acelasi fel te uitai la mancare.Tin minte ca se ruga doamna Ionescu de tine cam o jumatate de ora sa mananci.-Zise amuzata Luana.
-Da stiu,dar datorita faptului ca nu mancam atunci sunt slaba acum,deci...
-Mie imi place de tine.Esti tare mumoasa....nu e mumoasa Eric?-Maya se intoarse spre Eric.
-Ba da e.-Zambi slab.
-Vezi si Eric zice ce esti mumoasa.-Zambi angelic
-Strengarita mica,incerci cumva sa ma duci cu zaharelul ca sa nu mai mananci?-I-am zis pe un ton amuzat.
-Nu...-Zambi.
-Ba da,si acum haide pune manuta si papa ca ne suparam si nu iti mai iau nici inghetata.
-Off.-Se lasa pagubase.
Am zambit invingatoare si apoi m-am uitat la Eric acre inca ne privea pe rand.
Restul timpului petrecut la masa a trecut hranind-o pe Maya,care mai facea din cand in cand ochii de catelus. Era tare scumpica. Privirea lui Eric o simteam incontinuu asupra mea,iar apoi si-o muta la Maya. Nici nu vreau sa stiu ce ii trece prin minte.
Dupa ce am terminat de macat Sara a adus desertul,care spre bucurie Mayei era inghetata.
-Yey,inghetata!-Batu din palme,iar eu am zambit.
-Dar tot ma scoti in parc. Mie imi place mai mult inghetata din parc.-Zambi
-Am promis,promisiunea e promisiune.
-Yey!-Ma imbratisa.
-Maya,ne iei si pe noi in parc?-O intreba Andrew aratand spre el,Luana,Zack si Ali
-Da,dar vreau sa vina si Eric.-Se intoarse spre el si ii zambi.
-Sigur ca vin printesico.-Eric ii zambi,iar Maya il imbratisa. Fata lui Eric arata surprindere.
-Haide acum Maya,mananca-ti inghetata.-Am zis uitandu-ma la Eric.
A zambit apoi a inceput sa isi manance desertul. Am luat si eu o lingurita de inghetata,iar apoi mi-a sunat telefonul.
-Ma scuzati.-Am zis scotand telefonul din geanta si indepartandu-ma putin de masa.
-Da?
-Buna,Soll!
-A,buna John! Ce s-a intamplat?
-Sti ca am vorbit acum ceva vreme despre un raport in care sunt toate melodiile tale si datile concertelor?
-Sigur ca stiu. Ce e cu el?
-Vroiam sa te intreb daca l-ai  terminat?
-Da,e terminat. Iti trebuie?
-Da,poti trece in doua ore sa mi-l aduci?
-Scuze ,John,dar trebuie sa imi duc nepotica in parc. Nu mai bine vi in parc si ti-l dau acolo?
-Buna idee,in ce parc va duceti?
-Cel de la marginea orasului.
-Ok,ne vedeam acolo.Pa!
-Pa!
Am mers si m-am asezat din nou la masa.
-Ce s-a intamplat?-Intreba Luana
-Aaa,nimic grav. John vrea raportul ala despre care mi-a zis acum cateva luni.
-Aaa..
-Ne vom intalni in parc mai tarziu.
-O sa il vad pe John?-Intreba Maya
-Da.
-Unchiule Andrew trebuie sa pregatim o farsa pentru John.-Ranji Maya spre Andrew,iar acesta ii copie zambetul.
-Maya,nu e frumos.-Am zis serioasa
Lasa privirea in pamant.
-Ma scuzati,unde e baia?-Intreba Eric.
-A treia la dreapta pe scari.-Ii raspunse Luana.
-Ma scuzati.-Se ridica de la masa privindu-ma cu subanteles.
L-am  fixat cu privirea pana ce a intrat in casa.
-Si la ce farsa te-ai gandit pentru John?-Intreba Andrew ranjind
Mi-am dat ochii peste cap.
-Sa ii luam si lui o inghetata si sa ii punem sare pe ea.-Ranji in acelasi fel ca si Andrew
-Esti tare!-Se intise Andrew si batu palma cu Maya.
-Stiu,si tu esti.-Zambi.
-Off,ce o sa ne facem cu voi doi.-Am chicotit
-Sti,Soll imi place cum te-ai imbracat.-Ma complimenta Luana.
-Merci. Mi-a luat o jumatate de ora,dar a meritat.
Zambi
-Si tu astazi esti libera sau?-Am intrebat
-Da,sunt libera.
-Maine o sa vin si eu cu tine la serviciu,vreau sa ii fac o vizita Vanessei.
-O sa fie tare fericita sa te vada.Numai despre tine vorbeste si despre cat de mult te-ai schimbat.
-Abia astept sa o vad,mi-e tare dor de ea.
-Si ei de tine.
M-am uitat la ceas.
-Eu ma duc sus sa iau raportul ala, exista posibilitatea sa il uit asa ca mai bine il tin cu mine.-M-am ridicat de la masa si am intrat in casa apoi am urcat scarile. Cand am ajuns la capatul scarilor si am privit pe hol,Eric statea razmat de perete. Firar,nu putea sa stea si el in cealalta parte a holului,trebuia sa trec pe langa el ca sa ajung la camera mea. Am continuat sa merg pe hol,iar cand am ajuns in dreptul sau mi-am pastrat privirea
ferma. Am mers mai departe insa o mana m-a prins de antebrat apoi m-a tras intr-o camera si a inchis usa dupa,eu ajungand cu spatele lipit de aceasta.
Eric era la 30 de centimentri departare.
-Ce faci?-L-am privit incruntandu-ma.
-Solagee.-Se apropie si isi lipi fruntea de a mea apoi ma privi in ochi.Parfumul lui innebunitor m-a invaluit ,iar  brusc inima mea a inceput sa bata mai tare si nu cred ca era din cauza fricii.
-Asa ma cheama.-Am spus privindu-l in ochi.
-Ce e cu Maya?-Sopti
Am inghitit in sec.Zambi slab apoi imi saruta usor clavicula si apoi gatul.
-Scumpo,spune cine e Maya...-Zise incet inca sarutandu-mi gatul.
-E...e...nepoata...mea.-Off,grozav acum ma si balbai! Eric esti rau,iti aplici farmecul asupra mea. Si cel mai grav e ca funcioneaza.
Se opri din ami mai saruta gatul si ma privi. Instantaneu privirea mea a coborat asupra buzelor sale. Cand am vrut sa imi ridic din nou privirea spre ochii sai,bluzele lui s-au contopit intr-un sarut cu ale mele.Mi-a prins talia si m-a tras mai aproape de el. M-am dat  in spate,rupand sarutul apoi i-am tras o palma cu toata puterea.
-Cum indraznesti?-Am zis cu ura
Si-a dus mana la obraz,unde palma mea facuse contact cu obrazul lui apoi a zambit.
-Uite indraznesc. Si acum-ma prinse de brate si ma lipi  din nou de usa-zi cine e Maya!-Zise serios,ura citindui-se in ochii
-Ti-am mai zis ca e nepoata mea.-Am spus pe acelasi ton.
-Ooo,te rog! Nici o nepoata nu seamana asa bine cu matusa ei!-Pufni enervat
-E nepoata mea,si nu imi pasa ce crezi.-Am zis nonsalanta
-Eu nu prea cred. Seamana prea bine cu tine si ti prea mult la ea ca sa fie doar nepoata ta.
-Si ce crezi? Ca e fiica mea,sau ce?-Am pufnit enervata
-Ceva de genul. Dar intrebarea este cine e tatal ei?-Intensifica privirea asupra mea.
-E nepoata mea,nu intelegi? Si da-mi drumul ca ma doare.-M-am zbatut sa scap insa nu am reusit.
-Nu iti dau drumul pana nu imi spui adevarul!-Exclama.
-Dar iti spun adevarul. De ce nu ma poti crede?
-Pentru ca esti cea mai buna mincinoasa pe care o cunosc si am vazut ce poti.
-Eu mincinoasa,dar tu? Nu tu ai mintit ca ma iubeai?-Ura mi se citea in privire
-La fel cum ai facut si tu. Dar acum nu e vorba despre asta ,asa ca raspunde!-Ma lipi si mai mult de usa.
-Maya,e nepoata mea si o iubesc pentru ca mi-am petrecut mult timp cu ea, deoarece Jessica a fost ocupata cu scoala.
-Seamana prea bine cu tine.Si intr-un fel ciudat seamana si cu mine...dar nu mult.-Continua sa ma priveasca
-Ooo,scumpule doar nu crezi ca ?-Am inceput sa rad- Ba da,crezi. Off...Eric ce ma fac eu cu tine.-Am zambit
-Si ce ai vrea sa cred...cand apari dupa 3 ani cu o fetita,care culmea are tot 3 ani si care seamana perfect cu tine plus ca are si cateva trasaturi de la mine.
-Dragul meu Eric,ti-am spus ca Maya e nepoata mea si habar nu am de ce seamana cu mine...cu noi.-M-am strambat- Vrei sa mergem la doctor sa iti dovedesc ca nu e fiica mea?-Am ridicat o spranceana
Mi-a dat drumul la maini.
-Merci!-Am venit mai aproape de el si l-am sarutat pe obaz,foarte aproape de buze. M-am dat mai in spate si l-am privit. Privirea sa era asupra buzelor mele.Am zambit apoi m-am apropiat si l-am sarutat pe buze.La atingerea usoara a buzelor nostre un curent m-a strabatut,la fel cum se intampla de fiecare data. M-am despartit usor de el si mi-am muscat buza inferioara apoi zambind am iesit din camera.
De cand are Eric asa efect asupra mea? Am intrat in camera mea si am luat dosarul apoi privirea mea canzu asupra rochiei ce o purtasem seara trecuta,care se afla acum pe un umeras.M-am dus langa aceasta si am privit-o apoi am dus-o mai aproape de nas,iar imediat un parfum barbatesc mi-a invadat narile. Iesind am dat nas in nas cu Eric,din nou. Zambi seducator apoi imi facu semn sa o iau inainte. Am zamit apoi am mers inaintea lui. Am iesit din casa in acelasi timp,iar cei de la masa ne priveau surprinsi.De cum ne-am asezat Andrew a vorbit:
-Nu vreau sa stiu ce s-a intamplat de aveti zambetele astea tampe pe fata,dar cu siguranta  a inceput razbioul.-Ne privi pe rand.
-Unde e Maya?-Am privit in jur
-S-a dus sa ia niste sare.-Zise Luana amuzata.
-Nu ati mai renuntat la farsa aia?-M-am uitat la Andrew
-Nu si nici nu o vom face.-Isi freca mainile intr-un fel diabolic
-Sti ca o sa va desconspir,nu?-Am zambit amuzata
-Nici sa nu te gandesti.
-Bine...mai vorbim noi.
-Aaa,am uitat sa iti spunem. Ne place noua ta melodie si...fato,asa te vreau! Nu am vazut la tine nici o melodie de genul,dar si cand ai venit cu asa ceva...pot sa spun doar ca sunt mandru.-Isi stere o lacrima imaginara.
-Andrew,multumesc mult,dar nu prea ai de ce sa fi mandru.
-Glumesti nu? Cu melodiile alea ale tale credeam ca te-ai transformat in calugarita.
Am inceput sa rad.
-Foarte frumoasa melodia. Mie imi place si imi plac si celelalte.Pot spune ca sunt fan.-Zambi Ali.
-Merci,Ali.
-E destul de...diferita,dar suna bine si videoclipul a iesit super.-Zack facu acelasi gest ca si iubita lui.
-Va mulumesc.-Le-am zambit.
-Pe Eric nu il mai intrebam ce parere are fiindca apoi v-a trebui sa il aruncam in piscina.-Rase Andrew
M-am uitat amuzata la Eric ce il privea pe Andrew de parca ar vrea sa il impuste.
-Nu te uita asa la mine ,sti bine ca am dreptate.-Spuse sigur pe el.
-Si daca nu ai?
-Si daca am?
-Off,sunteti mai rau ca niste copii!-Exclama amuzata Luana.
Mi-am mutat din nou privirea asupra lui Eric si am constatat ca ma privea. I-am sustinut privirea cateva momente apoi mi-am intors capul si am vazut-o pe Maya venind spre noi,avand in mana un recipient micut.
-Matusica-Exclama ascunzand repede la spate micutul recipient apoi zambi.
-Ai gasit sarea Maya?-Am intrebat-o amuzata.
-Off...-imi arata recipientul care contine,dupa cum banusem,sare.
-Sunteti rai sa stiti.-Am aratat spre ea si spre Andrew.
-Stim.-Ranji Andrew
-Haideti sa mergem ca s-a facut tarziu.-Propuse Luana.
-Eu merg cu matusica.-Zise Maya vesela.
-Mai bine nu. Mergi cu mine si cu unchiul Andrew.-Ma privi preventiva Luana
Mi-am dat ochii peste cap.
-Mmm...sau cu Eric.-Zise zambind spre Eric.
-Mai bine nu,ce ar fi sa mergi cu mine si cu matusica Luana?-Zambi Andrew uitandu-se la Eric in acelasi fel in care se uitase si Luana la mine
Eric a facut acelasi gest ca si mine.
-Bine...-Vorbi Maya privindu-ne.
Apoi ne-am indreptat fiecare spre masina sa si am plecat spre parc.Sper doar ca Eric sa nu mai aiba chef de intreceri,nu de alta dar e plina zi si nu vreau sa se intample vreo tragedie.
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Dupa cum vedeti lucrurile incep sa se incinga...asa ca aduceti extintoarele :))
Sper sa va fi placut capitolul si sa va lasati parerea . :*:*:*









11 comentarii:

  1. sa incepem cu inceputul:ma bucur ca ai postat si ma bucur ca este un capitol la fel de lung.din cate am inteles de la tine ti-au venit niste idei noi si ne intrebasei dak vrem sa le folosesti;inca nu inteleg de ce erai ingrijorata...in fine.sa iti spun parerea despre ele.
    deci,prin urmarea concluziei sfarsitului...neah nu am inceput bine...cum sa iti spun...ei bine nu stiu la ce te asteptai tu...credeai ca o sa ne placa asa ceva????serios?!?!?!ei bine,nu!NOI(si cred ca vorbesc si pentru ceilalti si cei care nu sunt de acord atunci imi cer scuze)asa revenind NOI IUBIM ACEASTA SITUATIE INCINSA:p sper ca nu te-am speriat cu inceputul:)) Place mie soll;place mie eric:X place mie situatiile picante:)) place mie andrew:))=)) place mie ficul:X
    acum sa comentam putin:
    ei bine ce s-a intamplat intre eric si soll acolo pe strada..ei bine chiar ca aveam nevoie de un extintor...situatia era asa incinsa.dar bine inteles ca idioteniile lui eric au cam stricat atmosfera...auzi la el..nu a iubit-o..pffff m-ai lasam cu replicile astea de...mai bine ma abtin...
    soll alta nebuna...sa ii de-a apa la moara???dar e bine ca are un as in maneca...inca are un mare efect asupra lui...unul GIGANTIC...foarte bine...si ma bucur ca vrea sa-l faca sa sufere;pe bune;acum se aplica zicala"ochi pentru ochi si dinte pentru dinte".dar inca nu imi vine sa cred ca i-a zis ca s-a culcat cu robert si ca l-a mai si inselat cu altii...ce era in capul ei?mai bine zis ce e in capul tau?in loc sa le descalcesti vietile tu mai rau le incalcesti...mdea stiu va trebui sa astept sa vad ce mai scrii ca sa imi dau seama de ce si cum...dar nu mai am rabdare.
    melodia o iubesc...parca imi dadeau si mie lacrimile:(
    cat despre pranzul acela...ei bine puteam sa pun pariu ca eric va crede ca maya e fiica lui...deci eram suta in mie sigura.oare ii pare rau ca nu e fiica lui?si-ar fi forit cumva sa se simta inca legat de soll?sa sti ca stiu ca eric sufera...dar sunt fata|!sunt de partea lui soll:))sper ca maya oarecum sa-i apropie pe cei doi.dak n-as fi stiut sigur ca jessica e mama mayei as fi zis ca printr-o minune(la mine orice e posibil) maya e fiica ei.cu toate ca acum daca ma gandesc un copil ar fi facut lucrurile mai complicate...si sunt sigura(bine hai sa zicem 50%,ii lasam prezumtia de nevinovatie) ca eric i-ar fi luat copilul lui soll.
    andrew mama,I LOVE YOU!ma bucur ca inca te tii de farse...macar si-a gasit cu cine sa le faca...cu un copil de 3 ani:)) esti bun!luana o scumpica ca de obicei...ceilalti la fel...
    dar i-a zi tu?john ala are vrun rol important?ceva?gelozie...intriga..drama???hai zi...
    sunt asa curioasa.......de ce vrei sa ma omori????de ce?inca nu mi-am dat seama incotro se indreapta actinea dar sper sa imi dau seama repede;)
    acum ca ai dezvaluit ca ai niste idei noi...nu poti sa ne dai si noua niste detalii???se va intampla ceva intre eric si soll???vor mai suferii mult?va interveni vrun nou personaj intre ei?ah,da...si vrei sa fii ca eminescu sa faci 99 de capitole sau mai mult?:)) vreau ca sa stiu asa in mare cat mai am de asteptat pana la marele adevar.asa voi sti dak situatia se va complica si mai mult sau se va complica la puterea complicatiei:D
    hai ca aberez deja...ai facut o treaba buna!:X
    pwp:X
    MAMA OMIDA

    RăspundețiȘtergere
  2. pfff...:x...ma bucur ca ai postat in sfarsit...
    capitolul este lung :x..si superb..:X..imi place ca au inceput din nou tachinarile intre ei si imi place extreeem de mult chestia asta...unde se prind unul pe celalalt "isi trag " niste pupaceli si pleaca ametiti...:))...adorrr...chiar ador...asta..
    exista si ceva ce ma intristeaza si...pot spune ca inca nu-mi place...cat de urat vorbeste eric cu ea...mi se pare cam prea dur...are niste vorbe ce...pfff...nu stiu in realitate daca cineva ar mai ierta...:(...adica..o fata ma refer...sau poate ma insel eu...poate ar ierta...depinde de om...eu acum vorbesc din perspectiva mea...:)
    oricum stiu ca asta e doar ceva de moment, cand va afla adevarul o sa-si inghita toate aceste cuvinte...o sa ai tu grija de asta...:))...
    foarte frumos capitolul...si abia il astept pe urmatorul...:*:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merci,mult de tot :* Sigur nu vei fi dezamagita de urmatoarele capitole. Sper sa il postez maine,dar nu stiu fiindca inca nu m-am apucat de scris :))
      Merci inca o data:* Ca de obicei esti o scumpa.
      Te-am :*:*:*

      Ștergere
  3. :)) Situatia se va complica cam pe la puterea 2020 :)) O sa am de calculat...mai ales ca eu iubesc matematica(e moartea mea =)) ).
    Nu pot spune multe...nu va mai fi surpriza. Ce pot dezvalui este ca se va intampla ceva neasteptat inainte de lucrul pe care il asteptati voi. :)) Stiu ca am adaugat inca un numar la puterea 2020,deci acum e puterea 2021 :)).
    Cu postatul capitolelor urmatoare voi incerca sa fiu mai activa acum aproape de Paste.Mai ales ca vine scoala altfel.... Ficul nu stiu daca o sa il termin pana ce se va sfarsi vacanta. Nu cred ca il voi termina fiindca sunt multe idei care trebuiesc scrise,dar asta depinde de cum imi umbla ideile prin minte.Daca nu il voi termina pana se sfarseste vacanta...va fi putin rau pentru voi,cititoarele.Fiindca eu sunt in clasa a 8-a si am evaluarile nationale de dat in iunie,deci va trebui sa ma pun pe lucrat. In concluzie pot spune ca voi lua oarecum o pauza de la scris in perioada examelelor,asa ca s-ar putea sa ma apuc din nou de scris cam pe 28-29 iunie. Oricum mai e mult pana atunci asa ca....elemin presupunerile. Ma bucur ca ti-a placut,sau cum ai zis tu ca il iubesti :))
    Merci!Te-am :*:*:*
    ~Dinozaurul Puff

    RăspundețiȘtergere
  4. Draga Lauration,
    Iti scriu aceasta scrisoare ca sa iti spun cat de mult mi-a placut acest capitol din fic si ca sa le multumesc retelelor de convorbire ca m-au ajutat sa te bat la cap cu "corecteste".:))
    Stii,faza in care luana ii spune lui soll ca o inspaimanta privirea ei,ma face sa-mi amintesc de mine cand iti spun ca ma inspaimanta imaginatia ta.=))
    Ma bucur enorm pentru andrew,si-a gasit un ajutor.Un ucenic.:))
    Maya e asa o scumpa si se vede ca soll o iubeste enorm.Vreau si eu o nepotica!!!Mi-o si imaginam facand fata aia adormabila de catelus(sigur ii iesa mai bine decat mie aseara cand am vorbit cu tine).
    Soll si eric sunt...soll si eric.Am o surpriza pentru tine!Una mare!NU-L MAI URASC PE ERIC...cred.:))
    Cred ca soll s-a simtit oribil atunci cand eric i-a spus ca a stat cu ea doar din placere.Dar sunt sigura ca si eric a fost distrus atunci cand soll i-a spus ca s-a culcat cu mai multi baieti.Ce "tlist",ma pun pe "pans"!(dar tot nu-l iert pe eric pentru faza cu desenele)
    Sincera sa fiu,daca nu as fi stiut ca maya e fata lui jessica,si eu as fi crezut ca e fiica lui soll si eric.Dupa cum o descri tu este leita soll si eric,dar mai mult soll.FEMEILE LA PUTERE!:))
    Crina a vorbit si pentru mine.Iubesc toate "torturile" astea prin care ii faci sa treaca pe saracii indragostiti,bleguti,care cred ca se urasc unul pe celalalt.
    Esti maestra in asta.Pe mine ma torturezi mereu cu tote surprizele tale.Da' las' ca vezi tu la vara.Ascundete bine ca "viu".Nu scapi tu de mine.Cand o sa scri la "Zeita razbunarii" o sa fiu exact langa tine examinandu-ti fiecare gest.Imi si imaginez:
    "-Laura vezi ca ai scris "razbunare" gresit.
    -Off,Luiza,esti mai enervanta decat freteto.Mai bine ramaneai in spania.
    -Ma scuzi,dar ca fretemeo nu e nimeni.Vezi ca nu ai corectat cuvantul.Ai scapat o virgula.Ma,da' bine arata Criss.
    -De nu-i spun lu' nasu' sa te tina cu el sa faci la casa.Vezi tu!"
    O sa fiu un cosmar.Bun,bun,bun!:))
    Frumos capitol.Ma bucur ca ai postat azi.Sunt tare curioasa sa vad ce se intampla in continuarea asa ca sper sa postezi curand.Iar acum tu raspunzi " e pe jumatate scris"
    Minunat,excelent,perfect!Foarte bine!:*
    Cu drag,Luization

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Luization,
      Nu imi vine sa cred ca nu il mai urasti pe Eric. Asta da reazilare. Sti cum se spune " Eu stiu o vorba:Omul cat traieste invata!" :))
      Mi te si imaginez stand langa mine si docanindu-ma.Da ce crezi ca eu sunt fraiera :)) Cat timp vei fi tu in Romania nu voi scrie nici un cuvant :)):)) Asa ca sa te tin pe foc.Daca vei vrea sa afli ce se intampla n-ai decat sa il iei pe Daomn frumuseul de manuta si sa il pui sa ma constranga :)) Desi nu cred ca va functiona,ca la cat de nebuna sunt eu...nebunia e mai ceva ca verbina :)):))
      Cam asa imi imaginam si eu faza cu privirea lui Soll :)) Iar ochii de catelus X_X :)):)) Nu mai vreau! Nu,nu. :D
      Faza cu cicalitul... cea mai tare :)) Nu mai vreau sa trec prin asa ceva oricum :)
      Ma bucur ca ti-a placut :*:*:*
      P.s. Nu mai zic nimic de urmatorul...e secret. :D
      Te-am :*:*:*

      Ștergere
  5. Just Love It!!!!!!Deci iubesc capitolul asta,la fel ca ficul,si la fel ca pe autoarea lui!!!!!!!Love!Love!Love!Love!
    Bafta in continuare!

    Love you:*:*:*

    Miss Salvatore

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce mult sunt iubita :X:*:*:* Multumesc tare mult. Esti la fel de scumpa ca intotdeauna :*
    Cu atata iubire in jurul meu si imi faceam griji ca sunt singura :))
    Te-am :*:*:* si merci!:*:*

    RăspundețiȘtergere
  7. am gasit acum cateva zile blogul tau dupa ce am vazut comentariul lasat de tine (am avut treaba si nu am mai intrat pe blogg)si am citit cap coada povestea
    Andrew si Luana vreau un capitol doar cu nebuni aia doi (ma rog cu imaginatia ta nebuna)nu ca nu imi place si de Soll si Eric
    uite o ideie nu trebiue sa o iei in seama
    Andrew si Luana sa incerce sa îi impace pe certareti(Soll si Eric)ca o farsa desi a trecu 1 Aprilie

    A SI ADOR IMACINATIA TA NEBUNA
    :))

    RăspundețiȘtergere
  8. am uitat am o surpriza pentru tine http://redlibra.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  9. Ma bucur tare mult ca iti place ficul meu,insa s-ar putea sa te dezamageasca putin ce voi urma sa spun. Nu cred ca voi putea scrie un capitol in care sa apara numai Luana si Andrew,deoarece am o multime de idei care ii au in prim-plan pe Soll si Eric.
    Sper sa nu fie o dezamagire. Inca o data ma bucur ca iti place ficul si sper sa iti placa si in continuare.
    :*

    RăspundețiȘtergere