sâmbătă, 4 februarie 2012

Capitolul 16

Capitolul 16



 PVE.

Dormeam asa bine cand deoadata:
-Eric,omule trezirea!-Se auzi un tipat. Dau 10$ daca ghiciti cine a tipat! Pai numele lui incepe cu A si se termina cu W...prea multe detalii.Deci dupa cum se poate obsera
e nimeni altul decat Andrew,maimuta fara creier,Cimpy (cum ii zice Soll),babuinul si asa mai departe,depinde cum vreti.Deci unde eram....aaa la tipatul lui Andrew.
M-am intors pe partea cealalta ignorandu-l.
-Omule,daca nu te trezesti arunc cu apa pe tine!
V-am mai zis ca in astfel de momente imi vine sa il arunc pe fereastra...ei bine daca nu...atunci o zic acum:Imi vine sa il arunc pe fereastra!
-Eric,trezeste-te!-Urla si mai tare.
Ce ziceam de faza cu fereastra?
-Bine,nu vrei?Lasa ca te trezesc eu! Asteapta 5 minute.-Tipa,apoi am auzit usa trantindu-se.Ahh liniste...mmm si caldura in pat.Tot ce imi mai lipseste acum este Soll si as fi cel
mai fericit om din lume.M-am cufundat mai bine in caldura patului si m-am bucurat de o liniste intensa pana cand:Usa se tranti cu putere la perete apoi un sunet ascutit imi irita auzul.
-Trezirea!-Tipa din nou Andrew apoi se auzi din nou acel sunet enervant.
M-am intors cu fata spre el si am deschis ochii privindu-l nervos,dar ochii mi-au picat cand am vazut "instrumetele muzicale" cu care Andrew ma trezise.Si pentru mai multe informatii erau nimic
altceva decat o toba superba sub forma unei oale si o lingura.
-Ce dracu`! Tu esti nebun? La ora asta de muzica ai chef! Pune in puii mei satanismele alea jos si lasa-ma sa dorm!-Am tipat apoi mi-am tras patura peste cap.
Am ascultat liniste...si deodata sunetul ascutit se auzi langa urechea mea.Am sarit ca ars din patura aterizand in picioare de partea cealalta a patului,departe de Andrew si de chestiile alea oribile.
-Tu chiar esti nebun! Ce ai cu mine?Si parca ti-am mai zis odata sa pui instrumentele alea de tortura jos!-Am tipat la el,insa acesta doar ma privi diabolic apoi apropie din nou lingura de fundul oalei.
-Sa nu indraznesti!-Am strigat amenintaror,dar el nu ma lua in seama si incepu se bata repede si scurt in oala.
-Te omor!-Am strigat calcand pe pat si alergand spre el,fara folos totusi deoarece el dupa ultima mea amenintare se si carase.Am iesit pe hol imediat in urma lui,iar acesta tipa incontinu: "Luana,ajuta-ma ma omoara Eric!"
A alergat pana a ajuns la usa camerei fetelor apoi a dat buzna in aceasta cu mine in urma lui.In camera se afla Luana care se aranja la oglinda si Soll purtand...doar un prosop si ca bonus avand cateva picaturi de apa ce i se
scurgeau pe pielea ce era expusa vederii.Am inghitit in sec.
-Ce.faceti.voi.aici!-Tipa Soll silabisind fiecare cuvant
-Prajiturele!-Ranji Andrew zambind inocent si fanadu-se mic-mic sub privirea furioasa a lui Soll.
Ea doar ridica sprancenele.
-Maraton asta faceam.Tampitul asta aici de fata,s-a gandit ca ar fi cool sa ma trezeasca folosind o oala si o lingura,pe care le si are acum ascumse la spate.-Am aratat spre mainile lui duse la spate.
-E adevarat Andrew?-Intreba Luana punand peria jos pe masuta si uitandu-se la noi.
-Pai...-Incepu,dar fu intrerupt de Soll.
-Nu imi pasa! Acum afara! Trebuie sa ma schimb!-Arata spre prosopul ce il purta.Firar nu te mai uita la picioare! "Arata bine...chiar foarte bine.Imi vine sa..." Taci!ca nu ma ajuti. "Cum sa te ajut cand si eu vreau acelasi lucru ca tine."
Taci! Constiinta idioata.
-Helo! Pamantu catre baiatul cu oala si baiatul cu mintea pe alta planeta! Nu m-ati auzit? Afara,acum!-Zise hotarata.
Nu am mai zis nimic ci doar am iesit afara din camera indreptandu-ne spre a nostra.Cum am pasit inauntru m-am uitat urat la Andrew.
-Scuze...-Zise.
-Ma rog...sa ziceam ca te iert,desi mi-ai spart timpanele cu"toba" ta.Acum...unde e Zack?
-E jos la micul-de-jun cu Justin,Mike,Anya si Nikol.
-Aham...
-Eric...eu te-am trezit cu un motiv.
-Si care ar fi acela?-Eram curios.
-Uite.-Se duse si lua o revista de pe noptiera apoi mi-o intinse. Am ramas cu gura cascata,desi stiam ca asa se va intampla.Pe coperta revistei era  o poza cu mine si cu Soll din timpul concertului.O poza ce arata foarte clar imbratisarea nostra.
Bine totusi ca avem masti pe fata,astfel eram mai greu de recunoscut,dar totusi cred ca toate persoanele ce au luat revista si-au dat seama ca e ceva intre noi.
-Wow! Nu pot spune ca nu ma asteptam la asta pentru ca ma asteptam.-Am zis.
-Haide sa mergem dupa ceilalti sa le aratam si lor...asta daca nu au aflat deja.Cel putin Zack,Justin,Mike,Nikol si Anya e posibil sa fi aflat.-A spus Andrew.
Am iesit din camera cu revista in mana,iar pe hol ne-am intalnit cu ceilalti care venisera de la micul-de-jun.Ne-am pus de comun acord sa mergem in camera fetelot cu totii,insa inainte de a intra i-am oprit.
-Stati!-S-au uitat intrebator la mine.
M-am apropiat usor de usa si am ciocanit,iar de pe partea cealalta am primit drept raspuns un "Intra". Am intrat in camera si slava domnului ca de data aceasta Soll era imbracata.
-Fetelor...trebuie sa vedeti ceva.-Am zis.
-Despre ce e vorba?-Intreba Soll.
-Despre asta.-Am spus intinzandu-i revista. S-a uitat la poza de pe prima pagina si s-a incruntat,iar apoi Luana veni langa ea si a privit coperta zicand:
-Stiam eu! Si pun pariu ca asta e doar una dintre rezistele pe coperta carora apare poza asta.
-Ai dreptate.-Ii dadu dreptate Andrew-Cand am fost sa o cumpar pe asta azi-dimineata,toate ziarele si revistele expuse acolo aveau poze cu voi pe coperta si pe primele pagini.
Luana se mai uita o data la coperta si apoi luand revista din mana lui Soll,dadu la pagina 9 unde se afla articolul si incepu sa citeasca:
"Cine zice ca un play-boy nu se poate indragosti se inseala.Sau poate asa vrem noi sa credem cand privim pozele alaturate acestui articol.Toata lumea se intreaba ce s-a intamplat defapt seara trecuta cand celebrul cantaret Eric Pierce in timpul
concertului sustinut in capitala a imbratisat plin de tandrete una din dansatoarele sale,ba mai mult aceasta raspunazandu-i la gest dupa cum ne arata pozele.Sa fie oare aceasta blonda superba marea iubirea a cantaretului,asa cum credem noi sau este o alta
distractie in viata renumitului play-boy? Daca este sa o luam pas cu pas ,mai multe surse ne indica ca  aceasta fata ocupa un loc special in inima starului,si anume:Seara trecuta dupa concert un grup de fane au reusit sa treaca de garzi si sa ajunga in spatele scenei atat de aproape de Eric.
Fanele au recunoscut ca au fost norocoase in momentul cand l-au vazut pe Eric in persoana,dar parerea li s-a schimbat cand acestea au intalnit-o si pe fata misterioasa de pe scena,aflata in compania lui Eric,ba mai mult tinandu-se chiar de mana.De ce li s-a schimbat norocul fetelor?
Simplu,s-au legat de cine nu trebuia.Dupa spusele lor ar fi jignit-o pe tanara domnisoara,iar aceasta le-a raspuns pe masura,ajungand pana la urma sa le alunge din preajma lui Eric sustinand ca ea este iubita lui de drept.Sa fie oare adevarat?Si sa fie aceasta domnisoara aceeasi cu care Eric a fost
surprins de paparazii iesind dintr-un club acum o saptamana?Daca este, noi vrem sa te felicitam  Eric deoarece ai pus mana pe o mina de aur.Ce iubita a vreunei personalitati celebre are curajul sa se puna cu fanii? Va spunem noi,niciuna.  Deci Eric felicitari pentru noua ta iubita si speram sa aveti o relatie de durata,iar daca aceasta fata e doar o distractie pentru tine atunci :Rusine Eric Pierce!"
Termina Luana de citit luand o gura mare de aer.
-Deci...acestea fiind citite toti au aflat ca aveti o relatie.-Zise Luana.
-Mda...yupy!-Exclama Soll plictisita.
-Ei bine...se pare ca v-ati ars,de fapt cu toti ne-am ars.-Afirma Andrew.
-Stiu,iar acum v-a trebui sa evitam pe cat posibil paparazii si iesirile in public.Este bine macar ca paparazii nu stiu cum arata Soll,adica in afara de faptul ca e blonda si ca are un corp superb.-Am zis luand-o in brate si sprijinindu-mi barbia de capul ei.
-Tot la prosti  te gandesti si in astfel de momente.-Zise Andrew amuzat.
L-am privit urat.
-Nu te mai uita asa iubitule ,ca are dreptate.-Rase Soll- Oricum eu tot te iubesc.-Se intoarse si imi lua faza in mainile ei sarutandu-ma.
-Oooo ce frumos!Mi se face greata. Bleahh!-Se stramba Andrew,dar Luana,care era langa el ii dadu un cot in burta.
-Auch!
-Asa iti trebuie! Lasa omaneii in pace!-Spuse vara `mea.
-Deci acum ce facem?-A intrebat Zack.
-Pai noi diseara avem avion spre L.A. Deci acum putem face orice,dar doar pana diseara.-Zise Nikol.
-Am eu o idee.-Spuse Anya,iat toate fetele s-au intors spre ea si au inceput sa isi arunce priviri pline de subanteles un alteia.Ohh nu stiam ce inseamna privirile alea.
-SHOOPPING!!!!-Tipara in cor.
-Nuuu!!!!-Tipa Andrew,iar noi am inceput cu totii sa radem.
Dupa mica "escapada" a lui Andrew si anume a fugit cat l-au tinut picioarele rugandu-ne sa nu il taram la shoopping,insa spre ghinionul lui l-am prins,am plecat spre mall. Cu locurile in masini spre mall a fost usor si datorita norocului de a avea o masina cu 2 locuri eu eram in masina doar cu Soll. Nikol si Anya erau in masina cu Zack,iar Justin si Mike cu Andrew si Luana.Sper sa se descurce si sa ajunga vii la mall,la cum conduce Andrew.
Eram de 10 minute in masina,iar Soll se tot uita ciudat la mine.
-Ce e?-Am intrebat-o.
-Sti...mai bine o lasam pe Luana sa mearga cu tine in masina.Dupa ultimul incident de acum cateva zile nu sunt suficient de sigura ca vei sta cuminte la locul tau ca un baiat linistit.
-Ahh asta era...-Am inceput sa rad- Si ce mai bine mergeai cu Andrew in masina? La lucrul asta ma deranjjeaza decat posibilitatea ca nu ati mai ajunge la mall si la spital,atat voi cat si restul persoanelor din masina.
-Aici ai dreptate,dar totusi....
-Soll,voi fi cuminte.Promit!
-Promiti?
-Promit!
-Ma bucur.-Imi lasa un sarut mic pe obraz si nu stiu cum mi-am aruncat privirea si am vazut cu ce e imbracata.Ohh nu..iar si-a luat fusta! Si ce mai fusta!!!! De ce Doamne???? Stateam si ma holbam cand la picioarele ei cand la decolteul micut pe care il oferea topul.
-Ohh nu!Stiu privirea aia!-Zise precauta-

-Ce e...-Am spus inca holabandu-ma la picioarele ei.
-Hai,hai, muta privirea de pe mine la drum! Acum,domnule promit ca sunt cuminte doar cu numele!
Mi-am mutat imediat privirea  la drum scuturandu-mi capul.

Dupa 5 minute...

Am tot fost atent la drum insa parca un magnet vroia sa imi traga capul in partea dreapta.Soll din cate observasem la o ocheada rapida se uita pe geam asa ca de ca sa nu o privesc mi se parea...fascinanta.Mi-am intors usor capul insa la jumatatea drumului:
-Privirea la drum Eric!-Ordona inca cu privirea pe fereastra. Cum de a stiut ca o privesc?!
-Te-am vazut in geam.-Ohh acum citeste si ganduri?!
-Citesti si ganduri acum?-Am intrebat iritat.
-Nu prostutule,dar ti-am vazut expresia fetei si mi-am dat seama ca la asta te gandesti.-Spuse intorcandu-se spre mine-Si totusi mi-ar placea sa pot citi ganduri,sunt tare curioasa sa vad ce ai in mintea aia intortocheata.-Zambi.
-Crede-ma nu vrei,dar daca tot insisti o sa iti arat de indata ce ne aflam intr-un loc mai putin periculos.
Rase din nou.
Restul drumului a fost liniste...prea liniste pana cand am ajuns in parcarea mall-ului unde l-am observat pe Andrew, inainte de a opri motorul, agitandu-se in jurul masinii.Am coborat o data cu Soll din masina si dupa ce am inchis-o ne-am indreptat spre ceilalti care il priveau amuzati pe Andrew.
-Ohh,puiule te-ai ranit?Esti lovit?Nu iti face griji,totul o sa fie bine,tati e aici!-Zicea Andrew mangaind capota masinii sale.
-Ce s-a intamplat?-Am intrebat.
-In apropierea mall-ului Andrew a avut ceva viteza si a dat cu masina intr-o groapa.Nu era mare groapa insa el isi face griji sa nu se fi ranit"puiutul" lui.-Explica Luana facand ghilimele cand a zis cuvantul puiut.
M-am incruntat uitandu-ma la Andrew care isi mangaia in continuare masina.
-Crede-ma deabia l-am convins sa nu opreasca in mijlocul soselei pentru a verifica se s-a intamplat.De cand am ajuns,si anume acum 5 minute,face asta incontinuu.-Arata Luana spre activitatea ce o desfasura Andrew.
-T`uti groapa matii! Uite o zgarietura!-Tipa Andrew oripilat privind partea de jos a portierei din dreapta.
Pe Soll a pufnit-o rasul,iar Andrew si-a intors fulgerator privirea pentru a vedea cine a indraznit sa ii intrerupa momentul de "reculegere".Cand ochii lui au fixat-o pe Soll,avea o privire de parca vroia sa o arda pe rug. Pentru Andrew e o crima sa si razi...daca era amuzant...si mie imi venea sa rad de comentariul lui.
-Tu!Nu mai rade! Clar!-Tipa el la Soll,dar aceasta doar l-a privit zambind rautacios.
-Nu imi spui tu mie ca sa fac Andrew.Sper sa intelegi asta.-Ii zice pe un ton calm.
-Si daca iti spun!-Se apropie de Soll.
-Ohh,gata!-Am exclamat punandu-ma intre ei.
-Ce?!-Au zis amandoi in acelasi timp intorcandu-se spre mine.
-Nu va mai certati,se uita lumea la noi!-Am exclamat punandu-mi mainile in cap.
-Ohh Doamne,Andrew aia e o noua colectie de gel super puternic pentru par!-Exclama Luana aratand spre un spot publicitar lipit in vitrina unui magazin.
-Unde?-Isi intoarse imediat privirea spre locul aratat de iubita lui.-Ai dreptate,sa mergem Luana!-O lua de mana si porni grabit spre intrarea in mall,iar Luana din mers isi intoarse privirea spre mine si imi facu cu ochiul.
Ohh bine ca ne-a scapat de Andrew.Stiam ca e foarte innebunit sa isi aranjeze parul poate chiar mai innebunit decat de perfectiunea masinii sale.Pana la urma nu se va plictisi atat de tare pe cat spunea.
-Hei pamantul catre Eric!-Imi puse Soll mana pe umar.
-Aaa ce s-a intamplat?-Am zis scos din visare.
-Noi nu intram?-Ma intreba si atunci mi-am aruncat privirea in jurul nostru si am vazut ca ceilalti nu mai erau.
-Unde sunt ceilalti?
-Au plecat.Luana dupa cum ai vazut s-a dus la magazinul ala de cosmetice cu Andrew,Nikol si Justin sunt la un magazin de muzica,iar Anya si Mike la librarie.-Ma informa.
-Aaa...noi unde mergem?-Am intrebat-o
-Pai...ma gandeam la un magazin de lenjerie intima...-Isi plimba degetul pe pieptul meu.
Ooo nu! stiu ce vrea sa faca si de aceea trebuie sa ma concentrez.Nu te gandi la lucrul ala!Nu te gandi la lucrul ala!
-Eric...-Imi sopti la ureche in timp ce mana ei aluneca pe sptele meu spre fund.
-Soll...-Am spotit cand mana ei ajunse la baza tricoului meu si il ridica putin.
-Soll...opreste-te...-Am spotit din nou si am privit-o,insa mai bine nu o faceam deoarece chiar in momentul acela avea ochii inchisi si isi musca buza de jos intr-un fel atat de...sexy.Nu mai rezist gata! Am prins-o de talie si am lipit-o de mine apoi i-am soptit la ureche:
-Daca nu te opresti ,nu mai intram in mall,schimbam directia spre masina si iti garantez ca nici la hotel nu ajungem.
Se lipi si mai mult de mine si isi puse mainile pe soldurile mele apoi zise incet langa buzele mele:
-Haide sa  mergem dupa ceilalti.-Apoi se dezlipi repede de mine dorind sa se dea doi pasi in spate,dar nu a apucat deoarece am prins-o de talie si am sarutat-o apasat.Punand in sarut toata frustrarea si pasiunea pe care le simteam.Si cred ca erau la cote maxime deoarece cand ne-am despartit era putin cam ametita.
-Moama,asa saruturi sa tot primesti!-Exclama in timp ce isi ranja parul si ma lua de mana pornind spre intrarea in mall.
In interiorul mall-ului era o atmosfera foarte incarcata deoarece aproape toate privirile erau indreptate spre noi.Firar ele de reviste,ziare,site-uri! Firar ei de paparazzi! Soll observand privirile din jur ma stranse mai tare de mana si ma trase spre un magazin.
Cand am ajuns in interior am realizat ca era un magazin de ochelari de soare.Super,iubita mea e un geniu! Am pornit printre raioane pana ce Soll a gasit perechea perfecta de ochelari pentru mine.
-Perfect!-A zis cand mi-am pus ochelarii.


-Ochelarii sau cine ii poarta?-Am tachinat-o
-Ambii.-Ma saruta scurt pe buze-Acum hai sa ii platim!
Cand am ajuns la casa ne-am scos ambii portofelele in acelasi timp.
-Nici sa nu te gandesti!-Mi-a zis
-Sunt pentru mine,deci trebuie sa ii platesc din banii mei.-M-am aparat.
-Iubitule...-Ma privi serioasa.
-Iubit-o...-Am privit-o in acelasi mod.
Vanzatoarea de la casa se uita amuzata la noi.
-Ii platesc eu.-Zise
-Nu e nevoie,ii platesc eu.-Am zis intinzand cardul de credit.
Imi dadu peste mana.
-Te rog,considerai un cadou de la iubita ta! Bine?-Rosti dulce.
Am oftat,iar ea zambi intinzand cardul.Am iesit din magazin la fel cum am intrat si anume tinandu-ne de mana,iar acum parca nu se mai holbau toti la noi ca la niste extraterestrii.Ne-am mai plimbat putin prin mall,iar apoi Soll a  hotarat sa intram intr-un magazin de rochii pana nu ne vom intalnii cu Luana caci atunci nu vom mai iesi vii de prin  magazine.
Iubita mea trecea foarte repede printre articolele vestimentare arucand o singura privire lucrurilor.Si tot cu o singura privirea alegea ceva ce ii atragea atentia.
-Eric,poti sa imi ti si mie putin hainele astea.-Imi zise Soll care avea o multime de haine in brate.
-Sigur.-M-am dus la ea si i-am luat hainele din brate.Hmm are gusturi bune am gandit uitandu-ma la o rochie rosie.Dupa inca 10 minute iubita mea veni spre mine avand 2 rochii in mana.
-Gata,hai ca ma duc sa le probez.
-Vin si eu cu tine?-Am intrebat.
-Normal,dar nu in cabina cand ma schimb fiindca iesim diseara de acolo-A chicotit-Si acum...Pe aici capitane!-Exclama facandu-mi loc sa o iau inainte deoarece aveam mai multe haine.
Am ajuns la o cabina de proba  si iubita mea a intrat inauntru luand cu ea toate articolele vestimentare pe care le alesese. In urmatoarea ora nu am facut altceva decat sa apreciez ce tinuta ii venea mai bine lui Soll,deoarece de fiecare data cand imbraca ceva iesea din cabina de proba aratandu-mi cum ii venea si punandu-ma sa imi exprim parerea. Cand iubita mea imbraca si ultima rochie telefonul meu a inceput sa sune.
-Alo?
-Eric frate unde esti?Luana m-a omorat cred ca am fost in  40 de magazine pana acum si din fiecare a iesit cu cel putin 2 sacose! Am carat la cumparaturi ca un valet.Unde sunteti?
-La un magazin de rochii.Soll probeaza cateva,de ce?
-Cum de ce? Sa vi sa cari si tu cumparaturile lu vara`ta ca eu si cu baietii ne-am saturat!
-Cu baietii?
-Da ce crezi ca ei au scapat! Nu domnule cica eau prea solitari asa ca le-a pasat Luana si lor niste sacose.
-Saracii de voi.Lasa ca oricum nu ati mai fost la sala de mult,mai faceti si voi niste muschi carand cumparaturi.
-Ha ha ha! Ce amuzant esti!-Exclama cand :
"-Andrew,treci aici!-Se auzi tipand Luana".
-Ooo ajutor!-Sopti Andrew.
Cand ma pregateam sa ii raspund un alt sunet imi acapara gandurile si anume:
"-Iesi afara dobitocule! E ocupat!-Tipa cineva."
-Andrew ce a fost asta?
-Vroiam sa ma ascund de Luana si am gasit doar cabina de proba pe post de ascunzatoare si acolo am gasit o hoasca.
"-Pe cine faci tu hoasca derbedeule!-Se auzi iarasi aceeasi voce"
-Pe mata! Pe tine,nu vezi ca mai ai putin si iti pica proteza!
Dupa spusele acestea se auzi un Buff! apoi:
-Luana,ajutor ma omoara vrajitoarea din Hansel si Gretel!
Am inchis telefonul razand si chiar atunci a iesit si Soll din cabina de proba purtand o rochie neagra eleganta.
-Arati superb!-Am spus ridicandu-ma si luand-o in brate.
-Merci.De ce razi?
-De Andrew am vorbit cu el mai devreme la telefon.Cauta un loc in care sa se ascunda de Luana si a gasit decat o cabina de proba,care ironia sortii era ocupata de o femeie mai in varsta.El i-a zis hoasca si s-au luat la cearta.
Iubita mea incepu sa rada si dupa ce se opri intreba:
-Sa se ascunda de Luana?
-Dap,cica i-a pus sa ii care cumparaturile si din cate am inteles de la Andrew nu sunt tocmai putine.
-Asa e Luana,cumpara tot mall-ul odata si apoi daca vine peste o zi inapoi la cumparaturi incepe sa se planga ca nu mai e nimic pe gustul ei.
-Zau?
-Aham,o data a cumparat jumatate din rochiile unui magazin.Ziua aia nu o sa o uit in veci,a fost cea mai oribila zi din viata mea.
Am inceput sa rad.
-Nu vreau detalii.-Am spus.
-Auzi,Eric eu ma duc sa mai caut niste rochii fiindca nu vreau sa plecam si sa ne intalnim cu Luana.Poate te pune si pe tine sa ii cari cumparaturile si nu vreau sa obosesti,am treaba cu tine diseara.-Imi facu cu ochiul.
-Mmm,suna bine.-Mi-am pus mainile pe talia ei.
-Vi sa ma ajuti sa aleg rochiile sau ramai aici?
-Mai bine,dute tu.Eu oricum am putina treaba.Ne vedem peste 15 minute aici,ok?
-Bine.-Am sarutat-o apoi am iesit din magazinul de rochii cu directia bijuterie. Simt nevoia sa ii cumpar ceva lui Soll.Si nici sa nu va treaca prin cap ca vreau sa ii cumpar un inel de logodna.Nici decum.
Am intrat in magazinul de bijuterii si mi-am aruncat privirea spre vitrine cautand un lantisor.Dupa 10 minute gasisem 3 care imi placeau la fel de mult si nu stiam pe care sa il iau.
-Va pot ajuta cu ceva domnule?-Zise vanzatoarea in romana.
Ahh firar,eu nu vorbesc romana,sa vedem daca ea stie engleza.
-Nu vorbesc romana,imi pare rau!-Am spus.
-Aaa scuzati-ma,nu stiam.Va pot ajuta cu ceva?-Zise de aceasta data in engleza.
-Da as vrea sa cumpar un lantisor.
-Sigur,pe care il doriti?
-Pai imi plac acelea 3 si nu stiu....stiti ceva impachetatile pe toate trei.Le cumpar pe toate.
-Cum doriti.
Cand a terminat de impachetat lantisoarele,toate impachetate diferit,le-am platit apoi am plecat spre magazinul unde o lasasem pe Soll.Pe care am gasit-o la casa platindu-si cumparaturile.
-Hey!-Am sarutato.
-Buna! Mergem?-Ma intreba luandu-si plasele de jos.
-Da-mi voie!-Am spus luandu-i cumparaturile din mana.
-Multumesc,domnule! Esti un scump.-Ma saruta.
I-am zambit,iar cu mana libera,deoarece nu erau foarte multe sacose cred ca vreo 4,am cuprins-o pe a ei,iesind din magazin.Plimbandu-ne prin mall,telefonul meu a sunat din nou.
-Da?
-Eric,unde sunteti?-Intreba vara`mea.
-Prin mall Luana,de ce?
-Nimic,veniti la cafeneaua de la iesire.
-Ok.
Am inchis.
-Ce e?-Intreba iubita mea.
-Trebuie sa mergem la cafeneaua de la iesire.
-Ohh super, oricum ma dor picioarele de mor.
-Atunci sa mergem.
Am ajuns la cafenea in 5 minute si ne-am indreptat spre masa prietenilor nostri.
-Hey,lume!-Saluta Soll asezandu-se pe scaun.
-Buna!-Salutara ceilalti.
Primul asupra caruia mi-am aruncat privirea a fost Andrew si arata....extenuat.
-Wow,Andrew ce ai patit?Ai alergat la maraton? Arati de parca ar fi trecut o turma de bivoli peste tine.-Spuse Soll amuzata.
-Nu a trecut o turma de bivoli,a trecut doar unul si era la feminin.-Spuse Andrew uitandu-se la Luana.
-Hai ca nu a fost atat de rau.Macar te poti madri si tu ca ai fost cu adevarat la cumparaturi.-Zise vara`mea zambind.
-Sau la carat de cumparaturi...-Bombani Andrew.
-Andrew,nu ma supara te rog! Sa sa sunt suparata ca nu am gasit platforme de la Gucci.
-Mai vroiai sa cumperi ceva?!-Sari Andrew mirat.
-Da..
-Imposibil! Adica portbagajul meu e plin de cumparaturi si al lui Zack la fel.Si nici sa nu te gandesti la Eric,deoarece la el nu e spatiu.-Spuse Andrew.
-Off-Ofta Luana.
-Gata,cu atatea cumparaturi,ca mi-au ajuns pana in gat! Ce bem?-A zis Soll.
-Tequila! Ohh, yeh baby vreau sa ma imbat sa vedem cine ii duce Luanei cumparaturile la hotel.-Se pare ca Andrew are chef de viata.
-Nici sa nu te gandesti! Daca faci asa ceva o sa te tund chel in somn clar!-Tipa vara`mea
-Uuu usor...cuplul explosion.Luati-o usor bine!-Zise Zack.
Cei doi se pregateau sa ii dea o replica lui Zack insa chelnerul a venit sa ne ia comanda. La cafeneaua din mall am mai zabovit in jur de o jumatate de ora,apoi am plecat spre hotel exact cum venisem.Cand am ajuns la hotel,3 persoane din personalul acestuia mai aveau putin si
isi dadeau demisia. De ce credeti? Numai un nume poate fi raspunsul intrebarii:Luana. Si pentru a redacta mai amplu motivele pentru care cei trei baieti isi dadeau demisia sunt ca Luana i-a pus sa ii care cumparaturile in camera si saracii au facut vreo 4 drumuri pana le-a duce pe toate in camera de hotel.Trist nu?
Urmatoarele ore le-am petrecut stand si vorbin in camera mea,a lui Andrew si a lui Zack deoarece cea a fetelor era plina de pungi de cumparaturi. In tot timpul in care noi am vorbit ceilalti si anume Nikol,Anya,Justin si Mike si-au facut bagajele pentru plecare.
Cand ora 20:30am a sosit noi ne aflam la aeroport luandu-ne la revedere de la ei.Dupa acest lucru am pornit inapoi spre hotel fiind extrem de obositi cu totii.
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Pentru inceput:Va rog sa imi scuzati greselile,care cu siguranta exista intr-un numar destul de mare.
Sper din tot sufletul sa va placa acest capitol si sa nu va fi dezamagit fiindca nu e cine stie ce actiune in continutul sau. p.s. Ce parere aveti despre poza cu Soll de la inceputul capitolului?
Va rog sa va lasati parerea fie ca este buna fie ca este rea.
Mai jos va las o melodie care,sincera sa fiu nu are nici o legatura cu acest capitol,insa eu o ador.E de-a dreptul superba. Sincer merita ascultata.Sper sa va placa si sa va lasati parerea si despre ea.

8 comentarii:

  1. foarte tare capitolul....

    Imi place atat de mult cum scri....

    Si in legatura cu greselile...nici nu le-am bagat in seama...era prea captivant capitolul ....

    Te pup

    xoxo

    ~A

    RăspundețiȘtergere
  2. :*:* Ma bucur ca iti place :)
    x.o.x.o Laura

    RăspundețiȘtergere
  3. deci,nu stiu cum poti sa te gandesti la lucruri atat de amuzante...am ras inca de la inceputul capitolului shi nu m-am oprit decat atunci cand s-a terminat...a fost mult prea tare;adika trezirea lui eric:)) partea cu masina lui andrew:)) caratul pungilor:))
    la cofetarie:)) a fost incredibil...mi-a placut mult pagina acea de revista shi articolul mai ales sfarsitul cu ,,Rusine Eric Pierce" shi aveau si dreptate...
    e atat de frumoasa povestea de dragoste dintre Soll si Eric...shi Soll il pune la grea incercare cu fustele pe care le poarta:-p ma mir cum a rezistat eric la o asa priveliste;dar se vede ca o iubeste;cand a promis ceva s-a tinut de cuvant;si ii mai cumpara shi cadouri;intr0un cuvant iubitul PERFECT
    dar totusi marea mea dragoste e Andrew:)) un pik nebun dar nu strika:-p:-p:-p
    crezi ca mi-l poti face shi mie cadou de Valentine's Day???te rog,te rog,te rog....
    sti cu cine seamana????cu emmet cullen din twilight,dar poate ca mi se pare:-p
    scuze poate te-am plikti cu commul meu dar sunt mult prea entuziasmata de capitolul citit incat...uite am scris numai bazaconii:d
    p.s.:mersii ca mi-ai citit noul capitol(mersii shi pentru comm) esti o scumpika:x
    spor la scoala!!!shi vreau un capitol cat mai repede!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Deci...mmm am ramas masca dupa comentariul lasat de tine:|:|
    Pentru inceput vreau sa iti multumesc ca imi citesti ficul.
    In legatura cu Andrew. Da...seamana cu Emmet stiu,dupa el l-am inspirat si pe Andrew.Nu sunt exact la fel deoarece,aspectul difera total,la caracter seamana putin, la partea cu glumele si farsele.
    Drept cadou de Valentine's Day...vorbesti cu Luana.Vezi daca mai are nevoie de el si sunt aproape sigura ca este asa deoarece si ei doi vor avea o iubire la fel de mare ca a lui Soll si Eric (Inchid subiectul ca vorbeste gura fara permisiunea creierului).
    Trezirea "by Andrew" am transpus-o dintr-un alt fic si acolo...supriza cel care a practicat acest mod de "Wake up!" era chiar Emmet :)) Ironia sortii. Eu acum as vrea sa nu considerati ca Andrew e Emmet,sunt doua personaje total diferite,care au in comun cateva firmituri din comportament,cum am mai zis.
    Faza in care Andrew isi alina puiutul e creatie proprie...nu sunt o plagiatoare sa fur ideile altora.
    In incheiere,ma bucur ca ti-a placut capitolul si succes si tie la scoala!
    X.o.x.o Laura

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sper ca nu te-ai suparat ca am spus ca andrew seamana cu emmet:( si sper ca nu ti s-a parut ca am zis ca ai plagiat ceva....cand am scris commul nici nu ma gandeam...acum ca ai zis parca am citit shi eu ficul ala unde il trezeste parca pe edward asa(am citit atatea ficuri ca nici eu nu mai stiu:)) )intamplarile mai pot semana intre ficuri deoarece actiunile personajelor sunt din viata reala si lucru de genul se pot intampla(crede-ma si eu am patit-o :)) )
      imi pare rau ca nu mi-am dus in commul de mai sus ideea pana la final...cand am zis ca seamana ma refeream la acelasi lucru ca tine-la glume si farse se uneori la lucrurile prostesti pe care le face dar care sunt asa de amuzante:))
      am vrut sa zic chestia asta si in commul de mai sus dar eram asa entuziasmata si fericita si amuzata dupa ce citisem capitolul...si nu mi-am mai terminat ideea cu emmet am trecut la alta:d asa sunt eu mai dezordonata si mai uituca:)

      cat despre ideea mea cu andrew....poi ,,chitroasa" aia de luana nu vrea sa mi-l imprumute:))...cika ar avea ea planuri cu el in ziua aia:)) si nici nu-l pot rapi ca va zice baiatul ca vreau sa-l violez:))=)) nu vreau sa il speri...asa ca ma gandeam poate vorbesti tu cu el shi il convingi sa vina la mine:D
      p.s.:scuze dak iar e commul prea mare:( nu mai are loc lumea de mine:(

      Ștergere
    2. Cel mai mult imi plac comentariile mari.Mi se par cele mai interesante,asa ca nu iti face griji :)

      Ștergere
  5. Iubesc povestea asta!!!!!Capitolul a fost nemaipomenit,ca de obicei,si amuzant.
    Mi-a placut poza cu Soll de la inceput,iar melodia e grozava!

    Love you:*

    Miss Salvatore

    RăspundețiȘtergere
  6. :*:*:* Merci! Pentru mine conteaza foarte mult spusele tale :*

    RăspundețiȘtergere