miercuri, 8 februarie 2012

Capitolul 17

Capitolul poate contine scene care nu sunt agreate de toti cititorii.Daca va numarati printre aceste pesoane va rog sa dati back. Multumesc!


Capitolul 17


PVL.

Cand am ajuns inapoi la hotel eram extenuata.Pe tot parcursul drumului Andrew m-a innebunit cu declaratiile si complimentele lui lui de genul "Uuu ce bine arati imbracata cu fusta asta"
sau"Te iubesc,te iubesc,ie iubesc,ie iubesc,te iubesc...muuuuuuuullllllllllllttttttttttttt de toooooooooottttttt!". Mai ales cele care contineau te iubesc erau innebunitoare de-a dreptul.
Stiu ca ma iubeste,si eu il iubesc pe el,il ador chiar,dar la declaratii nu se pricepe absolut de loc.Slava cerurilor ca am ajuns la hotel,dupa cum am precizat.Aici am hotarat ca din moment ce
Anya,Nikol,Mike si Justin au plecat putem sa stam cate un cuplu in camera.Bine aproape un cuplu deoarece Zack e solo,deci v-a sta singur sau asa vreau eu sa cred.Cine cu cine sta in camera nu stiu daca mai are rost sa precizez,
insa eu o voi face...deci eu cu Andrew,Soll cu Eric si Zack...solo,am mai zis.
Am intrat in camera si m-am aruncat in pat eram extenuata.
-Off...nu mai pot de picioare!-Am zis.
-Tu?Dar eu ce sa mai zic,care am carat toata ziua la cumparaturi?-Sari Andrew.
-Pai ar trebui sa nu te mai plangi si oricum lucrul mai obositor eu l-am facut deoarece am probat la haine si la pantofi plus ca a mai trebuit sa mai si alerg dintr-un colt in altul al magazinelor pentru cele mei frumoase articole.
-Da si eu cu baietii ti-am fost carausi.Numai var`to a scapat,dar lasa ca il prind eu si pe el la TCL.-Zise pe un ton diabolic.
-TCL?!
-Da TCL "Transport- Cumparaturi by Luana"
M-a pufnit rasul in urma spuselor lui.Daca a ajuns sa creeze asemenea chestii inseamna ca sunt o shop-maniaca.Sau nu ?
-Sunt eu shop-maniaca?
-Pai cam ai fata.-Rase
-Ooo,o sa platesti!-M-am ridicat din pat si m-am indreptat spre el.
-Nu si daca fac asta!-Spuse apoi ma lua in brate si ma saruta,iar mai apoi ma ridica in brate in stilul miresei si ma aseza pe pat,el venind deasupra mea.
Saruturile sale deveneau pline de pasiune,iar bluza mea deja zburase pe undeva prin camera la fel ca si tricoul lui.In timp ce imi saruta bustul Andrew se opri si ma privi in ochi zicand bland:
-Esti sigura ca vrei sa faci asta?
-N-am fost mai sigura in toata viata mea.-I-am marturistit adevarul.
-Te iubesc!-Mi-a zis inca privindu-ma.
-Crede-ma ca stiu,mi-ai zis-o azi de cel putin 40 de ori,dar lasand asta la o parte si eu te iubesc Andrew,te ador!
Dupa spusele mele incepu din nou sa ma sarute,iar in momentele urmatoare am last cuvintele de o parte,lasand gesturile sa spuna totul.

PVS.

Am auzit un ciocanit scurt la usa si am stiut ca este Eric. Noi vom sta in camera pe care o imparteam eu si Luana inainte.M-am dus la usa si am deschis lasandu-l pe Eric sa intre si aruncandu-mi privirea asupra lui am vazut ca avea cu el o chitara.
-Eric,ce faci cu asta?-L-am intrebat aratand spre chitara.
-Aaa...am luat-o in caz de...Andrew...sti tu...-A reusit sa articuleze.Mmm ceva nu e bine,mai ales daca Eric se comporta asa.
-Ok...-Am spus asezandu-ma pe pat si facandu-i semn  si lui sa ia loc langa mine.
-Deci...acum ce facem?-A intrebat.
-Ce ai zice sa vorbim...nu am mai purtat o discutie de mult timp.-Am propus.
-Bine.
-Deci,tu crezi ca e bine sa ii lasam pe Luana si Andrew in aceeasi camera singuri?-Am zis.
-Mmm...nu cred,dar poate devenim si noi nasi mai devreme.Eu i-am zis lui Andrew ca la primul copil sa ma puna pe mine nas,iar acum am si un motiv in plus sa vreau asta.
Am ras de spusele lui,apoi mi-am concentrat atentia pe ultima parte din fraza rostita de el.
-Ce motiv?-Eram extrem de curioasa.
-Am si o partenera superba,care v-a fi o nasica superba.-Ma saruta.
-Acum pe bune...nu as vrea sa se intample asa ceva...adica Luana cu un copil nu o vad si in plus mi-ar fi mila.
-Mila?De ce?
-Nu de ce.De cine.De saracul copil.Luana ar fi capabila sa il ia la cumparaturi chiar dupa ce se naste.
Am ras amandoi.
-Soll...
-Mmm?-L-am privit in ochi.
-Eu...-Imi lua mainile in ale lui.
-Eric,te rog spune-mi!-Am zis inca privindu-l in ochi.
-Ok...Ti-am scris un cantec...si nu stiu daca iti va placea.Sau daca esti de acord sa ti-l cant.
-Sa  nu fiu de acord.Eric...as fi incantata sa aud cantecul,mai ales ca e compus de tine.-I-am zambit increzator,pana la urma cat de rau putea sa fie doar cu asta se ocupa si in primul rand mai este scris si special pentru mine.
-Pot...acum sa ti-l cant?-Ma intreba aratand spre chitara.Doamne,deci pe Eric emotionat in acest fel nu l-am mai vazut niciodata.
-Sigur.
A luat chiatara care se afla langa noi si a inceput sa cante inceputul,care a durat cateva secunde si care nu avea versuri,apoi a urmat si textul:

Never feared to turn around
And I never feared you'd say goodbye
You're the center of my life
And the core to why I sacrifice
I travel miles for you and I
To see your smile
It all reminds
The memories painting
A gallery in my mind

A fighter keep fighting
You gave me the reason
You light up my silence
No matter the season
Winter cold
Summer, fall
Not alone, not at all
Without you I'm nothing
Without you I'm nothing
M-a privit cu dragoste apoi a continuat:

Had me blinded from the go
Everytime I feel I suffocate
Pull me up from down below
And accept me for my flaws and mistakes

You travel miles for you and I
To see me smile
It all reminds
The memories painting
A gallery in my mind

A fighter keep fighting
You gave me the reason
You light up my silence
No matter the season
Winter cold
Summer, fall
Not alone, not at all
Without you I'm nothing
Without you I'm nothing

Na-na-na-a
Na-na-na-a
Na-na-na-a
Na-na-na-a

Mi-a studiat expresia fetei timp de 2 secunde  si a continuat:

Will it be forever, you and I
Can I see the day we'll say goodbye
Never undo what I've been through
'Cause I know
Happily ever after is a myth
To have you in my life is such a gift
We took the risk

A fighter keep fighting
You gave me the reason
You light up my silence
No matter the season
Winter cold
Summer, fall
Not alone, not at all
Without you I'm nothing
Without you I'm nothing

A fighter keep fighting
You gave me the reason
You light up my silence
No matter the season
Winter cold
Summer, fall
Not alone, not at all
Without you I'm nothing
Without you I'm nothing

Na-na-na-a
Na-na-na-a
Na-na-na-a
Na-na-na-a
Nothing, nothing
Na-na-na-a
Na-na-na-a

La sfarsitul cantecului,prelungi putin notele si adauga "Without you I'm nothing Sollage! I love you!"
Zicand acestea lasa chitara pe pat si din locul de unde fusese aceasta asezata inainte de a canta, lua o cutiuta neagra din catifea si o deschise expunandu-i continutul in fata mea.Era un lantisor superb cu doua pandantive o inimioara si o cheita.


-Considera acest micut cadou ca un semn al imensei mele iubiri pentru tine.Cele doua pandantive de la lantisor reprezinta inima mea cu tot cu cheie.Ti le dau tie deoarece te iubesc mai mult decat orice si te rog sa ai grija de ele fiindca sunt singurele.
Auzind spusele lui lacrimile au navalit afara din ochii mei si m-am aruncat in bratele lui tinandu-l strans.Departandu-ma putin de el l-am privit inca plangand,iar el s-a uitat ingrijorat la mine.
-Nu ti-a placut cadoul meu,de asta plangi...-Spuse trist.
-Nu,plang de fericire Eric.De fericire,o fericire imensa ce roieste in jurul meu doar atunci cand tu esti langa mine.Te iubesc Eric,te ador!Esti cel mai frumos si bun lucru care mi s-a intamplat in viata.Cum am zis te iubesc,poate te iubesc mai mult decat pe mine
si de aceea iti promit ca voi avea grija de inima ta si voi face tot posibilul ca tu sa nu fi ranit.Te iubesc!-Am zis.
Iubitul meu doar m-a privit fericit apoi m-a luat in brate si m-a sarutat,acesta fiind cred cel mai frumos sarut al nostru,cel mai pur si cel care este construit doar pe baza dragostei adevarte fara pasiune ,dorinta sau alte sentimente.
-I love you Forever!-A zis dupa ce ne-am despartit apoi a aratat spre inimioara de la lantisor.M-am uitat la el apoi la inimioara si inca fiind in cutie am atins-o si am constatat ca se deschidea in doua parti.Am deschis-o incet,iar in interiorul acesteia era gravat foarte frumos
"Love you Forever". M-am aruncat din nou in bratele lui sarutandu-l si dupa ce ne-am despartit pentru a doua oara,Eric a zis:
-Imi permiti?-Arata spre cutiuta.
I-am zambit si m-am intors cu spatele ridicandu-mi parul pentru a putea sa imi puna lantisorul.Inchizandu-l mainile lui Eric au poposit pe umarii mei,iar eu mi-am lasat parul sa cada pe spate si pe gat acoperindu-l.Acest lucru insa nefiind de durata deoarece iubitul meu fiind inca
cu mainile pe umerii mei le-a folosit pentru ami da parul intr-o singura parte,lasand cealalta parte la vedere.Nu a trecut mult si am simtit buzele fierbinti ale lui Eric mangaindu-mi gatul si lasand mici saruturi pe acesta apoi mai sus langa ureche,pe clavicula si din nou pe gat.Am inchis
ochii savurand fiecare atingere.Saruturile sale au incetat, iar apoi le-am simtit pe cealalta parte a gatului in timp ce Eric se juca cu parul meu.Mainile sale s-au oprit din activitatea ce o desfasurau insa buzele sale inca lasau saruturi fierbinti pe gatul meu.M-am gandit sa nu schitez nici un gest,sa
il las pe el sa "conduca" sa vedem cum se descurca desi mi-ar fi placut sa iau eu initiativa.Gandurile mi-au fost intrerupte de mainile lui Eric care urcau de o parte si de alta a corpului meu mangaindu-ma si poposind pe solduri.Am ramas in aceeasi pozitie numai ca mi-am inchis din nou ochii si find inca cu
ochii inchsi am simtit doua degetu sub barbie care ma obligau sa intorc capul in partea dreapta.Tot cu ochii inchsi am intors putin capul si imediat am simtit o pereche de buze peste ale mele.Era un sarut inocent ce s-a transformat foarte repede in unul plin de pasiune atunci cand Eric si-a strecurat limba
in gura mea ajungand la duel cu limba mea.Fiind prinsa in sarut nici nu am sesizat cand am fost mutata ca un fulg,ajungand intinsa pe pat si cu Eric deasupra mea.In urma acestui sarut nu am putut sa raman la fel de impietrita asa ca mi-am bagat mainile in parul lui Eric ,rasfirandu-l si tragandu-l pe posesorul lui mai aproape.
In cautarea aerului buzele lui Eric le-au parasit pe ale mele,mutandu-se cu saruturile pe gatul meu si tot mai jos.Mi-am bagat mainile sub tricoul iubitului meu dorind sa il inlatur si Eric vazand acest lucru s-a oprit din activitatea sa ridicandu-se putin permitandu-mi astfel sa ii scot tricoul.Cand tricoul lui era aruncat pe undeva prin camera
am inceput sa ma holbez la corpul sau binelucrat.El doar a chicotit apoi a spus privindu-ma:
-Nu-i frumos sa te holbezi.
Ca raspuns mi-am bagat din nou mainile in parul sau si l-am tras peste mine sarutandu-l pasional.In timpul sarutului una din manile lui Eric se plimba pe piciorul meu pana la coapsa,iar cealalta ma tinea strans de talie.Insa pe neasteptata acesta s-a oprit din ami mai explora corpul si a mai mai saruta,deoarece s-a ridicat sprijinindu-se in genunchi apoi
m-a tras si pe mine de picioare spre el ajungand la acelasi nivel.Ajungad in aceasta pozitie m-a tras mai aproape si m-a sarutat din nou apoi a bagat mainile sub topul  meu tragandu-l usor in sus,iar cand a ajuns cu el deasupra sanilor ne-am oprit din a ne mai saruta dandu-i acces sa il scoata.Cand topul  meu a fost scos am inceput sa ne sarutam din nou si
din moment ce cureaua mea,ce ma impiedica sa elimin fusta, a fost aruncata odata cu topul,mi-am mutat mainile la spate pe fermoarul fustei,dar am fost oprita de doua maini puternice care le-au cuprins bland pe ale mele.
-Nu te grabi,lasa-ma pe mine te rog.-Mi-a soptit atat de suav la ureche incat mi-am inchis ochii de placere.Cu ochii inca inchsi am simtit cum cele doua mani le-au lasat pe ale mele si s-au asezat pe soldurile mele,apoi mici saruturi imi incalzeau abdomenul urcand tot mai sus pana la dunga  sutienului.Cele doua maini au parasit lent soldurile mele si ajungand la termoarul fustei l-au
desfacut, mutandu-se pe marginea acesteia si tragand-o lent in jos.Fusta mea a fost coborata pana la nivelul genunchilor fiindca mai jos nu se punea trage din cauza ca eu imi sustinem greutatea in acestia.Acum ramasesem doar in lenjerie intima,iar Eric s-a dat putin mai in spate privindu-ma,de fapr privitul lui ajunsese holbat pana la urma.
-Nu-i frumos sa te holbezi.-Am chicotit folosindu-i replica.
-Nu ma pot abtine,ceri sa fi privita.Si ador lenjeria ta te face atat de sexy si...irezistibila.-Ma privi seducator.
-Numai pentru tine,iubitule.Sunt doar a ta.-Mi-am scos de tot fusta si am aruncato langa pat,lasandu-ma apoi usor pe spate.
-Stai ca rosu e culoarea mea preferata?-Imi zise lasandu-se lent peste mine si jucandu-se cu dantela de la sutienul meu.

-Mmmm-Am adoptat o fata ganditoare- nu,nu stiam.-L-am privit seducator.
-Ei bine,acum ai aflat.-Incepu sa imi sarute sanii,plimbandu-si apoi buzele tot mai jos.
Am chicotit apoi l-am impins de pe mine,asezandu-ma eu deasupra lui si sarutandui buzele in timp ce ii desfaceam fermoarul si apoi nasturii de la blugi.Saruturile mele i-au parasit buzele si au luat-o incep pe gatul lui apoi pe piept,urcand din nou pe gat si oprindu-se langa ureche.
-Te iubesc si te vreau!-Am soptit
Se rostogoli repede ajungand peste mine si isi scoase imedat pantalonii care erau deja desfacuti.Dupa ce ii arunca langa fusta mea se aseza peste mine si imi devora gatul cu saruturile sale in timp ce cu o mana imi mangaia corpul,iar cu cealalta imi dadea in jos una din bretelele sutienului.Mana s-a se opri din mangaiatul copului meu si si-a facut loc pe spatele meu pentru ami desface sutienul.In urmatoarele cateva secunde
sutienul meu era la picioarele nostre  si saruturile lui Eric au pornit de acum de la talpile mele,pe picioare,apoi pe abdomenul meu,pe sani,pe gat,pe barbie si dupa ce imi inconjura fata cu saruturi buzele lui se oprira pe ale mele contopindu-se intr-un sarut minunat.Senzatia cand saruturile sale imi atinsesera fiecare particica de piele de pe corp, era minunata.Mainile mele care nu puteau sta locului si-au facut loc pana la marginea
boxerilor lui Eric,ajutandu-l in aces fel sa ii scoata mai repede.Dupa aceea a urmat si lenjeria mea intima,sau ce mai ramasese din ea,iar acum nimic nu mai statea in calea dragostei noastre si a manifestarii ei. Moment ce a urmat dupa alte cateva saruturi,cand corpurile noastre au devenit unul singur,iar placerea era fara limite.
Nu stiu cat timp a trecut de cand dragostea nostra se manifesta fara oprire,si nici nu ma interesa.Cand ne-am simtit amndoi extenuati Eric s-a intins pe pat alaturi de mine respirand adanc.
-Iubito esti minunata!Te iubesc!-Se apleca peste mine si ma saruta.

-Pot spune acelasi lucru.Te ador!-I-am marturisit.
M-am intins si am luat telefonul de pe noptiera pentru a ma uita la ceas.
-Wow, 04:20 am!-Am exclamat uimita.Atat de mult timp trecuse ?!
Eric a ridicat o spranceana spre mine apoi i-am aratat telefonul si fata lui a devenit serioasa.
-Deci tu chiar esti minunat!De la 11:00pm pana la 04:20am! -Eram suprinsa.
-Si inca mai am energie.Stai sa mai iau o gura de aer sii continuam.-Imi facu cu ochiul.Ahh atat de dulce,ma mir ca nu m-am topit.
Am ras de afirmatia lui.
-Vorbeam serios.-Spuse intorcandu-se spre mine.
-Eu nu mai pot! Sunt extenuata!-Am inchis ochii asteptand.
-Asa repede iubit-o?Offf!!-Ofta lasandu-se pe spate.
Am zambit apoi intr-o secunda eram deasupra lui cu picioarele de o parte si de alta a abdomenului sau.
-Parca erai extenuata?-Intreba surprins.
-Pai inca sunt...putin.Dar nu te pot refuza,mai ales cand esti atat de dulce.-In timp ce spuneam aceste lucruri ii sarutam gatul inspirandu-i aroma.
M-am oprit din activitatea mea si i-am privit fata angelica.
-Ai o fata de inger!-Am zis atingandu-i fata.
-Dar in pat sunt un diavol.-Ma apuca de mana si se rostogoli peste mine.
Am inceput sa rad...ce-i drept avea putina dreptate...bine mai multa dreptate.
-Ooo da esti! Acum Angel-Devil,da-te jos de pe mine.
-Iti place sa conduci ai?-Ridica o spranceana amuzat
-Normal,chiar daca nu am permis de conducere.-Imi plimbam mana pe pieptul lui.
Rase.
-Auzi tu mergi la sala?-Am intrebat.
Zambi.
-Cateodata da,ma mentin in forma datorita dansului si ca bonus avand cate o noapte ca aceasta cu tine.
-Ooo Doamne!-Radeam-Nu pot sa cred ca ai zis asta!
-Ba am zis-o.Ce sa fac daca asta este purul adevar.Si acum serios,iubito esti o adevarata provocare.Ard o gramada de calorii cu tine.Numai sa iti scot sutienul cu o mana se duc 1300 de calorii.
Radeam si mai tare.
-Nu stiam ca sunt atat de dificila,dar e bine de stiut.
-Da este extrem de bine de stiut.
-Ok,acum haide sa dormim.Sa recuperam caloriile.-I-am facut cu ochiul.
A ras.
-Ok.Somn usor! Te iubesc!-Ma saruta
-Si eu.-Dupa acestea ma trase mai aproape de pieptul lui si am  cazut amndoi intr-un somn adanc.
***
Era asa de bine aici.La caldurica si cu niste brate puternice ce ma inconjurau.Dormeam extrem de bine,dar niste saruturi scurte pe fata mea m-au facut sa imi deschid incet ochii.
-Buna dimineata,somnorici!
-Neatza!-I-am raspuns cascand si incercand sa ma intind,dar bratele sale nu prea ma lasau.
-Cum ai dormit?-Ma intreba.
-Mai bine ca niciodata.Intr-un cuvant:Minunat!
-Ma bucur.
-Cat e ceasul?-Am intrebat
-Pai e  12:40pm.
-Cat?! Atat de tarziu!? Luana o sa ma omoare ca al lasat-o balta astazi!-Am inceput sa ma agit
-Linisteste-te.Luana s-a trezit si ea acum o jumatate de ora si a iesit cu Andrew la o plimbare prin parc.
-Stai!Luana sa se trezeasca atat de tarziu?! Doar daca nu... Eric spune-mi ca nu-i ce cred eu!
-Ba e exact ce crezi!-Zambi- Andrew a spus ca a fost cea mai frumoasa noapte din viata lui.
-Wow...ce pot zice...ma bucur pentru ei.par doar sa nu devenim nasi.-Am ras amintindu-mi de spusele lui Eric de seara trecuta.
-Ei ca ei,dar noi parinti...-Murmura amuzat.
-Ce ai zis?!! Ooo doar nu....Eric!
-Ce?
-Nu ai zis ca si noi parinti ,nu ?
-Mi-a scapat...-Chicoti
-Nu-i amuzant! Si..de cand ai vrea tu sa fi tata?
-De cand m-am indragostit de cea mai superba fata din lume.
-Tot imi displace ideea.Cu asa ceva nu trebuie glumit.Nici macar nu mi-am terminat liceul,ce Dumnezeu!
-Aaa asa e. Uitasem ca am o iubita minora care e la liceu anul ce v-a incepe  clasa a....XII-a? Gresesc?
-Nu nu gresesti.Si nu imi mai zice minora...ma face sa ma simt mica...si poate te acuz de corupere de minori!-Am zambit angelic.
-Cum asa?-Intra el in joc.
-Pai...ca ai vrajit o fetita prostuta cu frumusetea si inteligenta ta,apoi ai duso in  patul tau unde zici ca ai aras o multime de calorii intr-o singura noapte cu ea.-Am inceput sa rad.
-Hei! Acum e pe bune! Si daca ma enervezi te mai vrajesc o data s ajungem la ce am facut aseara.-Se ridica privindu-ma diabolic.
-Yay! Nu te mai uita asa la mine! Parca vrei sa ma mananci!-Am zis luand-o la fuga si razand.
-De unde sti ca nu vreau sa fac asta.-O lua la fuga dupa mine.
Dupa nici 1 minut m-am impiedicat de cearceaful ce il aveam in jurul meu  si am cazut ,iar apoi m-am trezit cu Eric deasupra mea privindu-ma invingator.
Firal el de cearceaf sa fie!
-Nu-i corect! Vreau revansa!-Am exclamat bosumflandu-ma.
-Ok,dar acum premiul meu.-Ridica putin cearceaful  expunandu-mi piciorul stang.
Cand ma pregateam sa ii raspund am auzit soneria telefonului meu asa ca l-am impins repede pe Eric de pe mine,lasandu-l cu buza umflata si ajungand la noptiera am luat telefonul raspunzand.Era mama.
-Buna mama!
-Buna draga mea! Ce faci?
-Mmm...uite acum m-am trezit...
-La ora asta!? E foarte tarziu! Ce ai facut azi-noapte?-Ooo perfect numai mama nu mai lipsea cu interogatoriile ei.Oare cum ar fi sa ii spun adevarul si anume ca am facut dragoste cu iubitul meu pana la 4 dimineata? Am vazut ca Eric s-a asezat pe pat langa mine.
-Pai...nimic,dar ieri am fost la cumparaturi cu Luana,o sti cum e si aseara...-Am last propozitia neterminata deoarece Eric incepuse sa dea cearceaful la o parte de pe picioarele mele,sa ma mangaie si sa ma sarute.Off il omor!
-Soll,mai esti acolo?
-D-da mama sunt aici,d-doar ca...-Eric imi mangaia acum coapsele.
-Soll, ce tot faci?-Intreba mama 
-Seara trecuta...am...am fost sa ii duceam pe d-dansatorii lui Eric la a-aeroport si d-de aceea sunt o-obosita.-Am reust sa spun balbaindu-ma deoarece Eric ma apucase de picioare si ma trasese in poala lui mangaindu-ma.
-Aaa...Eric unde este?
-Este pe aici pe undeva.Insa ar face bine sa se ascunde fiindca daca il prind nu v-a mai fi pentru mult timp in viata!-Am exclamat iritata dandu-i peste maini lui Eric.
-A facut ceva?Ti-a facut ceva?
-Ooo a facut o mare prostie pe care o va regreta curand.-Eric probabila auzise ca era vorba despre el deoarece a chicotit.
-Cred ca e grav.Te rog doar sa ai grija.
-Ok mama,hai ca trebuie sa plec.Mai vorbim,saluta-i pe ceilalti din partea noastra.Te iubesc!
-Si eu scumpo! Pa!
Am inchis repede si am aruncat telefonul pe noptiera apoi  l-am impins pe Eric pe pat asezandu-ma deasupra lui.
-De ce esti rau?-L-am privit serioasa.
-Dar nu sunt.-Facu pe nevinovatul.
-Da,da si eu sunt Hannah Montana.-I-am raspuns sarcastica.
-Sa sti ca ar merge.Deoarece tu nu ar trebui sa porti peruca.-Ranji
-Lasand asta....de ce ai facut ce ai facut?
-Ce am facut?-Ohhh urasc cand face pe nevinovatul.
Nu i-am raspuns doar am inceput sa il sarut pe gat si sa il mangai pe piept, pe brate,pe abdomen si tot mai jos.Saruturile mele ajunsesera la ureche,de care l-am muscat usor facandu-l sa geama de placere.
-Asta.-I-am spus ridicandu-ma de pe el cand am simtit ca il infierbantasem destul.
-Unde te duci?-Intreba prinzandu-ma de mana,dorinta citinduise in ochi.
-Sa fac un dus,atmosfera de aici e cam incinsa.-Am plecat spre baie si l-am auzit oftand frustrat in urma mea.
Intrand in baie am chicotit apoi am lasat  cearceaful sa cada pe langa mine si am instrat in dus.In 15 minute am terminat si m-am infasurat intr-un prosop apoi am iesit din baie pentru a ma imbraca.
Pe Eric l-am gasit in fata oglinzii,imbracat, incruntandu-se la reflectia sa.
-De ce te incrunti?-L-am intrebat  din fata usii baii,facandu-l sa tresara.
-Nu vezii cum imi sta parul,nu stiu....-Zise toate acestea in timp ce se intorcea spre mine insa s-a oprit cand m-a vazut.
-Ce s-a intamplat iubitule?-L-am intrebat pe un ton melodios indreptandu-ma cu pasi de felina spre el.
-Aaaa...-A inghitit in sec.
-Mie imi place cum iti sta parul...e atat de ...sexy.-I-am inconjurat gatul cu manile mele si ridicadu-ma pe varfuri i-am ciufului putin parul.El doar se uita la mine de parca ar vrea sa ma manance.
-Eric ce s-a intamplat?-L-am intrebat lipindu-mi pieptul de pieptul lui si sarutandu-i clavicula.L-am simtit imediat cum si-a incordat maxilarul.
-Inca nu s-a intamplat nimic,dar...-Ranji apoi in secunda urmatoare picioarele mele erau in jurul taliei sale,mainile lui pe coapsele mele si ne ducea pe amndoi rapid spre pat.
-Eric...-Mi-am lasat propozitia neterminata deoarece buzele lui s-au unit cu ale mele.
Inca sarutandu-ne m-a pus putin grabit pe pat,el venind deasupra mea.Ce mai sarut nu mai aveam nici aer,de aceea mi-am dezlipit buzele de ale lui.Baiatul asta saruta nu se incurca!
Buzele sale dupa ce le-au parasit pe ale mele s-au mutata pe gatul meu,iar una din mainile sale era pe spatele meu si cealalta imi  mangaia piciorul de la genunchi pana sub prosop.
-Eric.-I-am zis miscandu-mi manile si indepartandu-l putin- Trebuie sa ne pregatim sa iesim.
-Aham...-Sopti incepand din nou sa ma sarute.
-Vorbesc serios.-L-am departat din nou.
-Off...bine.-Zise bosumflat.
-Haide nu fi suparat...avem destul timp sa recuperam diseara.-I-am mangaiat pieptul.
-Dac vrei sa incetez,ar trebui sa nu mai faci gestul ala.-Era amuzat si parea pregatit in orice moment sa continue ce incepuse.
-Ok.-Am zambit,iar el ramasese in aceeasi pozitie,adica peste mine.
-Hmhm,Eric?-Mi-am ingustat privirea.
-Da.-Spuse fara sa se miste un milimetru.
-Poti sa imi faci un serviciu si sa...sa te dai jos de pe mine?-Am ridicat o spranceana.
-Aaaa...da. Scuze!-Se ridica de pe mine trecandu-si mana prin par.
Am chicotit si m-am ridicat si eu din pat.
-Acum vrei sa... Sau mai bine lasa.-Am spus repede.
-Ce sa vreau?
-Ziceam sa ma ajuti sa imi aleg hainele,dar lasa ca daca faci asta sigur nu mai iesim de aici pana diseara.
-Promit ca sunt cuminte!-Ridica mana in semn de promisiune.
-Am mai auzit asta si inainte,dar fie.
Zambi cu gura pana la urechi.Luandu-mi privirea de la el m-am indreptat spre dulap sa imi aleg hainele.Si culmea ghinionului trebuia sa incep bineinteles cu lenjeria.
-Deci,Eric... albastru sau crem?
-Ce?
-Lenjeria.
-Mai bine fara.-M-am intors serioasa spre el ,iar acesta doar zambea cu gura pana la urechi.
-Albastru sa fie.-Am bombanit
Am luat lenjeria din sertar si m-am intors spre Eric.
-Intoarce-te!
-De ce?-Faci pe prostul ai.
-Hello! Sa ma schimb.Ori te intorci ori ma duc in baie.
-Ok,Ok. Ma intorc.
Se intoarse cu spatele,iar acelasi lucru l-am facut si eu.Cand trebuia sa imi inchid sutienul nu nimeream inchizatoarea.Ahh Doamne azi am un car de ghinion!
-Eric?
-Da.
-Poti sa ma ajuti cu ceva?
-Sigur,ce pot face pentru tine?
-Poti sa...poti sa imi inchizi si mie sutienul?-Moment mai jenant nu cred ca am avut.
L-am vazut in oglinda stand in spatele meu si facand o fata mirata si...incantata?!
-Ma pricep numai la deschis,dar o sa incerc.-Ranji din nou.Ahh incep sa urasc ranjetul ala.
-Poti sa nu te mai lauzi si ma ajuti?-Am zis incet.
-Ok.
Dupa cateva incercari "nereusite" de ale lui Eric,am ajuns la rezultatul mult dorit:sutienul meu inchis.Fiind inchis Eric si-a mutat mainile de pe spatele meu pe talia mea lipindu-ma de el.
-Imi place...arati minunat cu lenjeria asta,dar tot mi-a placut mai mult cea de aseara.-Ma saruta dupa ureche.
-Si mie...acum sa vedem cu ce ma imbrac.Ma ajuti?
-Normal,nu pierd eu asa ceva!
Am ras apoi am deschis usile dulapului. Mi-am trecut privirea de cateva ori inspectand hainele apoi am intrebat.
-Fusta sau pantaloni?
-Lenjerie.
-Rochie sau top?
-Prosopul ala te facea atat de irezistibila-Bombani.
Am oftat exasperata.
-Balerini sau sandale?
-Imi place  cand ai parul ciufulit.
L-am ignorat.
-Tocuri,platforme sau talpa joasa?
-Te iubesc!
Gata nu mai rezist!
-Eric nu ma ajuti!-Am zis pe un ton ridicat.
-Stiu...si imi place cand esti artagoasa.
Ohh,iar incepe!!!
-Nu sunt artagoasa!-Am zis alegandu-mi hainele.
Intr-un final m-am hotarat sa port o rochie scurta roz cu umerii goi si maneci lungi,o pereche de sandale maro cu toc,o geanta maro,o pereche de ocheleri de soare negri si cateva accesorii,bineintels nelipsind lantisorul primit cadou de la Eric.
Mi-am luat hainele din dulap si le-am imbracat chiar sub ochii lui Eric incercand sa ma aplec de cat mai multe ori in fata lui.Trebuia sa ii dau o pedeapsa pentru ca m-a exasperat mai devreme.
Parul mi l-am prins intr-un coc dezordonat,iar machiajul era simplu.Nuantele de maro fiind predominante si cu putin negru,iar gloss-ul era unul roz deschis .M-am parfumat discret cu parfumul meu favorit,exact acela pe care il adora si Eric,apoi m-am intors spre iubitul meu care ma privea.
-Tadam!Ce parere ai?




-Superba! Stiu ca deabia te-ai imbracat,dar la hainele astea abia astept sa te scap de ele diseara.-Imi adresa o privire seducatoare,venind spre mine.
Am ras.
-Te iubesc!-Zise sarutandu-ma.
Am terminat sarutul si privindu-l am inceput din nou sa rad.
-De ce razi?-Intreba.
-De tine...iti sta super cu gloss roz.-Am ras mai tare.
-Ce?!-S-a dus la oglinda si privindu-se s-a incruntat.
-De asta mi se parea mie ca simt un gust de vanilie pe buze.-A zis.
-Ei,haide ca nu are un gust atat de rau.-I-am spus dandu-i un servetel.
-Pai..nu are.Si zici ca imi sta bine cu roz?-Spuse luand servetelul si stergandu-se.
-Superb.Hai sa mergem!
Nu mi-a raspuns doar m-a luat de mana si am iesit impreuna pe usa,iar eu am scos telefonul si am sunat-o pe Luana sa o intreb pe unde umbla.
*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
E o mare realizare pentru mine ca am putut posta atat de devreme :O. Ieri si luni dupa-masa am avut foarte multa inspiratie...deci iata capitolul.
Dupa cum vedeti sunt scene foarte romantice...extrem de romantice ca doar se apropie Valentine's Day!!
Sper ca mi-a reusit descrierea"actiunii" dintre Eric si Soll.La inceput nu vroiam sa scriu totul in desfasurare,ma gandisem sa scriu cum am facut si ultima data si la fel cum am facut la Luana si la Andrew.Motivul pentru care am scris atat de detaliat este ca am auzit de la mai multe persoane ca la majoritatea cititorilor le place totul mai in detaliu. Sper ca mi-a reusit descrierea si mai sper sa va placa melodia cantata de Eric pentru Soll.Daca doriti si aveti rabdarea si imaginatia puteti sa vi-o imaginati si cantata la chitara cum suna,eu nu am gasit-o in aceasta varianta deci am ales originala.
Sper sa va placa...pentru a 3 oara zic asa :-ss :D
Enjoy si va rog lasat-va parerea!


4 comentarii:

  1. nu stiam ca andrew poate fi si serios si romantic:X:X;X a fost asa dragutz si scump;ma bucur ca e luana,fac un cuplu perfect(uite ii aduc laude si ea nu vrea sa mi-l imprumute o zi pe andrew:)):)) )
    revenind:ti-a iesit foarte bine toata actiunea dintre soll si eric;ma bucur ca se iubesc asa mult shi aproape mi-au dat lacrimile in momentul cand i-a cantat shi i-a dat lantisorul:d a fost asa de sweet;
    a fost foarte amuzanta partea cum il chinuia soll pe eric...dar trebuie sa recunoastem o merita!!!!shi e bine ca soll conduce sa zicem in aceasta relatie;;) (forta fie a fetelor:)):)) )
    am ras la faza cu imbracatul;nu stiu cum poti sa faci actiunea asa comica;de unde iti vin aceste idei????dar in acel momet eram de partea lui eric...adika ii spunea adevarul...intr-o relatie partenerii trebuie sa fie sinceri unul cu celalalt:)):)):))
    chiar ma bucur ca ai postat asa repede:x:X:x pur si simplu ador ficul tau;)
    iti doresc sa ai toata inspiratia din lume!!!
    p.s.:scuze ca iar ti-am lasat un gigant comm...data viitoare dupa ce termini de scris capitolul scrie acolo ca sa-mi amintesti sa ma limitez doar la cateva randuri:d

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa o iau cu comentatul cometariului tau de la sfarsit.
    Mie imi plac cometariile mari,care contin mai multe informatii si foarte multe subiecte.Nu stiu daca ai observat,dar si eu scriu o nota de autor uriasa.
    Inspiratia pentru ideile amuzante sau romantice. s.a. o iau din ghiozanul de ficuri pe care il port in spate :)) Eu sunt o devoratoare de ficuri ca sa spun asa :))
    Ma bucur ca ti-a placut si merci pentru urari :*
    Iti dores multa inspiratie pentru ficul tau,mult succes la scoala si sanatate ca-i mai buna decat toate!

    RăspundețiȘtergere
  3. Minunat!!!!Esti grozava!

    Love you:*

    Miss Salvatore

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma faci sa rosesc :)):))
    Merci!! :*:*:*

    RăspundețiȘtergere